Věřím v lásku, zpívají děti s tátou

Věřím v lásku, zpívají děti s tátou

Tisk

Petr BatekVěřím v lásku - tak se jmenuje písnička, kterou básník, herec a hudebník Petr Batěk nazpíval se svými dětmi Kristýnkou a Péťou.


Autorem hudby i textu je on, aranže dělal David Vostrý. K písničce natočil i klip. Jeho režisérem je David Laňka. Klip produkovala firma No Stress Production.

Petr Batek 2

"...Věřím v lásku, věřím v tebe, věřím v noc, co skryje noc, co skryje nebe. Věřím v lásku, v alchymii, věřím v slzy, které všechnu bolest smyjí...," souzní otec s dětmi. Klip umocňuje černobílé provedení.

Foto: archiv Petra Baťka


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Seriál k měsíci čtenářů: Knihovny pro K21, Uherské Hradiště

brezen-mesic-ctenaru 200Regály plné knih, u počítače dáma či pán, který obřadně přebírá vracené knížky a zapisuje nově vypůjčené. Místnost specificky vonící – tak voní jenom tištěné publikace, stojící jako vojáci v řadách. V sále tichý šum, jak...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Dětský festival VyšeHrátky proběhne tento týden na Vyšehradě

vysehratky perexNa pražském Vyšehradě v termínu od 1. do 4. září 2022 proběhne devatenáctý ročník festivalu pro děti a jejich rodiče VyšeHrátky. Čtyřdenní akce nabídne koncert kapely Bombarďák, workshopy a divadelní představení Studia Damúza, souboru Bu...


Literatura

Mertonovi byli zabiti ve vlastním domě. Které z jejich dětí vraždilo?

Neprilis stastna rodina perexFred a Sheila Mertonovi byli bohatí a vlivní. Ale ani jejich bohatství je nedokázalo ochránit před vrahem, který jim zazvonil u dveří. Oba byli brutálně zabití jen několik hodin poté, co přivítali na veliko...

Divadlo

Pohádka o stvoření bude plná magie a hravosti

MDZ Pohadka-o-stvoreni200Městské divadlo Zlín připravilo pro své nejmenší diváky zbrusu novou pohádku. Po Pipi dlouhé punčoše a Palečkovi přichází s další českou premiérou, tentokrát v režii Hany Marvanové s názvem Pohádka o stvoření. Nepůjde o bi...

Film

Lovci a oběti na premiéře v Lucerně

lovci a obeti perexVe středu 25. března proběhla slavnostní premiéra filmu Lovci a oběti, který následující den oficiálně vstoupil do českých kin. Na této akci nechyběla řada osobností a ani já za magazín Kultura 21.