Festival Balaton Sound 2023 představuje první jména programu a 72hodinovou akci s nabídkou nejlevnějších lístků

Festival Balaton Sound 2023 představuje první jména programu a 72hodinovou akci s nabídkou nejlevnějších lístků

Tisk

balatonsound 200Balaton Sound – Pláž, slunce, koncerty. Jeden z nejznámějších a nejživějších elektronických plážových festivalů se v roce 2023 vrací s velkou pompou a představí ty nejlepší umělce a DJs, kteří v současnosti na elektronické scéně působí. Od 28. června do 1. července přivezou své největší hity světoví headlineři Armin Van Buuren, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike a řada dalších, kteří rozzáří pláže u jezera Balaton.

Balaton Sound se vrací v roce 2023 na idylické pobřeží maďarského jezera Balaton a nabízí bezkonkurenční luxusní VIP zážitek, na kterém se představí největší světová jména elektronické hudby. Na festivalu vystoupí nejen hvězdy Armin Van Buuren a Don Diablo, ale také nekompromisní Dimitri Vegas & Like Mike a opět se na Balaton Sound vrací také Hardwell. A co víc, jeden z nejunikátnějších britských umělců Dimension, který čerstvě vyprodal kultovní Printworks, vystoupí po boku oblíbenců festivalových fanoušků KSHMR, Kungs, Ofenbach a mnoha dalších umělců, kteří budou teprve oznámeni.

balaton 1 Armin

Letošní areál doplní denní plážové kluby a návštěvníci festivalu zažijí okouzlující představení různých pouličních divadel, extravagantní módní přehlídky mezinárodních návrhářů a řadu sportovní aktivit, ale i možnost relaxovat na kurzech jógy a mnoho dalšího.

Na letošním festivalu Balaton Sound bude k dispozici také více možností ubytování, a to tradičně jak v kempech, tak v glamping stanech a chatkách. Bude možné zakoupit také exkluzivní VIP prázdninový balíček v 5* hotelu BalaLand, který se nachází v pěší vzdálenosti od festivalu a nabízí apartmány s výhledem na jezero.

Na své si přijdou i milovníci jídla a vína! Balaton Sound je obklopen nejlepšími maďarskými vinicemi a nabízí kvalitní produkty z celého regionu. VIP zóny festivalu se mohou pochlubit řadou aktivit - od salonků pro líčení až po čerstvé nápoje a welcome drinky, stejně jako exkluzivními večírky a neohlášenými koncerty, které si nesmíte nechat ujít.

Anna Filutas (manažerka Balaton Sound festivalu) řekla: "Již v tomto prvním představení programu je vidět, že letos míříme vysoko. Máme účinkující ze samé špičky seznamu 'Top 100 DJs' časopisu DJ Mag, jako jsou Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR nebo Vini Vici. Balaton Sound je unikátním místem pro party s nezapomenutelnými východy slunce na pláži Balatonu. Je ale také skvělým místem pro načerpání energie během dne. Snažíme uspokojit všechny potřeby návštěvníků festivalu, od dobrodruhů až po návštěvníky, kteří hledají exkluzivitu a pětihvězdičkové služby".

balaton 2 vini vici

Místní značka B My Lake letos znovu spojí síly s Balaton Sound a přivítá umělce z undergroundové hudební scény. Další účinkující budou oznámeni v následujících měsících.

Co: Balaton Sound
Dosud oznámený line-up v abecedním pořadí, A-Z
Armin Van Buuren
Dimension DJ set
Dimitri Vegas & Like Mike
Don Diablo
Hardwell
KSHMR
Kungs
Ofenbach
Vini Vici

& a už brzy oznámíme další jména!

Kde: Zamárdi, jezero Balaton, Maďarsko
Kdy: 28. června - 1. července 2023
Ceny vstupenek:
Prodejní akce 72 hodin začíná 8. prosince:
4denní permanentka od 199 €
3denní permanentka od 165 €
Vstupenky do kempu od 29 €
Jednodenní vstupenky od 69 € (v prodeji od 12. prosince)

balatonsound plakat

Více informací:

Website: www.balatonsound.com/cz/
Vstupenky link: https://balatonsound.com/cz/vstupenky
Official Facebook: https://www.facebook.com/balatonsoundCZ/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

K velkým i malým rolím všech žánrů přistupuji se stejným nadšením i respektem, říká Lenka Kočišová

lenka kocisova 200Zpočátku to byly naivky, ty pak vystřídaly na jevišti komediální a dramatické role. A protože je Lenka Kočišová muzikální, objevuje se i v muzikálu. Už jako začínající herečka si vyzkoušela Lízu Doolittlovou, což je náročná herecko...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Nahlédněte do kavárny Kontakty vašeho mobilu

volane cislo existuje 200V nakladatelství Ikar vyšla skvělá kniha Milana Tesaře, jednoho ze tří scenáristů komiksu Zelený Raoul. Nese název Volané číslo existuje a je skvělou oddychovkou!

 

...

Divadlo

Konečně je tady živé divadlo!

majitele klicu 200V Mahenově divadle v Brně se otevřelo hlediště po předlouhé době koronavirové pandemie. Na scéně divadla byla připravena docela vzácná inscenace Milana Kundery, Majitelé klíčů. Tímto spektáklem také začíná akce: Divadelní svět Brno...

Film

SLADKÝ ŽIVOT: Nová komedie od tvůrců hitu Ženy v běhu

sladky zivot200Dne 14. března bude mít v kinech premiéru komedie SLADKÝ ŽIVOT, která vznikla pod vedením producenta a režiséra Tomáše Hoffmana. Nyní se představuje prostřednictvím traileru a filmového plakátu.

...