Módní návrhářka Liběna Rochová bude součástí improvizační show, která v ČR nemá obdoby

Módní návrhářka Liběna Rochová bude součástí improvizační show, která v ČR nemá obdoby

Tisk

Libena200Liběna Rochová, úspěšná módní návrhářka, už 30. ledna vystoupí jako host improvizační talk show 321Jedem! v pražské Malostranské besedě. Zařadí se tak ke skupině hvězd, které moderátor show Nikola Orozovič a jeho kolegové improvizátoři vyzkoušeli ze schopnosti pohotově reagovat a soustředit se i jindy než během své vlastní profese.


Móda a improvizace na jednom pódiu

Jméno Liběny Rochové není cizí nikomu, kdo se zajímá o dění ve světě módy. Modely z jejího studia LR plní mola módních přehlídek i červené koberce. Těžko jste ji však mohli spatřit na divadelních prknech, navíc v komediálních situacích. Tato příležitost se nyní otevřela díky zábavné improvizační talk show 321Jedem!Rádi divákům ukazujeme, že slavné osobnosti, které znají z titulních stran a televizních obrazovek, jsou také jen lidmi. A ještě se u toho všichni pobavíme,” vysvětluje moderátor a zakladatel projektu Nikola Orozovič.

Libena1

I hvězdy můžete dostat do úzkých

Show 321Jedem! funguje na konceptu představení, ve kterém se k improvizátorovi Nikolovi Orozovičovi a jeho dvěma kolegům přidá osobnost známá široké veřejnosti. Naposledy šlo o herečku Ivanu Chýlkovou, před ní například o režiséra Jiřího Havelku, herce Jiřího Mádla, novináře Janka Kroupu, cestovatele Ladislava Ziburu či herečky Evu Holubovou a Ivu Janžurovou. Koncept stojí na základech klasické talk show, která je však prokládána improvizačními kategoriemi, kterých se host účastní a měří svou schopnost pohotově reagovat na zdatné improvizátory. Jde o typ komediální show, který je v České republice první svého druhu.

 Libena2

Improvizací ke snazšímu životu

Projekt 321!Jedem je založený na divadelních prknech a zábavě. Jeho zakladatel Nikola Orozovič však věří, že improvizace není jen další druh komediálního umění. „Během show se divákům podprahově snažíme ukázat, že nejde jen o to, pobavit se a jít domů. Improvizace provází životy nás všech, a to téměř neustále. Všichni musíme reagovat na nečekané situace a v těchto reakcích právě může být umění improvizace lidem užitečné. A kdo jiný by nám v této myšlence mohl pomoci, než člověk, kterého diváci důvěrně znají jako profesionála ve svém oboru?”

Přijďte se pobavit na unikátní koncept improvizační talk show! Již v pondělí 30. října v 19:00 v Malostranské besedě.

Show 321Jedem!

Účinkují:
moderátor Nikola Orozovič
improvizátoři Jana Pokorná a Jiří Axman
Hudební doprovod Václav Tobrman

Zdroj foto: archiv Nikola Orozovič, Petr Krulich

Více informací:

Web / www.321jedem.cz
Facebook / www.facebook.com/321jedem
Instagram / www.instagram.com/321jedem/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Jako lovkyně se obecně cítím fakt výborně, jako ryba ve vodě

Viktorie MertováPochází z hudební rodiny a již v dětském věku chtěla být herečkou a zpěvačkou, nakonec vystudovala teritoriální studia na Fakultě sociálních věd, kde dnes přednáší dějiny USA a Základy akademické práce. Povolání pedagoga ji baví. Od ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Unikátní kniha nabízí 50 rozhovorů s předními světovými i českými osobnostmi

promeny sveta 200Britský filozof Roger Scruton, ruský politický aktivista Vladimír Bukovskij, americký historik Timothy Snyder, francouzský filozof Alain Finkielkraut, britský spisovatel a aktivista Edward Lucas, český historik Robert Kváček, Karel Sc...


Literatura

Tajemství mé matky – pravda nebývá vždy příjemná

tajemstvi matkyKaždá rodina má svá tajemství – některá jsou menší a neškodná, ovšem najdou se i taková, po jejichž prozrazení už nebude nikdy nic takové jako předtím.

 

 

...

Divadlo

Kočka na rozpálené plechové střeše
ImageLáska, hádky, chtivost, závist, nemoc, alkohol – život? Nadčasovou divadelní hru si tentokrát rozebralo Divadlo Šumperk pod režijním vedením Petra Štindla.
...

Film

Halloween 2 na DVD dokazuje, že děsí i po více než třiceti letech od svého vzniku

hallow 200Hororový žánr patří už dlouhodobě k těm divácky oblíbeným, protože většina z nás se ráda bojí (ovšem jen pokud se strach nedotýká nás bezprostředně). Možná ještě oblíbenějším je jeho subžánr zvaný slasher (česky „vyvražďovačka“), který má tři velké...