Thom Artway se houpe na vlnách s Markétou Irglovou

Thom Artway se houpe na vlnách s Markétou Irglovou

Tisk

Na Vlnách200Novinka Thoma Artwaye Na vlnách je druhou písní, na které si zazpívali společně s Markétou Irglovou. Píseň od počátku navozuje lehce houpavou atmosféru a je poklidnější skladbou po roztančeném optimistickém singlu Buď se mnou a vtipném hitu Ani jeden den.

 

Tentokrát Thom Artway zvolil trochu jiné téma, než u předchozích singlů. “Píseň Na vlnách ztělesňuje pocity, které se ve mně den co den mísí,” přiznává Thom. “Je to zkrátka nekonečný koloběh života, a zároveň snaha o jeho přijetí. I když se snažím víc “svítit”, je v pořádku taky někdy “zhasínat”.

Singl s názvem Na vlnách je již druhou nahrávkou, kterou s Markétou Irglovou Thom Artway natočil. První nese název Time To Think It Over a fanoušci ji znají z debutového alba Hedgehog. Kromě Markéty natočil Thom duet také např. s Lenny, který pod názvem Chasing The Wires najdete na jeho druhém album All I Know.

Thoma můžete v nejbližší době potkat na jeho turné Coffeespot acoustic tour, které začalo 20.4. v Kafe v kině ve Veselí nad Moravou.

Respektovaný a oblíbený písničkář, zpěvák a skladatel, držitel ceny Anděl Thom Artway v minulosti tvořil své písně výhradně v angličtině. V roce 2021 zahájil kapitolu české tvorby singlem Nezapomenout (Universal Music), po kterém následovaly tři další skladby v loňském roce.

Seznam koncertů:
26.4. Varnsdorf - Hosana Café / Coffeespot Tour
29.4. Bojkovice - Bistro na kopci / Coffeespot Tour
1.5. Litvínov - Valdštejnská slavnost
12.5. Babice - Pražírna Coffeespot / Coffeespot Tour
13.5. Ostrava - Majáles
24.5. Liberec - Experimentální studio
27.5. Třeboň - Zahájení lázeňské sezóny
3.6. Bystřice p. Hostýnem - Bystřice žije!!!
10.6. Přerov - Zubrfest
16.6. Zlín - Filharmonie
17.6. Litovel - Litovelská jízda
více koncertů na https://www.thomartway.com/

Na Vlnách

Více informací:

Na vlnách: https://thomartway.lnk.to/NaVlnach

Oficiální web: www.thomartway.com
Facebook: www.facebook.com/thomartway
Instagram: www.instagram.com/thomartway
YouTube: www.youtube.com/thomartway
Twitter: https://twitter.com/thomartway?lang=cs


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Woody Allen vinen šílenstvím

allen200Kouzelná Půlnoc v Paříži, emocionální Vicky, Christina, Barcelona, kultovní Annie Hall. Woody Allen nás neoblažuje pouze svým filmařským uměním, během let sepsal i desítky povídek, které každého uhranou svou originalitou a neuvěřitelnými obraty. Pokud j...

Divadlo

Na hradě je ženská!

noc na karlstejne 200Poslední dobou jsme nebyli dlouho v divadle – po tom, co jsme se z jednoho představení vytratili během přestávky, jsme neměli vůbec chuť ani náladu. Po pauze jsme tedy vyrazili na Noc na Karlštejně a odcházeli jsme opravdu nadše...

Film

Co zosobňují Oscary

oscar soska200Tak skončilo letošní oscarové klání. Ocenění opět děkovali a vznikal dojem, že Amerika znovu nabídla to nejlepší, co nabídnout mohla. Zvítězilo Argo (na snímku), hlásající že američtí správní hoši dokáží vysvobodit rukojmí i ...