Za dveřmi čeká další ročník Večeru pro dobrou věc!

Za dveřmi čeká další ročník Večeru pro dobrou věc!

Tisk

večer pro dobrou věcJiž v pořadí dvanácté pokračovaní charitativní akce Večeru pro dobrou věc se uskuteční 23. března 2012 od 19.00 hodin v Divadle v Jaroměři. A pokud pocházíte z okolí Jaroměře, tak byste si tuto akci rozhodně neměli nechat ujít.

 


Pořadatelem akce bude tak jako v předešlých ročnících David Novotný, který se charitativním akcím věnuje již od svých brzkých mladých let a má na svém kontě řadu zajímavých akcí mezi nimi třeba Muž roku či Nej sestřička. Podporu večeru vyjádřil svojí záštitou starosta města Jaroměře Ing. Jiří Klepsa a poslankyně a místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny Mgr. Soňa Marková.

 


Výtěžek bude věnován Základní škole speciální v Jaroměři a Martinovi Zachovi, vítězi Muže roku 2009. Děti ze sociálních zařízení budou také přítomny a dle slov ředitelky Zdeny Gundzové se již velmi těší.

večer pro dobrou věc sisa sklovská



„Je to již dvanáctý rok, co tuto akci pořádám, je to opravdu příjemné pokračovat v tradici, která je smysluplná a pomáhá těm, kteří to potřebují,“ říká David Novotný.


Slavnostním večerem bude provázet Štěpánka Duchková a Martin Zach. Během akce vystoupí řada zajímavých jmen. Mezi nimi například Zora Jandová, Věra Martinová, Sisa Sklovska, Ivana Jirešová, Tereza Mátlová, představitelé z muzikálu Děti rájeTereza Vágnerová, Petr Poláček a Tomáš Löbl, Lucy Junk, Gábina Goldová nebo Pavel Vik "MAX" - profesionální motocyklový kaskadér.  Největší sportovní úspěchy: MISTROVSTVÍ EVROPY 2006 - 10. místo; MISTROVSTVÍ SVĚTA 2007 - 11.místo, jeho stroj budete moci vidět ve foajé, kde bude vystaven.


Vstupenky můžete zakoupit v Turistickém informačním centru Jaroměř, nám. ČSA 16, 551 01 Jaroměř, tel. 491 847 220. 491 812 400.

 


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

To, že píšu především pro děti, prostě vyplynulo ze situace

Petra ŠtarkováJiž v dětství ji bavily knížky a hodně četla, a protože ji vždycky zajímaly lidské příběhy, a taky chtěla pomáhat lidem, vystudovala psychologii, která je, jak sama říká, krásná a zajímavá věda. Je autorkou řady populárně naučných článků a od roku 2015 také autorkou kní...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Do Zlína se díky Ballerine vrací balet

Ballerine 200Ballerine je poměrně nová baletní škola, která díky paní Vladimíře Podlezové vznikla ve zlínském areálu Svitu. Kromě toho, že se tady rodí baletní talenty, je zde možnost navštívit také kurzy fit baletu, seniorfitness nebo capoieru. Nechte se ...


Literatura

Guláš pro Masaryka

gul 200Knížka Guláš pro Masaryka mě okouzlila. Už dlouho jsem nečetla tak dlouho do noci, abych se dozvěděla, co bude dál. A taky jsem o přečteném přemýšlela. Děj se odvíjí od slavné bitvy u Hradce Králové až po konec druhé světové války a začá...

Divadlo

Městské divadlo Mladá Boleslav uvede premiéru mystické komedie Hotel mezi dvěma světy

premiera200Hru francouzsko-belgického autora Erica - Emmanuela Schmitta Hotel mezi dvěma světy uvede v pátek 21. dubna Městské divadlo Mladá Boleslav. Inscenaci, která se hraje v překladu Michala Lázňovského, režíruje Petr Mikeska.

...

Film

Popelka se vrací v lepším

pop200Film Popelka (2015) je možná nejpropracovanější a nejlepší zpracování známé pohádky o umouněné popelce a princi. Nic zde nechybí, nic nepřebývá a kromě toho, že je pohádka i vtipná, nechává si svůj drsný a tvrdý charakter.

...