Autorské čtení s Kulturou21. Aby se o vašich knihách víc vědělo

Autorské čtení s Kulturou21. Aby se o vašich knihách víc vědělo

Tisk

AC K21Internetový magazín Kultura21 oslovuje knižní autory a poskytuje jim prostor, aby představili svou tvorbu veřejnosti prostřednictvím autorského čtení. Ať už píšete prózu, poezii, detektivky, milostné romány či naučnou literaturu, můžete se zúčastnit. Pravidla jsou velmi jednoduchá.

 

 

Nahrajte vlastním hlasem namluvenou ukázku (v MP3) z vaší knihy, která již byla vydána.
Připojte informace o titulu – autor, nakladatelství, rok vydání.
Pošlete nám nahrávku společně s informacemi na mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Termín zaslání: do 28. února 2019

AC K21 3

Vaše ukázky v průběhu února zveřejníme na našem YouTube kanálu Kultura21  s odkazem na facebooku a zařadíme je do příslušné kategorie.
- beletrie pro dospělé
- beletrie pro děti
- poezie pro dospělé
- poezie pro děti
- naučná literatura pro dospělé
- naučná literatura pro děti

Po uzávěrce vyjde na webu K21 článek s informací pro čtenáře. Ti mohou od 4. do 31. března hlasovat o nejhezčí ukázku v každé kategorii.
Varianty hlasování:
- u příspěvků na YT

- mailem

Výsledky potom zveřejníme v samostatném článku a s autory vítězných nahrávek bychom rádi udělali rozhovor, který opět vyjde u nás.

Z hlasujících čtenářů vylosujeme jednoho, který získá knižní odměnu.

Autorské čtení s Kulturou21
Zasílání nahrávek do 28. února 2019 ve formátu MP3, délka ideálně do 5 minut
Hlasování čtenářů od 4. do 31. března 2019
Zveřejnění výsledků 4. dubna 2019

www.kultura21.cz
www.youtube.com/channel/UCHWL4sgWcdy3NdNvdgu4UMA/featured 

 


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Pro skupinu Flattus je Sunday Music Jam srdcovka!

flattus 200Skupina Flattus vystoupí na začátku září na akci Sunday Music Jam. Co plánují a jak se jim vede se dozvíte v tomto rozhovoru.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Spisovatel Richard Sacher oslavil narozeniny s Maxíky

Sacher a MaxíciZpěvačky Zuzana Stirská a Ina Urbanová, hudební skupina Maxíci, showman Michal Halačka, spisovatel Václav Nekvapil a pardubický „král perníku“ Pavel Janoš nedávno přišli do pražské kavárny YoCafe, jež se nachází hned za Divadl...


Literatura

Nevíte, co upéct ke kávě? Nechte to na knize

klasicke moucniky 200V nakladatelství Esence vyšla kniha Klasické moučníky obsahující 500 receptů na slané i sladké dobroty.

...

Divadlo

Recitál Marta se pro velký úspěch bude na Letní scéně Musea Kampa hrát také v září!

marta 200Zájem diváků o divadelní recitál k 80. narozeninám Marty Kubišové s přibývajícími reprízami neklesá, všechna červencová a srpnová představení jsou vyprodaná. Pořadatelé proto zareagovali na intenzivní poptávku po vstupenkách přidáním dalších termínů ...

Film

Šarlatán získal pět nominací na Ceny české filmové kritiky

Sarlatan 200Příznivé přijetí nového českého dramatu režisérky Agnieszky Holland Šarlatán tuzemskými filmovými novináři stvrdilo první lednový týden pět nominací na Ceny české filmové kritiky, včetně těch v kategoriích Nejlepší film, režie a scénář. Své soš...