Parník Luboše Nováka III (End of Season)

Parník Luboše Nováka III (End of Season)

Tisk

riverparty zari perexTřetí parník Luboše Nováka v 26. sezóně Riverparty vyplouvá z Rašínova nábřeží 10. září. Přečtěte si celou pozvánku a nechte se nalákat na tuto výjimečnou hudebně - plavební akci.

 


Čas plyne jako voda. Voda, po které plují lodě. Lodě, na kterých je zábava. Zábava, kterou si letos ještě jednou můžeme dopřát. Dámy a pánové, zveme vás na letošní poslední parník, jenž klasicky uzavře letošní sezónu, která byla v pořadí již s neuvěřitelným číslem 26, což už je hodně slušné číslo, co říkáte?

Parník Luboše Nováka III (End of Season)

Pozor, poslední letošní plavba proběhne v sobotu, takže si to ve svém diáři nezapomeňte zaškrtnout správně! Parník Luboše Nováka zvedne kotvy již 10. září a přes palubu budeme symbolicky mávat jak letošní sezóně parníků, tak i létu, které bylo tentokrát obzvláště vypečené.

riverparty zari

Vyplouvat se bude opět z Rašínova nábřeží již tradičně v 18:00. Návrat je ve 22:00 hodin, přičemž hudební produkce končí dle platných nařízení magistrátu před proplutím pod železničním mostem.

Vstupné 350 Kč a vstupenky koupíte před plavbou u vstupu na parník Tyrš.

Přijďte si ještě naposledy letos užít s mistrem tu nejlepší taneční muziku za skvělé atmosféry na Vltavě, moc se na vás těšíme!

www.facebook.com/events/790310735476563/?ref=newsfeed 


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Air Guitar je podivná disciplína, jako vytržená z filmů Monty Pythonů“

air guitar logoŽe jste ještě neslyšeli o Air Guitar World Championships čili Šampionátu ve hře na imaginární kytaru? Tak to je chyba, protože Česká republika každoročně mívá několik želízek v ohni. V tomto článku si tento fenomén představím...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Léto v Zoo Praha: poznání, zábava i dobrodružství!

zoo praha 200V zoologické zahradě v pražské Tróji se letos rozhodně nudit nebudete. S nadcházejícím létem připravili pracovníci ZOO celou řadu akcí. Ještě v měsíci květnu stihnete například křtiny ogangutaního mláděte. Ma...

Z archivu...


Literatura

Příběh sester, které stály za vznikem parfumerie Douglas

Parfumerie Douglas perexUž jako malé dítě je Marie Carstensová fascinována parfémy hamburských dam. Proto si se sestrou Annou slíbí, že si jednou otevřou vlastní parfumerii.

 

...

Divadlo

Etiketa je životní styl

dobre mravy 200Už v předminulé sezóně, v červnu roku 2016 mělo premiéru představení Dobré mravy, které se inspirovalo a vycházelo z nikoho jiného z etikety Ladislava Špačka, guru českého společenského chování. Co toto ztřeštěné představení přineslo?

Film

Největší přehlídka srbského filmu ve Vsetíně

altEvropské filmy se těší velké oblibě a v rámci filmových festivalů jsou horkým kandidátem na zaručený způsob zahnání případné nudy a zajímavým kulturním zážitkem. Specialitou jsou pak festivaly zaměřené pouze jedním směrem. Tedy tím zeměpisným. A právě takov...