Víly Winx zachraňují svět V tajemných hlubinách

Víly Winx zachraňují svět V tajemných hlubinách

Tisk

hlu 200Nakladatelství CooBoo ve společnosti Albatros media vydalo pro všechny malé slečny, které milují partu nerozlučných vílích kamarádek Winx, jejich nový příběh nazvaný V tajemných hlubinách, který vychází ze scénáře stejnojmenného celovečerního italského animovaného filmu z roku 2014.

 


Pokud máte v rodině malou holčičku, jistě jste již o vílách Winx museli slyšet. Pokud ne, vězte, že Winx Club je italský animovaný seriál o skupině dospívajících víl, které pomocí kouzel brání magický svět před zlem. Seriál, jehož autorem je známý italský výtvarník Iginio Straffi, vzniká již od roku 2003 a doposud má šest sérií.
 U samého dna Nekonečného oceánu se zrodila nová zlověstná hrozba. Čarodějky Trix  vedené nymfou Polyteou  touží získat kouzelnou perlu, která v sobě skrývá netušenou moc. Kdo se jí zmocní, ovládne celý oceán. Trix proto osvobodí vládce hlubin Tritanna, uvězněného v nejpevnějším vězení Magické dimenze a unesou i prince Skye, jehož životní energii potřebují k provedení zaklínadla.  Magické dimenzi hrozí, že se dostane do područí temných sil. Poslední naději představuje Bloom a její vílí kamarádky. V labyrintu smrtonosných zrad se víly Winx musí pustit do jedné z nejtěžších bitev.

hlu


V tajemných hlubinách je nenáročný příběh primárně určený pro fanynky seriálu Winx club, v němž dobro opět porazí síly zla.

Název: Winx club: V tajemných hlubinách
Autor: Iginio Straffi
Žánr: dobrodružný pro dívky
Vydáno: 2015
Stran: 48
Vydalo nakladatelství: CooBoo
Hodnocení: 60%
Zdroj foto: cooboo.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Lehce nostalgicky, silně melodicky a zvukově průzračně, to je nové album Luboše Pospíšila

Luboš PospíšilI když mám odmalička slabost pro sličné zpěvačky, v poslední době tíhnu po hudbě, kterou vyprodukovali bardi Vladimír Mišík, Michal Prokop a Luboš Pospíšil! Jejich poslední alba jsou totiž jedinečná, krásně vyzrálá...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Další záhady světa – příjemná povinnost pro milovníky záhad

zahady kruhy 200Prima ZOOM nabídne milovníkům nadpřirozena celkem 26 dílů pořadu Další záhady světa s klasikem science fiction a specialistou na nevysvětlitelné jevy Sirem Arthurem Charlesem Clarkem.  Díly budou vysílá...

Z archivu...


Literatura

Komu se dá v dnešní době věřit?

komu se da verit 200V nakladatelství Host vyšla nedávno další populárně naučná kniha, tentokrát s názvem Komu se dá věřit a podtitulem Jak nás technologie sblížily a proč by nás mohly zase rozeštvat. Autorka Rachel Botsmanová v ní předkládá velmi z...

Divadlo

Kniha džunglí ožívá na prknech Divadla Kalich

200divSlavný příběh Rudyarda Kiplinga o lidském mláděti Mauglím, kterého vychovala džungle, se stal dobrým tahem a námětem pro muzikálovou verzi, kterou do hudební podoby přepracovali Ondřej Soukup a Gabriela Osvaldová.

...

Film

Úsměv Zdeňka Trošky je nakažlivý, škoda, že Trošků není u nás víc
ImageRežiséra Trošku mají určitě všichni rádi – je s ním dobře. Rád se směje, rád povídá o jídle a točí filmy, které se líbí. Proč? Jsou nám blízké, jsou o nás, poznáváme se v nich. Jeho pohádky jsou tak ...