Strážci galaxie: Kosmičtí Avengers

Strážci galaxie: Kosmičtí Avengers

Tisk

Strazci perexStar-Lord, Gamora, Rocket, Groot a Drax – to jsou Strážci galaxie. Jestli víte,co váš čeká, je to omyů. Tento komiks je trochu o něčem jiném, než můžeme od Strážců galaxie čekat, a v tom je právě výjimečný, v tom je jeho kouzlo. V tomto komiksu se setkáme i s Iron-manem a to změní celý děj příběhu.

 

Hned v úvodu příběhu se setkáváme se Star-Lordovým otcem, který bude jednou z nejdůležitějších postav prvního i druhého dílu. Jeho otec si chce podmanit celou Zemi a to přesto že celý děj příběhu se odehrává ve vesmíru.

Dokážou Strážci galaxie a jejich nový člen Iron-man zastavit Star-Lordova otce a jeho pomocníky dřív než ovládnou celou Zemi? Jak to všechno nakonec dopadne? Tak to si budete muset přečíst sami, nebylo by fér prozradit úplně všechno. Věřte, že se začtete a příběh budete prožívat spolu s jeho hrdiny. Ale na úplný konec příběhu si budete muset počkat až do listopadu.

V samém závěru knihy najdete ještě seznámení se členy Strážců galaxie a podrobnější informace o jejich původu. Pěkné a propracované kresby umocňují sílu příběhu, jsou věrné a emotivní.

Strazci


Název: Strážci galaxie - Kosmičtí avengers
Žánr: komiks, sci - fi
Autoři:   -   Scénář: Brian Michael Bendis
-    Kresba: Steven McNiven, Sara Pichelliová
-    Inkoust: John Dell a Mark Morales, Steven McNiven, Sara Pichelliová
-    Barvy: Justin Ponsor
-    Obálka: Steven McNiven, John Dell a Justin Ponsor
-    Původní lettering: Cory Petit z VC
Asistentka redaktora: Ellie Pyleová
Redakce: Stephen Wacker
Vydalo: Nakladatelství CREW s.r.o.
Rok vydání: 2017,vydání první
Počet stran:136, lepená
ISBN: 978-80-7449-499-4
Hodnocení: 100 %


Zdroj foto: Crew cz.


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Zavzpomínejte na ikonu spirituálů Evu Olmerovou

200 olmerovaOrganizátoři akce Festival Evy Olmerové zvou všechny, kteří Evu Olmerovou měli a mají rádi, protože si tu vzpomínku zaslouží a splácíme jí tím dluh, protože společnost se k ní ve své době zachovala macešsky. Více přiblížil Martin Arden v to...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Rally Český Krumlov – drama do poslední rychlostní zkoušky

krum200Druhý závod "Velkého mistráku" pokračoval tento víkend druhým podnikem na jihu Čech a to již 43. Rally Český Krumlov. Očekával se velký souboj mezi Janem Kopeckým (Škoda Fabia R5) a Václavem Pechem (Mini John Cooper Works S2000), kterého na minulé soutěž...

Z archivu...


Literatura

Cesta kolem světa s jídlem a pivem

jidlo a pivo200Do České republiky se díky nakladatelství Omega dostala knížka australského kuchaře a autora knih Rossa Dobsona. Jedná se o skvělou kuchařku, takže doufám, že to není jeho poslední dílo, které u nás vyjde.

Divadlo

Nebezpečné hry irského tance

Lord perex1. listopadu jsme měli možnost zhlédnout další unikátní taneční show Lord of the Dance, tentokrát s názvem "Dangerous games". Představení proslulého Michaela Flatleyho opět nezklamalo.

...

Film

Vzniká celovečerní film Milion chvilek. Na dokončovací práce spustila režisérka Amálie Kovářová sbírku prostřednictvím platformy Hithit

milion chvilek200Když na jaře 2019 začala režisérka Amálie Kovářová natáčet přípravu demonstrace spolku Milion chvilek na Václavském náměstí, netušila, že se jí pod rukama začal odehrávat inspirativní příběh o neutuchající snaze a boji občanské české spo...