Kdo má rád letos opět na jedničku s hvězdičkou

Kdo má rád letos opět na jedničku s hvězdičkou

Tisk

kdo ma rad perexKoncert „Kdo má rád…“ se uskutečnil v sobotu 13. června 2015 na Martinském mlýně v Hrádku u Trhových Svinů. Pro všechny návštěvníky od dětí po seniory byla nychystána spousta novinek a vše opět proběhlo bez jediné chybičky.



Stejně jako v letech minulých, konal se i letos od 11.00 hodin Dětský den s pohádkovými bytostmi. Na trase kolem přilehlého rybníka tak děti potkávaly Vodníka, čarodějnici, Karkulku a další pohádkové postavy.
 

Kdomarad 6


Mrňata se vrhala do plnění pro letošek zcela nově nachystaných úkolů s velkým nadšením a zaslouženě byla odměňována cenami v podobě hraček, diplomů a sladkostí. Ani letos nechybělo malování na obličej, diskotéka a plno dalších atrakcí.
 

Kdomarad 5


Sám benefiční koncert byl úžasný, účinkující si zaslouží obrovskou pochvalu. A nejen účinkující, ale všichni, kdo se na této skvělé akci podíleli. Naprosto úžasný zážitek si diváci odnášeli díky hvězdám, mezi kterými oslnivě zářili Chantal Poullain a Josef Laufer.
 

kdoMaRadLaufer


„Bylo to opravdu moc hezké, Chantal Poullain a pan Laufer, úžasný, těžko popsat, bomba“ 
(Rudolf Hojdar, fotoreportér K21)
 

Celkovou atmosféru můžete zhlédnout ve fotogalerii:

Novinkou letošního 5. ročníku byl koncert kapel, na němž se po 21. hodině představili jihočeští Kaplan’s Friends Blues Band a pražští Angels se zpívajícím lídrem Markem Černochem.
 

KdoMaRad koncert


Cílem benefiční akce bylo získat co nejvíce prostředků pro Dětské a novorozenecké oddělení prachatické nemocnice. Letošní výtěžek z koncertu se vyšplhal na sympatickou částku 67.000,-Kč. Oproti loňskému roku se suma zvýšila o více než 20 tisíc, což je naprosto skvělé!
 

Kdomarad 4


Nezbývá než doufat, že tato již pětiletá tradice bude pokračovat i nadále a na stejném místě se uskuteční zase za rok. Nejen proto, aby děti opět mohly pozdravit své oblíbené pohádkové kamarády a diváci se skvěle pobavili, ale zejména kvůli hřejivému pocitu ze společně vykonaného dobrého skutku.
 

Kdomarad 1


Akce se konala pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Jiřího Zimoly, 1.náměstkyně hejtmana Jihočeského kraje Ivany Stráské, náměstka hejtmana Jihočeského kraje Jaromíra Slívy, starosty města Prachatice Martina Malého a starosty města Trhové Sviny Pavla Randy.
 

Dětský den s pohádkovými bytostmi a benefiční koncert „Kdo má rád…“
sobota 13. června 2015
Martinský mlýn, Hrádek, Trhové Sviny

Pořadatel:
Martin Production – Martin France
www.martinproduction.eu
www.martinfrance.cz

Foto: Rudolf Hojdar


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Textař skupiny Kabát: „Texty se tak nějak cenzurujou samy.“

kabat logoSkupina Kabát je pro mnohé synonymem nejlepší české kapely. Ať si o nich každý myslí co chce, není snad nikoho, kdo by neznal její texty a nevybavil si Pepu Vojtka za mikrofonem. My jsme zpovídali basistu, k...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...

Čtěte také...

Česká škola bez hranic je mostem pro krajany v zahraničí. Šíří český jazyk a kulturu!

ceska skola bez hranic perexChtěl bych, aby českých mostů bylo v následujících letech víc a víc. V rámci XIII. Mezinárodní konference českých škol v zahraničí Česká škola bez hranic to uvedl náměstek ministra školství Václav Velčovsk...


Literatura

Lékárník z Osvětimi - Nevyřčený příběh Victora Capesia

 

Lékárník z Osvětimi, perexMyšlenka o vyhlazení evropských Židů a koncentrační tábory, kde genocida zuřila na plné obrátky, patří k nejděsivějším památkám na minulé století. Druhá světová válka a zvěrstva s ní spojená je milník naší ...

Divadlo

Fringe festival mluví anglicky, ale oslovit dokáže každého

alt Fringe festival, který probíhá v těchto dnech na Malé Straně v Praze, je všechno, jen ne ”okrajová”, ”druhotná” záležitost, jak by se ostatně dal přeložit jeho název z angličtiny. Mladá a bohužel prozatím málo známá divadeln...

Film

The Words: Slova, která změní život

the words plakatŘíct pravdu, nebo žít se lží? Toto je dilema, které v menší či větší míře asi zná každý. Většinou jde jen o malé “bezvýznamné” lži. Pokud ale jde o vaši kariéru, která pro Vás znamená téměř vše, už to rozhodování není tak snadné.

...