Zima se vrací! Pletené doplňky Mill31 z peruánské vlny zahřejí

Zima se vrací! Pletené doplňky Mill31 z peruánské vlny zahřejí

Tisk

MIll31 200Objevte kouzlo měkkých a hřejivých ručně pletených kousků, které vyrábí Jana Šindlerová pod značkou Mill31. Janu naučila plést její babička a i když ze začátku více párala než pletla, nevzdala to a dnes obléká nejen svou rodinu, ale i stále se rozšiřující řady spokojených zákaznic.

 

V nabídce Mill31 najdete ručně pletené svetry, čelenky, čepice a šály. To vše z té nejkvalitnější peruánské vlny bez jakýchkoli umělých vláken. Jana Šindlerová navíc chystá spoustu novinek a portfolio její značky se tak významně rozrůstá.

Nejprve pro ni bylo pletení jen zábavou, způsobem jak relaxovat a přijít na jiné myšlenky. Bavilo ji to ale čím dál víc, a díky podpoře blízkých, přerostla její pletařská vášeň až v založení vlastního brandu. „Odvahu mi dodal partner a já si nakonec řekla proč ne a založila Mill31. Je krásné dělat to, co člověk miluje,“ vysvětluje Jana Šindlerová.

Základním stavebním kamenem značky jsou bezesporu svetry. Ty se dají pořídit v různých variantách, střizích, velikostech a barvách. Mezi nejoblíbenější a nejprodávanější patří oversize verze. Na e-shopu ovšem najdete i další produkty - čepice, šály a čelenky. Okouzlí vás nejen jejich design a ruční zpracování, ale především materiál. Jana Šindlerová hojně používá nejkvalitnější 100 % peruánskou vlnu, která je měkká, jemná a oproti té klasické nekouše. Rozdíl poznáte na první dotek. Peruánská vlna neobsahuje umělá vlákna a opravdu zahřeje. Vedle ní používá také hedvábí, mohér s hedvábím a vlnu z alpak.

mill31 svetry

Kvalitní čepici si můžete vybrat jak ve variantě s lemem, tak stylovou spadlou. Je teplá a huňatá a rozhodně vám nerozcuchá účes. Stejně tak čelenky z kolekce Mill31 jsou elegantní a široké tak akorát, aby vám hezky držely na místě a zahřály uši.

Mill31 cepice

Pokud hledáte variabilní módní kousek, rozhodně neuděláte chybu koupí maxi šály. Je nadýchaná, měkoučká a krásně zahřeje. Nosit se dá klasicky kolem krku, přes ramena nebo ji můžete doplnit koženým páskem a vytvořit z ní nevšední vestu. Každý zákazník si čepici, šálu i čelenku může doplnit štítkem nebo kováním.

Pokud jste si ze stálé nabídky Mill31 nevybrali, nesmutněte. O svůj oblíbený kousek nebo barvu si můžete napsat a bude vám vyroben na míru dle vašich přání a preferencí.

Nově na e-shopu naleznete ručně pletené plyšové medvídky.

mill31 medvidek

Více informací: www.mill31.cz


 

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Šumavský samotář píše o svém životě a vztahu k přírodě v knížce A klika byla vysoko

klikaZnáte knihu Raději zešílet v divočině? Právě jeden ze šumavských samotářů Roman Szpuk publikoval v roce 2018 svou autobiografickou prózu s poetickým názvem A klika byla vysoko. Knihu vydalo nakladatelství 65. pole.

Divadlo

Macbethovi ožívají, les se dává na pochod!

macbeth 200Macbeth ztvárněný Markem Němcem vykročil vstříc svému osudu. Na Letních shakespearovských slavnostech, jejichž generálním partnerem je skupina PPF, odstartovaly přípravy letošní premiéry.

...

Film

Mučedník – jak vnutit spásu

ucenik 200Na nedávno skončeném karlovarském filmovém festivalu se uváděl film, který se dotýkal fanatismu – a přestože se vztahoval k náboženství, určitě lze jeho poselství vnímat jako univerzální. „Karlovarské“ pojmenování varovného snímku MUČEDNÍK, natoč...