V únoru na HOLIDAY WORLD – už po pětadvacáté

V únoru na HOLIDAY WORLD – už po pětadvacáté

Tisk

Holiday200Od 18. do 21. února 2016 se na Výstavišti v pražských Holešovicích uskuteční 25. ročník veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD. Veletrh patří mezi nejvýznamnější a nejprestižnější události cestovního ruchu ve střední Evropě.

 

 

V letošním jubilejním ročníku, se čestným hostem veletrhu stává Čína. Návštěvníci se tak mohou těšit na bohatý kulturní program, prezentaci řady čínských touroperátorů a přímých leteckých spojení mezi Prahou a Pekingem

Organizátoři veletrhu letos odhadují účast sedmi stovek vystavovatelů z řad domácích cestovních kanceláří, regionů České republiky, či zahraničních turistických centrál.

Holiday1


Na HOLIDAY WORLD 2016 se letos poprvé v historii veletrhu představí partnerský region - Jihomoravský kraj. Na veletrhu tak budou moci návštěvníci získat zajímavé informace z nabídky turistických možností v regionu, či navštívit vinařskou sekci.
Součástí veletrhu bude i letos bohatý doprovodný program; workshopy, přednášky a semináře na aktuální témata, nebo firemních prezentací. Nebudou chybět filmové přehlídky WorldFilm a Expediční kamera a fotografické výstavy. Společně s veletrhem HOLIDAY WORLD se představí i 10. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL.

Holiday3

 

Organizátor akce: INCHEBA EXPO PRAHA
Místo konání:    Výstaviště Praha - Holešovice
Otevírací doba: pro odborníky - čtvrtek a pátek: 9.30 – 18.00, pro veřejnost sobota: 9.30 - 18.00 a neděle 9.30 – 17.00.

ilustrační foto autor, Hodnocení 80 %www.holidayworld.cz

 

( 0 hlasů )
  


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Příběh květinářky s temnou minulostí pokračuje

seda jako popel 200Nechte se zlákat a přečíst si napínavý příběh Šedá jako popel od rakouské spisovatelky Ursuly Poznanski, který v dubnu vydalo nakladatelství Kalibr. Jedná se o druhý díl knižní série z plánovaných tří, ale můžu říct, že dobře fung...

Divadlo

Je přátelství víc než láska?

stara kapela200Studentská, a třebaže jen platonicky prožitá láska poznamená člověka na celý život. Ve většině případů zanechají tyto leckdy i první příznaky zamilovanosti příjemné vzpomínky. Najdou se však případy, které vyjdou z tohoto neopětovaného...

Film

Napoleon je dobrý film. Bohužel ale jen dobrý

napoleon200Začnu pozitivně: Napoleon je dobrý film. Bohužel ale JEN dobrý. Od spolupráce renomovaného anglického režiséra Ridleyho Scotta a slavného "oscarového" herce Joaquina Phoenixe jsem čekala dílo výjimečné, nadprůměrné, pamětihodné.

...