Český film Magician je natočen. Začala postprodukce

Český film Magician je natočen. Začala postprodukce

Tisk

Magician 200Nový film režiséra Davida Stejskala MAGICIAN v česko-marocké koprodukci vstupuje do druhého stádia příprav. Štáb má za sebou náročné, ale krásné natáčení v Maroku. Nyní pracuje hudební producent David Vostrý na hudebních podkladech a originálních písních pro film, postprodukce se ujme Kate z české produkce.

 

Natáčení proběhlo na 7 lokacích po celém Maroku - např. v Tangeru, Marakéši, v poušti.

"Natáčení bylo náročné, ale krásné. Zažili jsme teplotní skoky z 5 stupňů večer do 40 stupňu přes den na poušti, intenzivní natáčení v medině Marakéše a Tangeru, v modrém městě na severu. Herci pracovali pod velkým tlakem a vyžadovalo to dobrou fyzickou přípravu. V moři, kde jsme točili scénu Sirény jsme zažili nečekaně silný odliv a příliv, který nám natáčení komplikoval. Po 10 dnech natáčení jsme dorazili do Španělska a museli si odpočinout před další prací - budeme pracovat na voice-overech, animacích a postprodukci," uvedl Milan Matyáš Deutsch, producent a představitel hlavní role.

Magician1

"Spolupráce s našimi marockými kolegy byla příjemná. Jsou to profíci. Marocká produkce nám dodala techniku a logistiku, místní produkce také zajistila neuvěřitelné lokace. Těším se na další stádium příprav," uvedl režisér David Stejskal.

Premiéra filmu je plánována na začátek příštího roku, bude se konat v Marockém Tangeru a následně vyrazí na festivaly po celém světě. Film by měl být viděn na jednom z velkých TV kanálů a také v kinech.

Duo Stejskal a Deutsch za sebou mají mimo jiné úspěšnou spolupráci na hudebních klipech Martiny Balogové. Jejich film Amor Labori získal ocenění na zahraničních festivalech a uznání získal i ve finále festivalu Future Gate v pražské Lucerně.

Magician 2

Více informací:

www.magicianmovie.com
www.mmd-production.com


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Sto zvířat: „Ještě žádné naše album není tak vymazlené.“

sto zvirat hraju na klavir v bordeluJedna z nejlepších tuzemských ska kapel Sto zvířat vydala 1. září novou desku s názvem Hraju na klavír v bordelu. V rozhovoru si o ní můžete přečíst spoustu zajímavostí z pera hudebníka ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

FILM POD NADVLÁDOU IDEOLOGIE A POLITIKY

FILM film-a-politika perexDávný bonmot praví, že film šíří politiku, i když dává okatě najevo, že s politikou nemá nic společného. Stačí si vybavit české protektorátní komedie, které dodnes rozdávají zábavu plnými hrstmi. Zejména ty zasazen...


Literatura

Vraťte se s Johnem do Kavárny na konci světa

navrat-do-kavarny200Nakladatelství Kazda pokračuje ve vydávání po světě oblíbených knih Johna Strerleckeho. Tentokrát na čtenáře čeká Návrat do Kavárny na konci světa s podtitulem Inspirativní cesta k poznání sebe sama.

...

Divadlo

Poprask na laguně jako pouliční muzikál

Poprask 200Vášně, atmosféra přímořského italského předměstí, živá kapela na jevišti a silná herecká komediální sestava, to jsou hlavní lákadla inscenace Poprask na laguně, která bude mít v sobotu 5. září odloženou premiéru ve Velkém sále Městského divadla Zl...

Film

Kniha filmu: velké ideje jednoduše vysvětlené

kniha filmu200V dubnu vyšel u nakladatelství Universum další díl z encyklopedické řady Kniha…, tentokráte Kniha filmu. Takže. Filmoví nadšenci, pozor a připravit na značkách!

 

...