ARCOLOR festival mladé módy

ARCOLOR festival mladé módy

Tisk
ImageChceš ukázat široké veřejnosti svůj talent? Jsi začínající módní tvůrce ve věku 18-35 let, student, absolvent či profesionál a chceš prezentovat svou tvorbu?



Nastartujte svou kariéru a zúčastněte se jedinečného festivalu Arcolor, který má za cíl netradičně prezentovat mladou módu.

ArFashion Designer je soutěž pro mladé módní tvůrce a oděvní designéry, která vznikla v rámci festivalu Arcolor. Odborná porota vybere 8 nejlepších, kteří budou prezentovat svou práci na závěrečném večeru festivalu Arcolor. Po přehlídkách všech finalistů bude vyhlášen celkový vítěz, který získá titul Arfashion designer a kontrakt na přehlídku na nejdelším mole světa přímo v pražských ulicích v rámci festivalu Arcolor a věcné ceny v hodnotě 10.000 Kč.

Účast v porotě pro rok 2012 již přislíbili:

- Iška Fišárková
- Eliška Nová
- Nina Provaan Smetanová
- Jakub Brixy
- Daniel Chodusov
- Česlav Jaroš




Image


Podrobnosti k soutěži:
Podmínky účasti na festivalu:

- fyzicky zhotovená oděvní kolekce o počtu 10 modelů
- profesionální fotografie této kolekce (mohou být přidány i kresebné skici modelů a vzorky materiálů)
- CV včetně popisu soutěžní kolekce
- motivační dopis

Podmínkou účasti na finálovém večeru (pouze vybraní finalisté) je zaplacení jednorázového poplatku 800 Kč.

Kdo se může přihlásit?

Začínající módní tvůrci ve věku 18-35 let, studenti, absolventi, profesionálové, ale i lidé, které oděvní tvorba baví.

Jak se přihlásit do soutěže Arfashion Designer?
Zasláním fotografií soutěžní kolekce a motivačního dopisu na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nejpozději do 30. 4. 2012. Tato forma přihlášení je závazná a nevratná!

Zdroj: www.arcolor.cz

 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

7. díl seriálu Březen, za kamna vlezem – nejlépe s knihou (tištenou, elektronickou, audio)

7 BMC perexBřezen býval měsícem knihy, starší ročníky si to dobře pamatují. Asi i v dřevních dobách býval touto dobou propad prodejů (i když se na ně asi tenkrát tolik nehrálo) a tak byl jarní měsíc vybrán jako vhodný ku čtení. Na nějaký čas nám, milovníkům...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...

Čtěte také...

Vila Tugendhat září po rekonstrukci jako skvostný šperk moderní architektury
ImageTato památka, která je zapsána na Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO se nachází v Brně. Jejím  autorem je významný architekt Ludwig Mies van der Rohe. Stavbu realizovala za autorova dozoru a za p...

Literatura

Medaile za ztraceného Boha – osud jednotlivce ve víru „velkých“ dějin

Medaile za ztraceneho boha200Každý z nás žije svůj příběh – jedinečný, neopakovatelný. Žijeme své „malé dějiny“. Ty „velké“ jako by šly kolem nás, nechceme si je připouštět, někdy s nimi nechceme nic mít. Jenže to, v jaké době žijeme, náš ...

Divadlo

Umělecký šéf zlínského divadla Patrik Lančarič získal cenu Trilobit 2023

Trilobit200Umělecký šéf Městského divadla Zlín Patrik Lančarič dostal cenu Trilobit za režii svého dokumentárního filmu DEŽO HOFFMANN - FOTOGRAF BEATLES.

...

Film

Úsměv Zdeňka Trošky je nakažlivý, škoda, že Trošků není u nás víc
ImageRežiséra Trošku mají určitě všichni rádi – je s ním dobře. Rád se směje, rád povídá o jídle a točí filmy, které se líbí. Proč? Jsou nám blízké, jsou o nás, poznáváme se v nich. Jeho pohádky jsou tak ...