Vtipy pro děti o zvířatech

Vtipy pro děti o zvířatech

Tisk

vtipy pro deti o zviratech 200Nejen před Vánocemi se rodičům hodí tip na knihu, která jeho potomka může pobavit a proto vám doporučujeme knihu Evy Mrázkové Vtipy pro děti o zvířatech, která vyšla v říjnu u nakladatelství Edika.

 



Autorka je profíkem v oboru

Eva Mrázková píše knížky pro děti, zaměřuje se především na procvičování českého pravopisu a jazykových schopností. Snaží se předat dětem znalosti zábavnou a nenásilnou formou. K úspěšným titulům patří Bystrá kobyla bila kopyty na babykové mýtině, série Veselé diktáty a doplňovačky, edice Deskové hry na procvičení cizích jazyků nebo dvojjazyčná řada Klasické české pohádky + audio CD v šesti jazykových mutacích. Zpracování knih je doprovázeno líbivými ilustracemi a je přehledné, hravé a různorodé, čímž se dítě hned neunudí.

Nejlepší kombinace

Smích léčí a zvířata to umějí také! A kombinace těchto dvou ingrediencí je prostě povedená a vtipy v podání paní autorky, doplněné příjemnými ilustracemi Tomáše Pekárka, jsou milé, nenucené a vykouzlí úsměv i na tváří dospělého. Podíváme se na zoubek nejrůznějším zvířatům, navštívíme zoo i cirkus a dovíme se spoustu frků a hádanek, které po prvním přečtení asi uslyšíte ještě nesčetněkrát.

Rozhodně doporučuji i pro děti jako edukativní formu zábavy – jedna si vtip mohou samy přečíst a procvičit tuto dovednost, druhak mohou pocvičit mozkové závity a vtipy pak přeříkávat. Edika doporučuje pro čtenáře od 8 let a já myslím, že se pobaví jak malí, tka velcí čtenáři.

vtipy pro deti o zviratech

Název: Vtipy pro děti o zvířatech
Autor: Eva Mrázková
Ilustrace: Tomáš Pekárek
Žánr: humor pro děti
Nakladatelství: Edika
Rok vydání: 2020, pevná
Počet stran: 88
Hodnocení: 90 %

https://www.albatrosmedia.cz/tituly/62940999/vtipy-pro-deti-o-zviratech/


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Mít za přítele samotnou Smrt

smrt a jine vrcholy meho zivota200

Smrt je jedním z mystérií tohoto světa. Je tajemná, někdo se jí bojí, někdo na ni čeká...

Divadlo

Šestnáctá Flora nabízí desetidenní porci divadla

altCelkem osm scén bude hostit 16. ročník mezinárodního festivalu Divadelní Flora, který se tentokrát v Olomouci uskuteční 10. – 20. května. Tradiční nesoutěžní přehlídka divadelní tvorby českých i zahraničních soubor...

Film

Dokument NOVÁ ŠICHTA má šanci získat „evropského Oscara“

nova sichta 200Snímek Jindřicha Andrše o horníkovi, který se rekvalifikuje na programátora, pokračuje v úspěšném festivalovém tažení. Čerstvě se dostal do širšího výběru na Nejlepší evropský dokument roku, který vyhlašuje Evropská filmová akademie (EFA)...