Já to měl první!

Já to měl první!

Tisk

Já to měl první!

Jste na rodičovské dovolené a občas odpočítáváte hodiny do spánku vašich neposedných dětí? A když konečně usnou, prohlížíte si stejně v mobilu jejich fotky z uplynulého dne? A taky máte občas pocit, že jste ten nejneschopnější rodič na světě? Věřte, že v tom nejste sami a tahle knížka vás o tom přesvědčí.

 

Já to měl první! aneb komiksový manuál, jak přežít rodičovskou dovolenou, by měl přijít do ruky každé matce nebo otci na rodičovské, protože se ne na jedné stránce knížky jistě nejdou. Já se našla skoro na každé. A taky jsem se nad každým komiksem náramně pobavila, často i hlasitě zasmála se slovy „přesně tak“. 

Já to měl první!

Knížka obsahuje komiksově zpracované situace, ve kterých jste se s dětmi již určitě ocitli. V některých se ocitáte možná i denně.

Já to měl první! (4) 

Najdete tam také srovnání našeho myšlení, jak tomu bylo před dětmi, když jsme ještě rodiči nebyli, a jak je to nyní. Ne jeden rodič byl určitě přesvědčen, že se mu narodí nejklidnější a nejvychovanější dítě pod sluncem…až do chvíle, než se narodilo. Sama jsem toho důkazem…a pak se mi narodil ďábel všech ďáblů.

Já to měl první! (3)

Takže, pokud máte občas pochmurnou náladu z toho každodenního shonu s dětmi, nesmutněte, otevřete tuhle knížku a přesvědčte se, že v tom nejste sami. Pojďte se zhluboka od srdce zasmát situacím, při kterých vám běžně do smíchu není.

Já to měl první! (6)  

Knížku Já to měl první! od nakladatelství Pointa hodnotím velice pozitivně, a to hlavně pro její komiksové zpracování. Na čtení knížek totiž na rodičovské nezbývá moc času, a tuhle jsem zvládla zhltnout na posezení, a ještě se u ní několikrát pořádně zasmát. Doma jsem ji našla to nejčestnější místo, jaké si zaslouží. Záchod. Jó, fakt záchod. Právě tam totiž všechny naše návštěvy chodí a vrací se zpět nesmírně pobavení. Kde jinde dát příležitost matkám v běhu se na chvíli zastavit, trochu si počíst a zároveň se zasmát?

Já to měl první! (7)  

A co je zajímavého na této knížce? Je vydaná přes online nakladatelskou službu, kterou nakladatelství Pointa nabízí všem zapáleným spisovatelům, ať už profíkům, či amatérům. I vy tak můžete jednoduše vydat knížku, jakou chcete. Více o této možnosti i postup, jak vydat knihu s Pointou, si můžete přečíst u nich na webu.

Já to měl první! (5)  

Já to měl první

Název: Já to měl první!
Autor: Barbora Brůnová
EAN: 9788076501225
ISBN: 978-80-7650-122-5
Počet stran: 96
Vazba: Vázaná
Rozměry: 150 x 218 mm
Datum vydání: 17. 08. 2020
Hodnocení: 100 %



 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Tajná večeře s „racčím masem“

tajna vecere 200Znáte takové ty knihy, o ktercýh někdo vypráví a vy si říkáte, jak něco tak šíleného může někdo číst? Tak Tajná večeře od Raphaeal Montese je přesně jedna z nich!

 

...

Divadlo

Švandovo divadlo natáčí povzbudivá videa, divákům je nabídne na sociálních sítích

Svandovo divadlo200Povzbudit, zlepšit náladu, zaměřit pozornost k dobrým věcem v životě a také neztratit kontakt s diváky. To je smyslem videí, která začali natáčet tvůrci a herci z pražského Švandova divadla.

...

Film

Pivní roadmovie dua Beer with Travel se konečně dočká své premiéry

beer with travel 200Přesně o rok později, než bylo původně v plánu, se v pondělí 18. října v divadelním sále klubu Rock Café v Praze uskuteční premiéra dokumentárního filmu cestovatelské dvojice Beer with Travel. Nová road movie vznikla ve spoluprá...