Kapela HARD BALLS měla vždy jasný směr. Hrát pořádný rock´n´roll!

Kapela HARD BALLS měla vždy jasný směr. Hrát pořádný rock´n´roll!

Tisk

Hard Balls200AC/DC, Airbourne, Metallica, Doga, The Rolling Stones, Motorhead jsou jejimi vzory.

 

 

Kapela HARD BALLS čerpá inspiraci z podsvětí rock ‚n‘ rollu. „Nezabýváme se globálními ani politickými problémy a ani nehledejte v našich skladbách nějaký hlubší význam. Hrajeme o tom o čem má být pořádný rock ´n‘ roll, což si dokážete jistě domyslet,“ říká zpěvák a kytarista Vít Dorazil a dodává, že 15. 9. 2022 vyšlo jejich album BLACKOUT.

Album nahráli už v roce 2020 a tento rok mělo jít ven. Avšak všichni víme, co následovalo - lockdown a tím se vše zbrzdilo o dva roky. „Když jsme pak vystupovali na Masters Of Rock 2022 tak jsme se tam potkali s chlápkem, který nám dokázal domluvit vydání alba ve spolupráci se Supraphonline," doplňuje dále Vít Dorazil. Všechno zlé je tedy k něčemu dobré, takže teď je album venku, a to nejen na fyzických nosičích ale také na všech streamovacích platformách.

Křest desky se uskuteční 15.10. v klubu Galerka na náměstí města Nový Jičín. Ke kapele se přidají i dřívější členové kapely a jako kmotra, předsedkyně oficiálního českého fanklubu.


Hard Balls
Více informací:

Facebook: https://www.facebook.com/HARDBALLScz
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC77OulXdQEkqwe-fhvdNpfQ
Web: https://hardballs.cz/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/677qOYAhXgN404rZnPelvE
Apple Music: https://music.apple.com/at/artist/hard-balls/1641998255
YouTube Music: https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_natasDzJucO8d7fmUyH0jlQU6ifuZ8k6w


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Rozhovor s jednou ze zručných umělkyň sesterského dua Malypetrovy!

malypa perexVytvořit šperk, který svými vlastnostmi bude odpovídat představám potenciálních zákazníků, to není jen tak. Chce to nemalou dávku šikovnosti a trpělivosti, bez toho se zkrátka příkladný výrobce prostě neobejde.  O tom by mohla říct své J...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Poutavý dvojjazyčný román autora Malého prince

nocnilet 200Antoine de Saint-Exupéry byl nejen světoznámý francouzský spisovatel, ale i pilot. Poprvé usedl do letadla ve dvanácti letech a již tenkrát se rozhodl, že se chce věnovat tomuto povolání.

...

Divadlo

Komorní opera Hudební fakulty JAMU uvede komediální operu Albert Herring

herring 200V tuzemsku nejuváděnější operu britského skladatele Benjamina Brittena nastudovali studenti Hudební fakulty JAMU. Komorní opera brněnské umělecké akademie nabídne novou inscenaci díla Albert Herring ve dvou premiérách 20. a 21. listopadu v 19 ...

Film

Malá holčička se v dubnu pokusí zachránit posledního žijícího draka

Jak zachranit draka 200Ve starověké Číně byli draci a lidé přáteli, ale lidská chamtivost ukončila jejich spojenectví a tato kouzelná stvoření se stala kořistí. Posledního z nich teď drží v zajetí krutý císař. Jednoho dne přinese krmení drakov...