Rasty Struhar predstavuje energické disko Nehľadaj Nič Viac

Rasty Struhar predstavuje energické disko Nehľadaj Nič Viac

Tisk

Rasty Struha200Po úspešnej cover verzii piesne Crazy prichádza Rasty Struhar s pulzujúcim debutom Nehľadaj Nič Viac z vlastného repertoáru. Mladý interpret ovplyvnený hudbou 90. rokov a prvou dekádou 21. storočia vnáša do nového singla prvky disko štýlu, energiu a pohyb.

 

Skladba Nehľadaj Nič Viac naberala na svojej forme v spolupráci s producentom Domi Stoff, s ktorým Rasty hľadal ten správny smer a zvuk. „Celkovo rád počúvam hudbu od interpretov, ktorí už niečo dosiahli, medzi môj TOP patrí Britney Spears, Madonna a podobne. Keď mi ale producent Domi poslal prvé demo mojej budúcej piesne, hneď sa mi song zapáčil a začali sme na ňom pracovať,“ s úsmevom ozrejmuje Rasty Struhar, tešiac sa zo spolupráce s producentom Domi Stoffom, pôsobiacim v kapele King Shaolin, ktorá je aj dvornou kapelou Celeste Buckingham.

Výsledkom je energická popová skladba o hľadaní šťastia s nádychom pozitívnej atmosféry obľúbených interpretov. Rasty sa snaží vyjadriť túžbu nielen po láske, ktorú ľudia hľadajú mimo svojho okolia, a pritom ju zväčša majú v tesnej blízkosti. „Skladba vyjadruje tak trochu dnešný svet, keď človek nevie nájsť to, čo už dávno má, muži sa pozerajú po iných ženách a ženy zas po iných mužoch, ale veľakrát ich doma čakajú milujúci partneri.“

Autorom slovenského textu je Vlado Krausz, známy svojimi textami pre interpretov ako IMT Smile, Katka Knechtová či Adam Ďurica. Mix skladby mal na starosti Domi Stoff a mastering mal pod taktovkou Escon Waldes z Prahy, ktorý sa postaral o finálny zvuk.

Rasty s talentovanou tanečnicou Inkou Sombaty, ktorá tancovala v USA pre rôznych interpretov, a dievčatami z tanečnej školy Xoana v Prievidzi prispeli k dynamike piesne aj prostredníctvom vizuálu. Okrem toho, že vytvorili atmosféru disko éry, vo videoklipe sa objavujú zábery zo zrkadlového bludiska v Bojniciach, čo spolu s tanečnou hudbou evokuje pocit nekonečného priestoru a možností. Tento vizuálny prvok symbolizuje túžbu po sebareflexii a hľadaní identity, čo sa odráža aj v texte a interpretácii piesne. Celú videoprodukciu zastrešil nadaný Viliam Dráb, zbierajúci ocenenia už počas študentských súťaží.

Novinka Nehľadaj Nič Viac je pre speváka dôležitým míľnikom v jeho hudobnej kariére, jeho plány do budúcna zahŕňajú vydanie ďalších singlov a priblížiť sa čo najviac k poslucháčom.

Rasty Struha 1


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Být lvem není žádná pohádka

je-tezke-byt-lvem 200Nakladatelství Práh vydalo v loňském roce další dílo izraelského spisovatele Uriho Orleva, který získal mezinárodní Cenu H. Ch. Andersena. Tentokrát se jedná o milý příběh nazvaný Je těžké být lvem.

...

Divadlo

V Pointě vyšla knižně ztracená divadelní komedie Ženy a sluhové španělského dramatika Lope de Vegy

zeny-a-sluhove200V online nakladatelství Pointa vyšla knižně veršovaná nadčasová divadelní komedie Ženy a sluhové o milostném trojúhelníku z pera mistra slova světoznámého španělského autora Lope de Vegy.

...

Film

Žádný film není jako film o Mupetech
ImageOriginálu se opravdu jen těžko něco přiblíží. Nejenom, že Mupeti jsou nenahraditelné loutkové příšerky, ale také nikdo další neměl v Disney produkci tak šílený nápad. O nadabované české verzi se zmíním dále v textu....