Naďa Konvalinková ztělesnila bestseller Doreen Virtue

Naďa Konvalinková ztělesnila bestseller Doreen Virtue

Tisk

andele HperexLéčení s anděly - tak zní titul nového cédéčka, které je namluveno klidným, mateřským hlasem paní Nadi Konvalinkové. Má-li k vám promlouvat nějaká milá dobrotivá osoba, takový maminkovský vzor, pak je volba nakladatelství, které je vydalo, naprosto skvělá. Navíc poprvé tu nemusím číst knihu od Doreen Virtue, ale jen v klidu a lenivém pohodlí poslouchat. Jedná se o nezkrácenou verzi knihy Léčení s anděly. 

 

 

Jste-li andělsky zaměření, budete jásat

„Jste obklopeni milujícími a mocnými anděly, kteří vám chtějí pomoci se všemi oblastmi vašeho života. V této knize se k vám dostávají jak esoterické, tak i praktické metody, jak s pomocí andělů léčit vaše vztahy, tělo, profesi či rodinný život.
Dozvíte se, jak poznat vaše Božské poslání, co vám chtějí sdělit andělská čísla, jak vás mohou ovlivňovat zážitky z minulých životů a proč se andělé někdy inkarnují v lidské podobě. Nahlédnete do fascinujícího světa elementálů a přírodních andělů a nechybí ani andělské afirmace ke zvýšení sebevědomí, či obzvlášť účinné andělské modlitby za nalezení životního partnera, ozdravení vztahů v rodině a vyléčení zármutku.“ Tolik se dozvíte na zadní straně obalu. 

Byla jsem moc zvědavá. Knihy Doreen Virtue znám dobře, ale spíše ty, které jsou maximálně kombinované s konvenční psychologií, je to pro mě dokonale namíchaná směs duševní obrody a osvěžení. Případně pomocná ruka, o kterou se můžete doopravdy opřít. 

Ale jak vím, americkou psychoterapeutku Doreen Virtue, Ph.D. proslavila její vášeň pro anděly a andělskou terapii, ke které došla díky svým životním zkušenostem. V současné době pořádá na celém světě k tomuto tématu kurzy a přednášky a kurzy Andělské terapie. 

Andělskou terapii máte nyní možnost ochutnat 

Nahrávka obsahuje více než 7 hodin milých slov, relaxace a zamyšlení nad tím, jak vlastně funguje svět andělů. Neznáte ho? Nevadí - tady se vám představí v celé své kráse a i ten, kdo v ně nevěří, zapochybuje. Nebo si přinejhorším řekne, že pokud si tohle někdo opravdu vymyslel, vymakal to dokonale. Logika, souvislosti, úkoly jednotlivých andělů a i obecně velmi oblíbená andělská čísla, to vše se v těch sedmi hodinách mísí do příjemného koktejlu, který bych asi nejvíc doporučila pro takový lenivý den dovolené, kdy už vypíná mozek. 

Už nemůžu, potřebuji vypnout! 
Chci se prostě jen potěšit a sníst tabulku čokolády je prostě fakt málo! 
Je mi lenivo a chci jen tak potěšit duši… 
Chci se celý den válet v posteli, ale nechci se u toho nudit! 
Mám obrovskou touhu naplnit duši něčím, něčím, co neumím definovat… 

Tak tohle jsou přesně ty emoce a výkřiky duše, pro které je Léčení s anděly jako dělané.
Léčivá moc andělů prý nemá hranic a dokáže nám pomoci vyřešit naše vztahy, zaměstnání, bydlení, finanční otázky a cokoliv, nač si vzpomeneme. Stačí jen uvěřit a své problémy těm laskavým bytostem odevzdat. 

Právě ona laskavost a péče, kterou asi pozemský člověk není schopen druhému dát, je to, co můžete z doby, kterou z tímto cédéčkem strávíte, nasát. Věřte, že je to neuvěřitelný a slovy nesdělitelný zážitek. Něco jako „dovolená pro duši“. Malý návrat do říše dobra, snů, fantazie, nekonečné lásky… a když si jen kousíček z toho odnesete do běžného života, svět bude rázem jasnější a zářivější. 

A nakonec, možná andělé opravdu jsou…  Vyzkoušela jsem si s nimi komunikovat. A… co myslíte?

Zkusit to však musí každý sám.  Ale mě se tohle cedéčko líbí už jen proto, že miluju hlas paní Nadi Konvalinkové. 

Léčení s anděly/ Healing With The Angels, 2004 

andele
Vydalo: HayHouse, Inc., USA 
Přeložila: Kateřina Chocholová a Jorga Hanesová 
Čte: Naďa Konvalinková
Vydalo: Synergie Publishing SE, 2013,

www.synergiepublishing.com


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Rozhovor

Fotograf bez talentu: „Lidé umí být svině i hrdinové. Je jen na každém z nás, co si vybereme.“

bez talentu 200Fotograf bez talentu má na Facebooku po necelých dvou letech od založení stránky téměř 14 000 členů. Iedntita pro něj není důležitá, má svůj osobitý přístup i styl. Radí jak fotit a jeho posledním projektem je ten s názvem Hrdinové. Nejen o...

Praštěný nápad Kuny Elišky

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Lidskost odumírá – falešná morálka vítězí

Otec Goriot 200Léto přímo vyzývá k četbě. Když vás však od sluníčka bolí oči, je tu na místě audiokniha. Navíc v případě klasiky, kdy už leckdo z nás příběh z devatenáctého století „nedá s velkým nadšením“, může taková rozhlasová adaptace či čtení pom...


Literatura

Nebezpečné dědictví: královská krev přináší neštěstí

200 obrNakladatelství BB/art přináší především čtenářkám milujícím historické příběhy z tudorovské Anglie další román jedné v současnosti z nejčtenějších britských spisovatelek Alison Weirové Nebezpečné dědictví (A Dangerous Inheritance, 2012), jehož hrdinkami ...

Divadlo

Blood, Tears and Gold

blood tears and gold200Druhý únorový víkend byl pro experimentální prostor NoD ve znamení premiéry velice očekávaného projektu Blood, Tears and Gold. Autorská prvotina studenta scénografie pražského DAMU J...

Film

Film o Michalu Marošim se blíží dokončení, autoři prosí o podporu na střih a propagaci

marosi 200Film o českém bikerovi Michalu Marošim se už blíží do cílové rovinky, ale k dokončení mu pořád ještě chybí desítky, možná stovky hodin práce. Autoři se nyní obracejí na veřejnost s žádostí o podporu.

...