Nejkrásnější místo na světě

Nejkrásnější místo na světě

Tisk

Nejkrásnější místo (1)Zamysleli jste se někdy, jaké je pro vás nejkrásnější místo na světě? Je to u vás doma, nebo na chatě, v lese, kam se chodíte procházet a čerpat energii z přírody, nebo u rybníka, kde si rádi chladíte nohy v horkých letních dnech? Nebo snad jinde?

 

V knížce Nejkrásnější místo na světě hledá zajíc takové své místo a zjišťuje, jak se právě to nejkrásnější místo na světě pozná.

  Nejkrásnější místo (2)

Zkouší se optat svých přátel i dalších zvířátek, jestli je nejkrásnějším místem na světě jejich louka. Každé zvířátko si myslí, že ano, a dají taky zajíčkovi odpověď, proč si to myslí. Ale ten stále váhá, a proto se vydá do světa, aby nejkrásnější místo našel.

  Nejkrásnější místo (3)

Prošel pole, sady, zuřící řeky, vodopády, vysoké hory, moře, až přešel zajíc celý svět a došel do pouště, kde si lehl, hleděl na hvězdnou oblohu nad sebou, a v tu chvíli mu to došlo. Kde že je to nejkrásnější místo na světě. A to se dozvíte v této krásně ilustrované knížce od Petra Horáčka, kterou vydalo nakladatelství Portál.

 Nejkrásnější místo (4) 

Ilustrace v knížce jsou opravdu krásné a naučný příběh je skvělým zklidněním před spánkem všech divokých dětí.

 Nejkrásnější místo (5) 

Nejkrásnější místo na světě

  • Autor: Petr Horáček
  • Nakladatelství: Portál
  • ISBN:978-80-262-1650-6
  • Počet stran / vazba: 32 / Pevná
  • Rok vydání:2020
  • Hodnocení: 100 %

 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Deník uštvané matky vás dokáže rozesmát

denik 200Abych řekla pravdu, nepatřím zrovna mezi nejvášnivější čtenáře knih s romantickou tématikou, avšak Deník uštvané matky mě oslovil svou anotací slibující oživení romantického příběhu reálným mateřstvím, které se výrazně liší od jeho ideální představy...

Divadlo

Biskupskému dvoru bude kralovat Eliška/Rejčka

EliskaRejcka 200Letní premiéra na Biskupském dvoře bývá již tradičně spojena s některou výraznou brněnskou osobností či událostí. Příběh o životě Elišky Rejčky se nabízel už několikrát a dramaturgie našeho divadla o něm často uvažovala. Vždyť tato dvojná...

Film

DVD Zvonilka: Tajemství křídel

zvonilka magicbox 200Distribuční společnost Magic Box přináší na DVD další díl volné série Zvonilka s názvem Tajemství křídel. Studio Disney se opět zaměřilo na dívčí publikum a připravilo pro ně ...