Soutěž Miss a Mistr Charme 2020 vyhráli začínající herečka a muzikálový zpěvák

Soutěž Miss a Mistr Charme 2020 vyhráli začínající herečka a muzikálový zpěvák

Tisk

mistr charme 200Brněnský Cabaret des Péchés v podzemních prostorách paláce Jalta se stal dějištěm soutěže Miss a Mistr Charme 2020. Volba nejdokonalejší dívky a nejdokonalejšího mladého muže přilákala nejen laickou veřejnost a podnikatele z jižní Moravy, ale také umělce z Prahy.

 

Do poroty zasedli a během doprovodného programu vystoupili herec a moderátor Miroslav Šimůnek, zpívající spisovatel Richard Sacher a režisér Tomáš Magnusek. Toho však zprvu poznal málokdo – během několika uplynulých měsíců totiž zhubl téměř 70 kilogramů!

Za všechno může nemoc covid-19. Ne snad proto, že bych ji dostal, ale proto, že jsem konečně měl čas sám na sebe. Zastavilo se všechno, čím se za normálního stavu živím. Začal jsem psát scénář a připravoval další projekty. Mezitím jsem začal chodit pěšky, postupně do sauny, plavat, posilovat a především hubnout. Dlouho jsem spal, omezil sladkosti. Zkrátka ideální příležitost k hubnutí,“ prozradil nám režisér filmu Bastardi a televizního seriálu Stopy života. Během večera pobavil soutěžící, zbytek poroty i publikum několika vtipnými bonmoty a současně přiznal, že má slabost pro slovenštinu. Tím nepřímo naznačil, že jeho favoritkou je začínající slovenská herečka Viktória Pejková, která nakonec soutěž Miss Charme 2020 vyhrála. Porotu okouzlila zejména svým vystupováním, přirozeností a inteligencí.

mistr charme1

Nejvíce bodů v mužské kategorii získal muzikálový zpěvák Patrik Havelka. Ten pro změnu zaujal svým profesionálním a suverénním vystupováním, zatímco některé soupeře ovládla nervozita. Díky tomu, že soutěžilo pouze pět dívek a pět mladých mužů, uskutečnily se obě volby během jedné akce. A zbyl čas i na doprovodná vystoupení. Hlavním moderátorem večera byl Mirek Šimůnek, který dělal na pódiu i u stolu garde Janě Novákové, ředitelce pořádající modelingové agentury Charme.

mistr charme2

Soutěž Miss a Mistr Charme 2020 zpestřilo rovněž několik písní – u mikrofonu se vystřídali zpívající herec Milan Matyáš Deutsch, zpěvačka Daniela Magálová a spisovatel, zpěvák, moderátor a astrolog Richard Sacher. Ten publikum překvapil informací, že pochází z Brna. „V Praze pracuji už od roku 1992 a brněnský přízvuk jsem neměl nikdy, tudíž mě Brňané zpravidla považují za cajzla, což je jejich označení pro Pražany a obyvatele Čech obecně,“ zasmál se autor deseti knih a interpret několika desítek songů.

mistr charme3

Foto: fotovbrne.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Nina Horáková: Pořád je na čem pracovat a posouvat se dál

Nina Horákova perexDivadlu a zpěvu se věnuje od dětství. Na svém kontě má řadu různorodých rolí jak v muzikálu, tak v činohře. Od roku 2015 je Nina Horáková v angažmá MDP a divadlo je pro ni základem herecké práce. Ho...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Kvalitní podzim života vás čeká s opravdovými anděly!

PodzimZivota perexVestec – Jméno paní Lenky Klestilové je v poslední době v různých médiích skloňováno ve všech pádech. Její rukou vznikla, ve spolupráci s obcí, pečovatelská služba Kvalitní podzim života. A není to jen...


Literatura

Meg Masonová: Trýzeň a touha

Trýzeň a touhaGillian Andersonová této knize propadla. Vtipný román o hledání vlastní diagnózy ženou, která píše do online magazínu a krutě vyštvala svého muže, nakonec i sebe samu ze svého života. Co s tím? Ten emoční tobogán může znát spousta přetížených žen. Marta vám prostě bude sympa...

Divadlo

Faust na deskách Buran Teatr v Brně

Faust 200Nejdřív několik základních informací:  BURANTEATR se zrodil v létě 2003 v hlavách dvojice studentů Divadelní fakulty JAMU Zetela a Jana Šotkovského – z potřeby realizovat své představy o divadelním provozu mimo existující divadla. Zakladatelé se tehd...

Film

Někteří lidé nemají roboty v lásce

200filmFilm Náhradníci (2009) byl ve své době důkazem, že Bruce Willis jako herec ještě nepatří do starého železa. Akční žánr má své mouchy, protože kdo z nás si může jen tak vzít bouchačku a tím i spravedlnost do vlastních rukou? Naštěstí nikdo.

...