Písničky o zvířátkách pro děti

Písničky o zvířátkách pro děti

Tisk

Písničky o zvířátkách pro dětiSpolečnost Albatros Media a konkrétně nakladatelství Edika přichází s kouzelnou zvukovou knížkou pro děti. Knížka nese plně vystihující název „Písničky o zvířátkách pro děti“ a je určena pro ty nejmenší čtenáře.

 

Asi každý rodič by rád, aby jeho děti měly rády knížky. Protože z knížek se děti mohou hodně učit. Začíná to listováním, prohlížením, ukazováním, vyprávěním, až se děti díky knížkám dostanou ke čtení a obohacování své fantazie.

Tahle knížka má ale schopnost navíc. A to zvukovou. Po zmáčknutí označeného kolečka na každé dvoustránce, začne knížka přehrávat známou dětskou písničku o zvířátkách. A co je víc než spojení zvířátek a hudby? Tedy je velká pravděpodobnost, že tuhle knížku budou děti milovat. A může to být právě jedna z prvních knížek, kterou vašemu dítěti pořídíte a vytvoříte mu tak pozitivní vztah ke čtení do budoucna.

 Písničky o zvířátkách pro děti (3) 

Knížka Písničky o zvířátkách pro děti je z dílny společnosti Albatros Media, konkrétně nakladatelství Edika. Obsahuje část textu pěti známých českých písniček umístěných vždy na dvoustránce. Texty písniček jsou doplněny krásnými obrázky zvířátek, o kterých písničky zpívají, takže se v ní také můžete s dětmi učit, jak zvířátka dělají. Navíc každá dvoustránka obsahuje kouzelné tlačítko, po jehož zmáčknutí začne knížka hrát danou píseň.

Písničky o zvířátkách pro děti (5)Písničky o zvířátkách pro děti (6)  

A jaké že písničky o zvířátkách v knížce najdete? Třeba Komáři se ženili, Kočka leze dírou nebo naši nejoblíbenější, ke které si vždy s Rozálií i zatancujeme Pásla ovečky. Další tři už neprozradím, ať jste alespoň trochu překvapení.

  Písničky o zvířátkách pro děti (4)

Knížka má pevnější vazbu, tedy ji jen tak neponičí ani ty nejmenší neohrabané a sem tam i jídlem upatlané ručičky. Písmo je velké, takže dobře poslouží i v učení malým čtenářům. Já ji hodnotím velice kladně, protože od té doby, co přistála Róze na stole, ji nedala z ruky a písničky si přehrává i u svačinek.

 Písničky o zvířátkách pro děti (1) Písničky o zvířátkách pro děti (2)

Písničky o zvířátkách pro děti

Interpret: Zdeněk Král
Ilustrátor: Magdalena Takáčová
Počet stran: 10
Formát: 155x160 mm
Vazba: leporelo knížkové
Doporučený věk: 3+
Hodnocení: 100 %


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Arcikuplířka

DEKAMERON 200Arcikuplířka je přezdívka jedné z nejslavnějších knih všech dob – Dekameronu. Současníci Dekameronu prý kvůli frivolnímu obsahu přezdívali Kníže Galeotto; ten se proslavil jako prostředník lásky mezi Lancelotem a královnou Ginevrou v legendě o...

Divadlo

Super komedie Hnízdečko a šunkofleky

hnizdecko a sunkofleky divadlo radostJak může dopadnout situace, kdy si do svého sdíleného sklepního prostoru, který považují dva dlouholetí kamarádi za byt, oba přivedou novopečené manželky a snaží se jim vysvětlit, jak se jim krásně v tomto hnízdečku bude...

Film

Navštivte v Liberci Mezinárodní festival animovaných filmů Anifilm

anifilm 200Nová opatření vlády a vyhlášení nouzového stavu neomezují filmová představení, Anifilm proto proběhne podle plánu a se stávajícím filmovým programem, který naleznete zde: http://www.anifilm.cz/cs/progra...