Využijte akční pobyt - Podzimní relaxace v Lázních Luhačovice

Využijte akční pobyt - Podzimní relaxace v Lázních Luhačovice

Tisk

Luhacovice 200Podzimní pobyty v lázních patří mezi nejoblíbenější, hned za letními pobyty. Potvrzují to i Lázně Luhačovice, které letos zaznamenávají zvýšený zájem klientů o pobyty v tomto ročním období. Podzimní prosluněné dny lákají na procházky ve zdejším obnoveném parku a okolí lázní nabízí nespočet turistických tras jak pro pěší, tak i cyklisty. Největším lákadlem jsou však blahodárné léčebné a wellness procedury ve zdejších zařízeních akciové společnosti Lázně Luhačovice, popíjení světově proslulé Vincentky a jedinečná architektura Dušana Jurkoviče.

    Výkonný ředitel Lázní Luhačovice a.s. Ing. Jiří Dědek, MBA k tomu poznamenal: ,,Nechte se zlákat podzimní krásou Luhačovic a blahodárnými lázeňskými procedurami poskytovanými naší akciovou společností. Užijete si zde klid, pohodu a relaxaci. Náš odborný personál se o vás rád postará. Připravili jsme pro naše klienty akční pobyt Podzimní relaxace, s atraktivními balíčky služeb. Vybrat si může každý, k dispozici je celá škála ubytování od pensionu Riviera, přes vilky, až po čtyřhvězdičkový Jurkovičův dům. I když podzim ještě ani pořádně nezačal, již teď je ta pravá chvíle na objednání adventního, nebo vánočního pobytu  v Lázních Luhačovice. A kdo chce u nás strávit Silvestra, měl by si pospíšit – v nabídce sice ještě jsou volná místa, ale podle zkušeností z minulých let se rychle vyprodají. Dopřejte si hýčkání těla i ducha, využijte naší nabídky a přijeďte do lázní. Letos jen v prvním pololetí využilo našich služeb více než 16 000 klientu, kteří odsud odcházeli spokojení. Očekáváme, že v tomto roce překonáme loňskou návštěvnost 30 093 klientu. Budeme rádi, když mezi nimi budete i vy.“

Luhacovice 1

    Balíček služeb ,,Podzimní relaxace“ obsahuje ubytování na 3, 4, nebo 7 dní. K tomu polopenzi s výběrovou stravou (snídaně formou bufetu, večeře výběrem z nabídky min. 5 jídel nebo formou bufetu v Jurkovičově domě) nebo strava standard v penzionu Riviera, jednu konzultaci s lékařem, který vám potvrdí vhodnost procedur nebo provede záměnu předepsané procedury, lázeňské procedury, 1x 2 hod. vstup do wellness centra v ALEXANDRIA**** Spa&Wellness hotelu u pobytu na 7 nebo 4 noci.

Lázeňské procedury při všech pobytech obsahují přírodní uhličitou koupel, relaxační koupel s přísadou, masáž éterickým olejem, masáž klasickou, inhalaci minerální vody a denně pitnou kúru léčivých minerálních vod. Jako bonus je sleva 30 % na dokoupené procedury dle předpisu lékaře. Jednolůžkové pokoje jsou bez příplatku.

Kromě akcí přímo zajišťovaných a nabízených akciovou společností Lázně Luhačovice, mají klienti k dispozici i turistické atrakce Valašska a Slovácka. Okusit tak mohou pravou moravskou slivovici z Vizovic, moravská vína, či navštívit světoznámou baziliku na Velehradě, hrad Buchlov, zámky Buchlovice a Lešná, Baťův kanál, nebo zlínskou ZOO.
Luhačovické lázně jsou nejen populární léčebnou destinací, ale i oblíbeným cílem turistiky a relaxačních a wellness pobytů. Klienti mohou využít širokou nabídku bazénů, které se nacházejí přímo v lázeňských zařízeních akciové společnosti Lázně Luhačovice (Alexandria, Palace, Jurkovičův dům, Centrální lázně), ale návštěvníci mohou využít i krytý plavecký bazén přímo v Luhačovicích, nebo aquapark v Uherském Brodě, který je vzdálen jen 12 km. Okolo Luhačovické přehrady se dá na trase cca 4 km bruslit na in-line bruslích.

