Spotřebitelská soutěž podpoří aktivní životní styl rodin - „Stezka za poklady“ nabízí hlavní výhru v hodnotě 100 000 Kč

Spotřebitelská soutěž podpoří aktivní životní styl rodin - „Stezka za poklady“ nabízí hlavní výhru v hodnotě 100 000 Kč

Tisk

tesco zirafa200Společnost Tesco připravila novou spotřebitelskou soutěž „Stezka za poklady“, která se koná celý květen. Soutěží se o více než 100 cen. Hlavní cenou je zájezd v hodnotě 100 000 Kč dle vlastního výběru, soutěžící mohou také vyhrát víkendový pobyt, let balónem, kurz vaření Pražského kulinářského institutu, voucher do lázní a mnoho dalších zajímavých cen. Hlavním rozdílem oproti běžným spotřebitelským soutěžím je motivace rodin s dětmi, aby trávily volný čas vycházkami do přírody.

Nevyhrává první, zvítězí každý!

Každý, kdo se svojí Clubcard nakoupí v hypermarketu Tesco nebo prostřednictvím služby Potraviny on-line nákup nad 300 Kč, obdrží již od 1. května u pokladny kartičku s informacemi o soutěži. Samotná soutěž začíná až 4. května a soutěžící mohou navštívit 134 naučných stezek v 67 lokalitách. „Vybrali jsme příjemná místa, která jsou ideální pro aktivně strávený čas. Rádi bychom, aby rodiny s dětmi využily příjemného jarního počasí a strávily hezké chvíle s blízkými v přírodě. Informace, jak si zasoutěžit, dostanou v každém z našich hypermarketů,“ říká Jiří Mareček, tiskový mluvčí společnosti Tesco.

V přírodě budou ukryta hesla, a pokud soutěžící naleznou alespoň dvě, získají okamžitou výhru v podobě slev na nákup zboží či dárkových poukazů. Se soutěžní kartičkou doplněnou o správná hesla si může zákazník vybrat své „nálezné“ v kterémkoliv hypermarketu Tesco. Navíc si může soutěžící tipnout k heslům odpověď na soutěžní otázku, a tím postoupí do slosování o rodinnou dovolenou dle vlastního výběru v hodnotě 100 000 Kč a sto dalších cen, jako je například digitální fotoaparát, blue ray přehrávač, tablety, Playstation, videokamery, poukazy na zážitky. Soutěž vyvrcholí 8. června 2013, kdy dojde k vyhlášení vítězů tipovací soutěže o hlavní výhry.

tesco 2

Nebývalé množství výher, každý se může účastnit opakovaně

Soutěž umožňuje zákazníkům, aby se jí zúčastnili opakovaně a zvýšili své šance na hlavní výhru, ale také získali větší množství drobnějších cen. V soutěži jsou také ceny od partnerů, například vstupenky do pražské ZOO, aquaparků a dinoparků.

tesco zirafa


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Josef Jonáš, Jiří Kuchař: Zdraví v ohrožení

200litAutoři zvolili odvážné téma! Kniha s podtitulem Hořká pravda o sladkém cukru už dnes nikoho nepřekvapí. Ještě před několika lety by to byl žvást s nálepkou „konspirační teorie“, dnes se již nad škodlivostí bílého cukru zamýšlí kdekdo. A bohužel to jsou m...

Divadlo

Městské divadlo Brno představuje tituly pro sezónu 2022/2023

mdb 200Stanislav Moša, ředitel MdB říká, že si pro diváky v sezóně 2022/2023 připravili 9 nových inscenací a myšlenky na jejich konečnou podobu je už nyní naplňují krásným očekáváním. Čtyři z nich se odehrají na Hudební scéně a pět pak na Činoherní. Dvě z nich se ...

Film

Cesta na Měsíc znovu po 110 letech aneb pojďme 6. 9. 2012 na premiéru unikátního, dokumentárního filmu!

cesta na mesic plakatKdo by neznal obrázek měsíční tváře se zabodnutým projektilem v oku? Který z kluků nečetl román Julese Verna a kdo by neznal díla H. G. Wellse? A kdo by neslyšel o slavném ztraceném, zničen...