Cesta pravého muže vychází v audiopodobě

Cesta pravého muže vychází v audiopodobě

Tisk

cestapravenomuzePamatujete si na Cestu pravého muže? Úžasný bestseller Davida Deidy? Tak se dočkal své audiopodoby a jestli na něco člověk čeká s chvěním rukou a tiky v obou očích, tak je to něco takového? Tak dokonalá sexy kniha opředená hlubokou duchovní moudrostí ve slově? Na tom se dá přece tolik pokazit! 

 

 

Prvním zádrhelem by určitě byl vybraný hlas… Nakladatelství Synergie Publishing SE trefilo do černého. Sama jsem si představovala někoho jako Martina Stránského, který naprosto bravurně namluvil trilogii Millenium od Stiega Larssona. A v tajných (ééé, snad i erotických) snech, jsem doufala, že nakladatelství bude mít naprosto stejný nápad jako já. 

Kdepak – Vladislav Beneš je tím VYVOLENÝM 

Takže to řekněme asi takhle – tuto kultovní knihu o cestě za mužskou i ženskou rovnováhou a sexuální touhou namluvil RICHARD GERE… No jo, právě on. Přesně ten hlas, který znáte z Pretty Woman (och, jak se mi podlamují kolena!), budete poslouchat na tomto cédéčku bez pár minutech SEDM hodin!!! Bude to sedm nejsmyslnějších hodin vašeho života. 

Doporučuji si zalézt do teplých peřin, nejlépe sama, poněvadž jakýkoliv muž by jen kazil ten smyslný požitek, uvařit si horký čaj nebo horké maliny se šlehačkou a šup poslouchat. 

Bude vám krásně. 

Vladislav Beneš (1956)  Dabuje už od dětství a také si zahrál v pár dětských rolích. Po studiu DAMU si zahrál v několika divadlech, včetně Národního divadla, a jeho doménou se staly spíše klasické role (Romeo a Julie, Obsluhoval jsem anglického krále apod). Kromě hereckého působení na divadelních prknech se také věnuje divadelní režii a především dabingu. Jak již bylo zmíněno, svůj hlas propůjčuje tak charismatickým mužům jako je Richard Gere nebo Pierce Brosnan. Uplatňuje se také v nekonečných řadách současných dabovaných zahraničních seriálů typu Kriminálka Las Vegas. Zahrál si také doktora v sanatoriu v seriálu Ulice. 

Knihy Davida Deidy byly přeloženy do více než 25 jazyků a stávají se doporučenou literaturou na univerzitách, workshopech, mužských i ženských skupinách na celém světě. Není divu, Deidovy názory jsou možná jen zdánlivě převratné, protože logicky smýšlející člověk, který ještě neztratil zbytky svých citů, ví, cítí, že to, co čte, je skutečné, že je to pravda. Citlivě i velmi atraktivně podaná konvenční psychologie? Nebo hluboká moudrost člověka, který se prostě moudrý narodil, který jako jeden z mála zůstal mužem? 

Těžko říct a třeba právě nad tímhle můžete hloubat během poslechu. 

Kniha má senzační ohlas! 

Obyčejný český čtenář se s touto knihou setkává nejen díky webovým stránkách nebo knihkupectví, ale také prostřednictvím soukromých doporučení na různých diskuzních fórech anebo prostě jen tak, mezi lidmi. A to je ta nejlepší možná věc, která se knize, naprosto jakékoliv, může přihodit. Osobně věřím, že namluvená verze si získá množství příznivců, i když knižní kouzlo je prostě knižní kouzlo. David Deida tu kombinuje psychologické základy se svými vlastními zkušenostmi, se svou životní cestou a to dává jeho příběhu důvěryhodnost. Uvěřitelnost. Za mě je tento poslech jedním z nej nej, který si kdy můžete do svého audiopřehrávače pořídit. A budu jen doufat, že třeba Deidova Cesta vášně namluvená nebude, protože to už by bylo po 22. hodině. Ale třeba i takové dílo, vymykající se jeho klasice, je důkazem, že umí napsat a oslovit kdekoho, když chce. Že umí cítit život od té jemnější po drsnější až vulgární stránky. Cesta pravého muže je však naprosto kultovní a všechna další díla z ní vychází. 

David Deida, Cesta pravého muže

cesta

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE
Rok: 2013 
Namluvil: Vladislav Beneš

http://www.kultura21.cz/literatura/4248-david-deida-cesta-praveho-muze

http://www.kultura21.cz/literatura/8160-cesta-praveho-muze--bible-pro-chlapy

Objednat můžete ZDE

( 0 hlasů )

 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Rozhovor

Markéta Zinnerová je nyní doma na jihu Čech

zinnerova zabrodska perexJana Semelková požádala o rozhovor se spisovatelkou Markétou Zinnerovou. Bude zřejmě trochu jiný, protože bydlíme ve stejném domě, navštěvujeme se a víme o sobě dost osobních věcí, které ...

Praštěný nápad Kuny Elišky

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Prózy Petry Soukupové ožily díky audioknižní podobě

soukupova 200Petra Soukupová napsala dvě díla: dětskou detektivku Kdo zabil Snížka? a román „pro dospělé“ Nejlepší pro všechny . Obě tyto knihy byly nominované na cenu Magnesia Litera 2018) a vy si je nyní díky OneHotBook můžete vychutnat v audioknižní p...


Literatura

Zítra je taky den!

Zítra je taky denNakladatelství Motto vydalo dobrodružný román známého českého režiséra Rudolfa Havlíka, který má na svědomí několik úspěšných českých filmů. Patří mezi ně například Bábovky podle bestselleru Radky Třeštíkové (2020), Po čem muži...

Divadlo

Stále stejný příběh – inuitská legenda ožije v „recyklované“ inscenaci

Stále stejný příběh A-Vosickova small2Orchestr BERG a PONEC – divadlo pro tanec otevřou v úterý 5. září 2023 novou sezónu premiérou hudebně-taneční inscenace Stále stejný příběh. Renomovaná choreografka Mirka Eliášová a špičková ...

Film

Neoriginalita se dotkla i Hry o trůny

hra o truny 200Tvůrci scénáře seriálu Hra o trůny si můžou pogratulovat, jejich výtvor je už skutečně jen inspirován skutečnou Písní ohně a ledu od George R. R. Martina. Rozdíly mezi filmem a knihou s...