Vychází chytrá a vtipná pozdně letní romance od autorky bestsellerů Jenom kamarádi a Šťastně až navěky

Vychází chytrá a vtipná pozdně letní romance od autorky bestsellerů Jenom kamarádi a Šťastně až navěky

Tisk

zivot-je-prilis-kratky200Ona je impulzivní a bezprostřední. On pracovitý a rezervovaný. A ačkoli je od sebe dělila jen tenká příčka mezi byty, léta o sobě nic nevěděli. Až do té osudné noci… Více se dozvíte v nové knize Abby Jimenez, autorky bestsellerů Jenom kamarádi a Šťastně až navěky.

 

 

 

Ta největší láska může čekat hned za rohem…

První setkání spískalo malé nemluvně, jehož pláč přinutil uznávaného právníka Adriana Copelanda zaklepat ve čtyři ráno na dveře sousedčina bytu. Nabídka pomoci úspěšnou youtuberku Vanessu Priceovou vykolejí natolik, že okamžitě propadne Adrianově kouzlu.

Love story může začít… kdyby celá věc neměla dva háčky. Vanesse dost možná zbývá rok života, takže se odmítá vázat, a Adrian právě zjistil, že jeho poslední vztah se zakládal na velké lži. Oba jsou tedy pevně rozhodnutí se nezamilovat. Přesto se jim podaří pravý opak.

Půvabná romance Život je příliš krátký vypráví o dvou zcela rozdílných lidech, které spojí nejpevnější pouto ze všech: láska. Abby Jimenez vás s jedinečným nadhledem provede moderními vztahy a jejich úskalími, které vás stejnou měrou rozesmějí jako dojmou.

Anotace:

Žít každý den, jako by byl poslední, není pro Vanessu Priceovou jen motivační citát z facebooku. Její matka a sestra se kvůli dědičné nemoci nedožily třicítky, a tak Vanessa nic nebere jako samozřejmost a snaží se plnit si všechny své sny, dokud může. A opravdu moc touží procestovat celý svět…

Udělá tedy to, co vždycky, a vrhne se do toho po hlavě. Dá výpověď v práci, sbalí kufry a koupí si letenku. Jenže zatímco miliony lidí užasle sledují její dobrodružství na youtube, ona sama stejně užasle sleduje svou nevlastní sestru Annabel, která jí nechává v opatrovnictví malou dceru.

Vanessa o dětech nikdy neuvažovala, a teď jí jedno srdceryvně pláče v náručí. Posledním člověkem, od kterého by čekala pomoc, je pohledný právník Adrian Copeland. Ačkoli bydlí hned ve vedlejším bytě, dosud se s Vanessou setkali jen letmo. Ovšem jak se zdá, s dětmi mu to jde skvěle. A nejen s nimi…

Může si však Vanessa dovolit zamilovat se a začít s někým plánovat budoucnost, které se nemusí dožít?

Abby Jimenez

Americká spisovatelka Abby Jimenez je nejen autorkou bestsellerů podle deníku New York Times, ale také držitelkou několika prestižních ocenění „Food Network“, které získala její společnost Nadiiny koláčky jakožto nejlepší cukrářství a pekařství roku. Debutovala romancí Jenom kamarádi, na kterou tematicky velmi volně navázala dalšími dvěma tituly Šťastně až navěky a Život je příliš krátký. Abby Jimenez v nich s vtipem, nadhledem a špetkou erotiky zkoumá komplikované vztahy mezi ženami a muži, přičemž se nebojí ani témat, o nichž se obvykle nežertuje. Zatím poslední autorčinou knihou je román o druhých šancích Navždy tvoje. Abby Jimenez žije v Minnesotě, zbožňuje dojemné a vtipné romance, kvalitní kávu, malé pejsky a pokud je to jen trochu možné, tak nevychází z domu. Více o autorce najdete na stránkách www.authorabbyjimenez.com.

zivot-je-prilis-kratky


Život je příliš krátký
Autor: Abby Jimenez
Originální název: Life's Too Short
Překlad: Monika Pavlisová
Formát: brožovaná s klopami, 145x205 mm
Počet stran: 336
Nakladatel: Mystery Press

Více informací: www.mysterypress.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Robert Galbraith: Hedvábník

Hedvabnik 200Když se na trhu objevila nová detektivka od jistého bývalého vojáka, nesklidila žádné velké ohlasy. Před vydáním ji údajně dokonce tři nakladatelství odmítla a po vydání se o ní hovořilo jen jako o ucházejícím debutu. Pak ale vyšlo najevo, kdo...

Divadlo

Nora aneb Domeček pro panenky

nora D21 200V úterý 18. prosince se v Divadle D21 uskutečnila velkolepá premiéra klasické severské hry Nora (taktéž známé pod názvem Domeček pro panenky). Kultura21 vám přinesla pozvánku i rozhovor s režisé...

Film

Kdo bude první vrahem pokřivených vztahů? Hodný syn?

altZanedlouho vstoupí do českých kin dramatický snímek z chladného severu s pohledem na pokřivený vztah matky a syna. Kritiky i veřejností ceněné dílo nabízí sondu do křehké pavučiny citů, rodinných vazeb a emocí. Je skutečně prvotina režisérky Zaidy Berg...