Ohňostroj skvelej zábavy v Beckove

Ohňostroj skvelej zábavy v Beckove

Tisk

beckov perexV lone nádhernej prírody, nad ktorou sa pyšne vypína rozprávkový hrad, sa v dňoch 17. až 19. júla opäť uskutočnia Beckovské Slávnosti. Romantické kúzlo bude dýchať z každej uličky jedného z najmalebnejších kútov Slovenska.

 

 


Akoby švihnutím čarovného prútika sa vrátite v čase o pár storočí, keď udatní hrdinovia nasadzovali životy za prejavy priazne urodzených dám. Bludní rytieri skrížia zbrane a zmerajú si sily na hrdých tátošoch. Atmosféra bude napätá ako tetiva na luku. Nechajte sa zasiahnuť šípom nezabudnuteľných okamihov. Najlepší remeselnícki majstri prekvapia svojimi umeleckými kúskami. Majstrovstvá sveta v hode vidlami VIDLOMET sú už domácou tradíciou. V D. A. S. Aréne sa môžete tešiť na množstvo diskusií, premietania alebo prezentácií na aktuálne i neobyčajné témy.

beckov1

V nedeľu boje utíchnu. Znepriatelené armády si podajú ruky a pripijú na mier. Rinčanie zbraní vystrieda detský smiech a jasot. Najmladší si prídu na svoje v nafukovacom kráľovstve. Nafukovací hrad, trampolíny, šmykľavka vyčaria úsmev na tvári každého šarvanca.

beckov

V Beckove sa už pravidelne objavujú tie najlepšie kapely a interpreti z domácej scény. V blízkosti hviezd hudobného neba sa ocitnete aj toto leto. Richard Müller, Modus, Horkýže Slíže, Lojzo, Ibi Majga sú zárukou kvalitnej hudby a zábavy. Neváhajte a príďte si oddýchnuť do náručia prekrásnej prírody.

Foto: Lenka Meravá


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Tina byla jen jedna a já jsem já, říká Soňa Drábková

sona200I když si Soňa Drábková nikdy nehrála na modelku, přesto začala pózovat a „visí“ na výstavách a jako manekýna předvádí na módních přehlídkách. Dříve ji bavil také moderní tanec, kde ji před devíti lety objevil jistý fotograf a ona stala tváří na jeho fot...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Praha 6 a Český olympijský výbor si připomínají Olympijské století. Výstavu zahájila Eva Samková

olympijske stoleti 200Olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Samková a další čestní hosté zahájili v Písecké bráně v Praze 6 unikátní výstavu Olympijské století 1920–2020. Výstava sestává z plakátů k jednotlivým olympijským hrám za uplynulých s...

Z archivu...


Literatura

Cena Waltera Sernera pro studenty

altLiterární cena se uděluje za nejlepší dosud nepublikovanou povídku roku, a to studentům středních škol.

 

...

Divadlo

Městské divadlo Mladá Boleslav uvede premiéru mystické komedie Hotel mezi dvěma světy

premiera200Hru francouzsko-belgického autora Erica - Emmanuela Schmitta Hotel mezi dvěma světy uvede v pátek 21. dubna Městské divadlo Mladá Boleslav. Inscenaci, která se hraje v překladu Michala Lázňovského, režíruje Petr Mikeska.

...

Film

Cesta do lesa aneb v městě už nás to nebaví

cesta do lesaPokračování úspěšné komedie Cesta z města chystá premiéru na 4. října 2012. Ponese název Cesta do lesa a režie se opět ujal zkušený Tomáš Vorel st.