Vizovické foto-okénko na MASTERS OF ROCK 2014

Vizovické foto-okénko na MASTERS OF ROCK 2014

Tisk

MOR perexFV areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích v těchto dnech probíhá hudební festival MASTERS OF ROCK. Od čtvrtka 10.7. do neděle 13.7.2014 na něm vystupují desítky kapel, které dávají do svých vystoupení všechno a společně s publikem vytvářejí ostrý koktejl emocí a energie. Ochutnávku z nadupaného programu v podobě fotoreportáže vám nyní přinášíme díky Ing. Zuzaně Vymětalové, která skvěle zachytila místní atmosféru.

 

 

Den nultý a první znamenají příjezd do Vizovic, výber toho pravého místa pro postavení stanu, první setkávání s kamarády.

MOR uvod

Podcenit nelze ani důkladnou přípravu, co se správného image týče. A pokud jste náhodou na něco zapomněli, zakoupením doplňků jste vše mohli zachránit až na místě. 

MOR1

 

Součástí čtvrtečního programu byly skupiny Russkaja, Axxis a Airbourne. Těžko říct, která z nich si to užívala nejvíc, ale pořízené fotografie nasvědčují tomu, že i když styl a pojetí vystoupení jsou rozdílné, na pódiu to jiskřilo pokaždé.

MOR logo3

MOR Russkaja1

MOR logo1

MOR Axxis

MOR logo2

MOR Airborn

MOR perex

Autorkou fotografií je Ing. Zuzana Vymětalová

www.mastersofrock.cz


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Vzhůru s dětmi do přírody
rok 3Nakladatelství Albatros představuje dvě zcela jedinečné dětské knihy, které vám pomohou s vysvětlováním, jak to po celý rok chodí na zahradě a v lese. Obě knihy jsou doplněny mnohými ilustracemi a dalšími aktivitami, které zaujmou nejenom děti, ale i jej...

Divadlo

Petr a Lucie: Štěstí je tu a všechno ostatní je tam

petr a lucie 200Městské divadlo Zlín převedlo na velkou scénu novelu Romaina Rollanda, a to v muzikálové podobě. Za jejím vznikem stojí zajímavý příběh, protože toto dílo vzniklo díky náhodně objevené nahrávce slovenského muzikanta Deža Ursinyho a na je...

Film

V Karlových Varech zvítězil Křižáček
krizacek perVáclav Kadrnka na sebe upozornil již svým minimalisticky, staticky, s pozorovatelskou netečností pojednaným dramatem 80 dopisů. V historickém snímku KŘIŽÁČEK, který navzdory očekáváním zvítězil na karlovarském filmovém festivalu 2017, tento...