Aury a jak jim porozumět

Aury a jak jim porozumět

Tisk

auryVidění aury asi úplně nezvládá každý z nás, ale přesto je možné auru nacítit. Stačí jen vnímat, s jakou energií kdo vchází do místnosti, komu byste se za šera v parku raději vyhnuli, anebo proč je vám tak dobře v přítomnosti nějakého konkrétního člověka. Někdo barvy aury nevidí, ale jen cítí. Veškeré informace o auře přináší nová kniha z nakladatelství Pragma od Cassandry Easonové s názvem Aury a jak jim porozumět. 

Autorka v knize přináší všechny informace o auře, a to nejen člověka, ale i zvířat a rostlin. Učí, jak auru rozpoznat a jak s ní pracovat. Vysvětluje, které barevné odstíny tvoří auru, jaké barvy jsou hlavní a jaké doplňkové. Dozvíte se, jaký význam jednotlivé barvy mají a jakou auru třeba i vyzařují naši domácí mazlíčci. Cassandra Easonová neopomíjí ani čakry, energetická centra našeho těla, jejich barvy a učí nás, jak s nimi nejlépe pracovat a jak funkci čaker nejlépe podpořit, abychom byli vyrovnaní a zdraví. Vysvětluje, jak si udržet silnou a zdravou auru, zmiňuje informace o aurách doma i na pracovišti, klasifikuje aury domácích zvířat. Radí, jak si uzavřít a chránit auru v každodenním životě a jak ji můžeme čistit, léčit a posilovat.

Knížečka je to praktická a v kostce vysvětluje veškeré základní informace o tomto tématu. Pokud se tedy zajímáte o aury a rádi byste se něco o nich dozvěděli, v knížce najdete vše, co potřebujete vědět.

O autorce:

Cassandra Easonová je spisovatelka, která vystupuje také v televizi a v médiích. Ve svých knihách se zabývá esoterikou, kameny, přírodní magií, keltským věděním, věštbami, posvátnými místy a také aurou, kterou celá léta studovala. O auře také přednáší a pořádá kurzy semináře.

Ukázka z knihy:

Představte si jas, jaký obklopuje mladé milence nebo dítě očarované kouzelnou jeskyní s třpytivými figurkami víl. Světci na tradičních církevních obrazech mívají kolem hlavy kruh zlatého světla - svatozář. Člověk, kterého někdo rozčílí může říct, že viděl rudě, někdo jiný zase zezelenal závistí, protože to je hlavní barva, kterou dotyčný vyzařuje a vnímá, aniž ji fyzicky spatří. Aury tohoto typu jsou součástí našeho přirozeného vnímání tohoto světa. V primitivní společnosti poznali lovci ukrytí v horských jeskyních už na dálku podle vyzařované energie, jestli přibližující se lidé přicházejí s přátelskými úmysly. Všichni máme svou auru, duhové energetické pole, obvykle lidskému oku neviditelné, které se dá s překvapivě malým množstvím cviku vnímat….

Název: Aury a jak jim porozumět
Autor: Cassandra Easonová
Překlad: Veronika Volhejnová
Žánr: populárně naučná
Vydáno: 2020
Stran: 127
Vydalo nakladatelství: Pragma
Hodnocení: 80 %

aury

https://www.euromedia.cz/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Lucie Roubínová: „Na každém koncertě při rozloučení a poděkování přeji lidem, ať jsou zdrávi. A vše ostatní přijde samo.“

lakoma barka 200Českokrumlovská dívčí folková kapela Lakomá Barka v září oslavila 15. narozeniny. Velký to důvod k oslavě a třeba i zamyšlení, čím si děvčata za ta společně strávená léta prošla a jak to bude dál. To se sice nikdy ned...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Ještě není pozdě poznat a pochopit nejlepší myšlenky nejlepších z nás

NeNahoda200Jestliže jste sběratel citátů, nemáte daleko k myšlence z těchto autoritami podepřených výroků sestavit celou knihu. Pak stačí vybrat si téma a práce může začít. Hal Urban pro svou knížku „Život není náhoda“ zvolil svoje životní poslání. Coby pedag...


Literatura

Poznejte 50 odstínů a chutí hantecu

50 odstinu hantecu hrbet200V Nakladatelství JOTA na začátku října vyšla hned dvojkniha zaměřená na hantec: 50 odstínů hantecu a 50 chutí hantecu. Vydejte se na exkurzi po tomto skvělém jazyce, i když nejste z Brna, bude vás to bavit.

...

Divadlo

Autentická vzpomínka na devadesátá léta aneb punk’s not dead v brněnském HaDivadle

roky 90 200Jaká byla devadesátá léta pro generaci dnešních třicátníků? Jak jsme prožívali a vnímali dobu, kdy se naši rodiče opět stali dětmi v prchavém ráji divokého kapitalismu? Ondřej Novotný nám ve své nové divadelní inscenaci představuj...

Film

Pravidla moštárny - srdcervoucí klasika

mostarna perexPravidla moštárny – už jste určitě slyšeli aspoň tento název, že? Nebo jste dokonce četli knižní předlohu filmu, o kterém je právě řeč. V každém případě – podívejte se, nebo se podívejte znovu, protože jde o j...