Fotoreportáž z 6.th GRAND NATIONAL+ mistrovství ČR V ZÁVODECH DRAGSTERŮ

Fotoreportáž z 6.th GRAND NATIONAL+ mistrovství ČR V ZÁVODECH DRAGSTERŮ

Tisk

dragstery perexNEJVĚTŠÍ AKCE svého druhu v Čechách, VELKÁ LETIŠTNÍ DRÁHA plná ADRENALINOVÉHO SPORTU  opět uvítala EVROPSKÉ DRAGSTER MONSTERY a stala se místem EVROPSKÝCH ZÁVODŮ DRAGSTERŮ. A stejně jako loni, i letos byl u toho náš fotograf Rudolf Hojdar.

Co čekalo na diváky? Ve dnech 29.5.-31.5.2015 se objevila CORVETTE,COBRA a další Americké káry, k vidění byla KASKADÉRSKÁ SHOW,  JET DRAGSTER S TRYSKOVÝM MOTOREM, UNIKÁTNÍ NIGHT SHOW, MONSTER DĚTSKÝ DEN se 40 NEOTŘELÝMI ATRAKCEMI PRO DĚTI ZDARMA VČETNĚ VSTUPU.

Děti pobavila KOUZELNÁ ŠKOLKA S MICHALEM NESVADBOU, mohly si vyzkoušet JÍZDU V PRAVÉM AMERICKÉM ŠKOLNÍM AUTOBUSU, své umění předvedl FAKÍR JAFAR, SOUTĚŽEMI JE PROVEDL KLAUNE HUGO.

dragstery2

ROCK-music-VILDA ČOK, DODO DOLEŽAL,SEVEN S, KAMBOD-ŽA,KRYPTON, MENHIR   
Dr.BUBEN-BIKER SOUTĚŽE o příjemné ceny.

DĚTI I DOSPĚLÁCI si dále přišli na své při ukázkách vojenské techniky a bohatém programu s ARMÁDOU ČR.

Na fotky se můžete podívat zde:

www.dragsters.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Karel Jordán: „Těšil jsem se z každého dne psaní, byla to krásná inventura.“

karel jordan200Karel Deniš Jordán se narodil 11. 11. 1952. Je to právník, šéfproducent, hudební redaktor, dramaturg a spisovatel. Mezi jeho knihy patří například vzpomínková kniha Petr Muk – Oceán, Shalom, Slavíci, on (a já), Tenkrát na Západě, Můj bratr...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

V Praze vznikla výtvarná a hudební mateřská škola


skolka 200Fox and Rose. Takový název nese nová jazyková, výtvarná a hudební mateřská škola. Založila ji scenáristka a režisérka dětských filmů Monika Le Fay. Nachází se v kouzelném místě nad tramvajovou zastávkou Kavalírka.


Literatura

Apokalypsy se bát nemusíme, zachrání nás ekologický humanismus

Apokalypsa nebude perexKdyž se v roce 2019 začaly ozývat hlasy, že „zemřou miliardy lidí“, a začaly tak značně přispívat k rostoucí nervozitě až panice, šířící se i mezi mladistvými, Michael Shellenberger, coby celoživotní aktivista za zlepš...

Divadlo

Nechte se očkovat Shakespearem a léto bude fajn!

shakespeare boure 200Užijte si léto ve společnosti anglického divadelního génia a těch největších českých hereckých hvězd. Předprodej Letních shakespearovských slavností startuje 4. května 2021 na www.shakespeare.cz a v síti Ticketmaster. Generáln...

Film

Spielbergův Lincoln: inspirace mramorovým prezidentem

lincoln 200Americká režisérská legenda Steven Spielberg vystřídala ve své filmařské kariéře nespočet poloh. Šestašedesátiletý tvůrce začal jako inovátor neetablovaných žánrů: v roce 1975 filmem Čelisti zkultivoval thriller o...