Partnerská osudová čísla: Jak na vztahy?!

Partnerská osudová čísla: Jak na vztahy?!

Tisk

Partnerská osudová číslaRegresní terapeutka Ester Davidová vydala svou novou numerologickou příručku, která se zaměřuje na partnerské vztahy. Autorka vychází ze svých letitých zkušeností z praxe. Pokud vás zajímá, proč nejste kompatibilní se svým partnerem ať děláte, co děláte, anebo třeba neustále narážíte osoby s konkrétním životním číslem, určitě na své otázky dostanete odpovědi.

Knížečka obsahuje numerologické pojednání o životních číslech jednotlivců a definuje i vzájemné souvztažnosti v oblasti mezilidských vztahů. Jak spolu vycházejí konkrétní životní čísla, kteří partneři se pro sebe narodili a kde to bude skřípat? Nechybí ani osobní zkušenosti autorky a příběhy konkrétních párů ze života. Na závěr si můžete udělat i vztahový test.

Pokud se zajímáte o numerologii, nebo tápete v partnerských vztazích, kniha může být skvělým pomocníkem pro objasnění některých vašich nevyřčených otázek. A protože každá mince má dvě strany, Ester Davidová vždy nabízí možnost nahlédnout na destruktivní podstatu, anebo harmonizační, která vede k vaší spokojenosti.

Ester Davidova2

Ester Davidová (*1977) už řadu let působí jako regresní terapeutka, pořádá své kurzy a semináře, a zároveň publikuje knihy a točí online programy. Ester Davidová si vydala trilogii Karmická sinusoida: Z deníku regresní terapeutky, Vesmírná sinusoida: Okno do mé duše a Vztahová sinusoida: Příběh pro Jasmínku. V roce 2017 ke trilogii přibyla knížka pro děti Kiliánovo tajemství. O rok později ještě vydala Deník pro každou ženu, JÁ ŽENA. Letos jí vyšla kniha Cesty duše v číslech a znameních. Z její tvůrčí dílny také vzešly online programy Být sobě terapeutem, Léčení energie dělohy, Rituální znovuzrození, Léčení vnitřního muže, ženy a dítěte, Dítě v nás, a dále meditace - Meditace na každý den a Léčení se čtyřmi živly. Ester žije se svým přítelem a dcerou Jasmínkou.

Partnerská osudová čísla

Název: Partnerská osudová čísla

Autor: Ester Davidová
Žánr: osobní rozvoj a ezoterika
Vydáno: 2020
Stran: 96
Vydalo nakladatelství: Es-Ter-Ka
Hodnocení: 90 %

www.esterdavidova.com


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Tereza Bartošová: „Pomáhá mi představovat si příběh jako vánočku.“

Tereza Bartošová 200Tereza Bartošová se narodila se v Příbrami. Vystudovala 1. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy a pracuje jako lékařka. Je matka tří úžasných dětí, miluje čokoládu, metal a turistiku. Debutovala v roce 2023 detektivním románem Kle...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Začněte žít zero waste

Bez obalu200V nakladatelství Jota vyšla první česká kniha o životním stylu zero waste, tedy bez odpadu. Biblí tohoto způsobu života je kniha Domácnost bez odpadu od Bei Johnson a je fajn, že máme konečně plnohodnotného českého zástupce.


Literatura

Bobby Conroy vstává z mrtvých a jiné strašidelné příběhy

200litNakladatelství XYZ přináší českým čtenářům další z hororových děl amerického spisovatele Joe Hilla, který si své přední místo mezi autory hororů vysloužil díky románům Černá krabice (Heart-Shaped Box) a Rohy (Horns). Tentokrát se milovníci děsivých příběhů...

Divadlo

Bigbeatový příběh Špinarka uvede ve čtvrtek 1. září v přímém přenosu ČT ART

spinarka200Divadlo Petra Bezruče zahájí sezónu 1. září 2022, a to představením Špinarky. Životní osudy populární zpěvačky Věry Špinarové na pozadí doby plné politických i společenských změn uvede v přímém přenose také ČT ART, a to ve čtvrtek 1. září ve 20 hod)...

Film

Surrealisté včera i dnes

sileni perexNakladatelství Academia přichází velice záslužně s překlady zahraničních děl, která se dotýkají kultury v Česku (či spíše v socialistickém Československu). Nejprve se mohli zájemci seznámit se spi...