V zábavném pořadu Partička uvidíte Vydru

V zábavném pořadu Partička uvidíte Vydru

Tisk

partička5Jak jste si mohli všimnout, na obrazovky televize Prima se vrací zábavný pořad Partička. Jen s lehkou obměnou. Mezi herci už neuvidíme Ondřeje Sokola. Místo něj se můžeme těšit na jiné známé komiky, např. Jakuba Koháka nebo Michala Novotného. A samozřejmě na spoustu známých hostů z řad celebrit.

 

 

My se byli podívat rovnou na živém natáčení této zábavné improvizační show v divadle RockOpera Praha. A hostem tohoto dílu byla vydra. Ale ne ledajaká. Byla to vydra ze známých vod. Oblíbený herec Václav Vydra.

 partička1 

Všichni účinkující si společně zahráli hru Živé kulisy, a to na téma prodej cirkusu. Michal Suchánek jako principál se snaží prodat svůj cirkus potenciálnímu kupci - Václavovi Vydrovi. Geňa, Igor a Michal svým tělem ztvárňují věci a zvířata, o kterých Suchoš mluví.

 partička2 

Následovala hra Blázni na téma plavba Kryštofa Kolumbuse. V roli bájného mořeplavce se ukázal Richard Genzer. Ostatní ztvárnili posádku, která trpí jistými chorobami. Jejich choroby se spouští při určitém aktu. Václavova mořská nemoc vyslovením slova “jako”. Suchošova koktavka zase dotekem ucha. A Martin, ten se při náznaku únavy promění v krejčího. Zajímavá kombinace, která přivádí k smíchu. Kor když Geňa je opět v roli toho, co má jednotlivé choroby a spouštěče odhalit. On je na to totiž expert.

  partička3 

V závěru si opět všichni zahráli hru Ptačí perspektiva na téma vražda. Pozorovat naživo, jak se herci plazí po zemi, přelézají přes sebe a snaží se vytvořit přirozený pohled na scénku, byl komický. Michal Novotný ve scénce spáchá sebevraždu a ostatní případ řeší.

 partička4 

Vyřeší ho? To se dozvíte, pokud budete sledovat Primu ve čtvrtek v čase 21:45.


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Plastic People of the Universe. Vratislav Brabenec: „Jde o to, aby se člověk před každým blbým režimem nezačal klanět.“

200hudLegendární undergroundová kapela The Plastic People Of the Universe vznikla už v roce 1968 a její tvorba byla v počátcích ovlivněná zejména americkými Velvet Underground, Captainem Beefheartem či Frankem Zappou. Časem se z ní stala jedna z nejoriginálnějšíc...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...

Čtěte také...

Zpěváci Sacher, Pojkarová a Chládková pokřtili svoje videoklipy

Richard Sacher perexPříjemná večerní akce se uskutečnila v pražském restaurantu Střelecký ostrov, situovaném na stejnojmenném ostrově poblíž Národního divadla. Svoje videoklipy tam společně pokřtili spříznění zpěváci Richard Sacher, Marie Pojkarová ...


Literatura

Jedinečný výlet do Norska v excelentním debutu D. B. Millera

Norsko v noci 200Nakladatelství Kniha Zlín již dlouhá léta představuje ve své ediční řadě Fleet jedinečné romány, jejichž autoři patří mezi stálice světové literatury. Do této edice se nyní zařazuje i americký romanopisec Derek B. Miller se svým výjim...

Divadlo

Dramox má 3. narozeniny! Je v kinech a divadlům poslal 25 milionů korun

DramoxDramox slaví třetí narozeniny, nabízí přes 350 představení a divadlům poslal 25 milionů korun. Nově ho najdete v kinech po celé republice, kde si diváci každý měsíc užijí několik divadelních hitů na velkém plátně. Dramox se po třech letech fu...

Film

Oui, šéfe! ... Práci šéfkuchaře nepodceňujme!

oui, sefe! daniel cohemNenáročná francouzská komedie „Oui, šéfe“ svým názvem příliš nesděluje. O co vůbec jde? Jenom z plakátu usoudíme, že asi půjde o gastronomi. Ano, seznámíme se sice se slavným šéfkuchařem Alexandrem Lagardem ...