Luhacovice 2

Mezi klienty jsou oblíbené tematické prohlídky lázní. Každý čtvrtek se koná procházka s výkladem po místech, které jsou úzce spjaty s nejvýznamnějším slovenským architektem Dušanem Jurkovičem. Každý pátek je zase na programu procházka s výkladem o minerálních pramenech a jejich léčebných účincích, o lázeňské léčbě a o metodách léčby od počátků až po současnost, o bohatém kulturním životě v Luhačovicích.

Dobré zázemí má v Lázních Luhačovice i sport a turistika. Milovníci tenisu si mohou zahrát svůj oblíbený sport přímo v areálu lázní na antuce. Příznivci NordicWalking si zde mohou půjčit hole. V okolí lázní je množství vyznačených tras, díky kterým se dají poznat krásy okolí Luhačovic a Bílých Karpat. V lázních je možnost půjčení kol na výlety. K dispozici je zde i fitness, squash, kuželky a bowling. Přes zimu mají návštěvníci možnost zalyžovat si na městské sjezdovce, nebo využít běžecké tratě. Luhačovice se nacházejí v překrásném údolí plném zeleně, na samotném okraji chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Výlety mohou klienti lázní absolvovat sami nebo prostřednictvím cestovní agentury Luhanka.

Luhacovice3

Lázně Luhačovice, a.s., a Léčebné lázně Jáchymov, a.s., vystupují pod společným názvem Spa&Wellness Nature Resorts a od roku 2011 tvoří největší lázeňskou skupinu v České republice. Celkový počet lůžek pro dospělé je 2198 a dětské léčebny v Luhačovicích mají k dispozici dalších 258 lůžek. Uvedená kapacita představuje 10% lázeňského trhu ČR.

      Více informací je na www.LazneLuhacovice.cz  a www.HotelAlexandria.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Juraj Herz mi dal spousty cenných rad, říká mladý režisér Jakub Krumpoch

JAKUB krumpoch perexI když je Jakub Krumpoch teprve na samém začátku, něco už má přece jenom za sebou. Třeba ceněný dokument Unhappy Happy Life, který měl premiéru před třemi lety, anebo několik kli...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

POEZIE ZPÁTKY K LIDEM - "pásničky"

jarni poeticky vecer 200Dva odvážlivci chystají premiéru hudebně-poeticko-divadelního pořadu s cílem "rehabilitovat" poezii ve smyslu vrátit ji zpátky k lidem. Ve středu 18.5. zazní v klubu Vrátnice v Rožnově pod Radhoštěm básně a písně (nejen) o...

Z archivu...


Literatura

I minuta bez tebe je dlouhá aneb Zamilované povídky do kapsy

I minuta bez tebeNakladatelství Listen, které je součástí velké společnosti Euromedia Group čas od času vydává malé a milé povídky na nejrůznější témata. Právě letos na Valentýna vyšly další zamilované povídky do kapsy, tentokrát pod názvem I minuta bez tebe je dlouhá. A opět se můž...

Divadlo

Národní divadlo uvádí: Čarodějův učeň

carodejuv-ucen200Dne 28. února Národní divadlo uvedlo světovou premiéru celovečerního baletního představení s názvem Čarodějův učeň. Ambice tohoto baletu jsou veliké. Oslovit co nejvíce generací, včetně té náctileté. ...

Film

Gladiátor je taky sportovec

200filmFilm Gladiátor (2000) byl ve své době jedním z nejlepších filmů vůbec. Více než dvouhodinové drama, které kombinuje zručné švihání mečem a citové vydírání, je výsledkem nejenom značné filmové evoluce, ale taky té společenské. Russell Crowe v něm totiž...