Naďa Konvalinková ztělesnila bestseller Doreen Virtue

Naďa Konvalinková ztělesnila bestseller Doreen Virtue

Tisk

andele HperexLéčení s anděly - tak zní titul nového cédéčka, které je namluveno klidným, mateřským hlasem paní Nadi Konvalinkové. Má-li k vám promlouvat nějaká milá dobrotivá osoba, takový maminkovský vzor, pak je volba nakladatelství, které je vydalo, naprosto skvělá. Navíc poprvé tu nemusím číst knihu od Doreen Virtue, ale jen v klidu a lenivém pohodlí poslouchat. Jedná se o nezkrácenou verzi knihy Léčení s anděly. 

 

 

Jste-li andělsky zaměření, budete jásat

„Jste obklopeni milujícími a mocnými anděly, kteří vám chtějí pomoci se všemi oblastmi vašeho života. V této knize se k vám dostávají jak esoterické, tak i praktické metody, jak s pomocí andělů léčit vaše vztahy, tělo, profesi či rodinný život.
Dozvíte se, jak poznat vaše Božské poslání, co vám chtějí sdělit andělská čísla, jak vás mohou ovlivňovat zážitky z minulých životů a proč se andělé někdy inkarnují v lidské podobě. Nahlédnete do fascinujícího světa elementálů a přírodních andělů a nechybí ani andělské afirmace ke zvýšení sebevědomí, či obzvlášť účinné andělské modlitby za nalezení životního partnera, ozdravení vztahů v rodině a vyléčení zármutku.“ Tolik se dozvíte na zadní straně obalu. 

Byla jsem moc zvědavá. Knihy Doreen Virtue znám dobře, ale spíše ty, které jsou maximálně kombinované s konvenční psychologií, je to pro mě dokonale namíchaná směs duševní obrody a osvěžení. Případně pomocná ruka, o kterou se můžete doopravdy opřít. 

Ale jak vím, americkou psychoterapeutku Doreen Virtue, Ph.D. proslavila její vášeň pro anděly a andělskou terapii, ke které došla díky svým životním zkušenostem. V současné době pořádá na celém světě k tomuto tématu kurzy a přednášky a kurzy Andělské terapie. 

Andělskou terapii máte nyní možnost ochutnat 

Nahrávka obsahuje více než 7 hodin milých slov, relaxace a zamyšlení nad tím, jak vlastně funguje svět andělů. Neznáte ho? Nevadí - tady se vám představí v celé své kráse a i ten, kdo v ně nevěří, zapochybuje. Nebo si přinejhorším řekne, že pokud si tohle někdo opravdu vymyslel, vymakal to dokonale. Logika, souvislosti, úkoly jednotlivých andělů a i obecně velmi oblíbená andělská čísla, to vše se v těch sedmi hodinách mísí do příjemného koktejlu, který bych asi nejvíc doporučila pro takový lenivý den dovolené, kdy už vypíná mozek. 

Už nemůžu, potřebuji vypnout! 
Chci se prostě jen potěšit a sníst tabulku čokolády je prostě fakt málo! 
Je mi lenivo a chci jen tak potěšit duši… 
Chci se celý den válet v posteli, ale nechci se u toho nudit! 
Mám obrovskou touhu naplnit duši něčím, něčím, co neumím definovat… 

Tak tohle jsou přesně ty emoce a výkřiky duše, pro které je Léčení s anděly jako dělané.
Léčivá moc andělů prý nemá hranic a dokáže nám pomoci vyřešit naše vztahy, zaměstnání, bydlení, finanční otázky a cokoliv, nač si vzpomeneme. Stačí jen uvěřit a své problémy těm laskavým bytostem odevzdat. 

Právě ona laskavost a péče, kterou asi pozemský člověk není schopen druhému dát, je to, co můžete z doby, kterou z tímto cédéčkem strávíte, nasát. Věřte, že je to neuvěřitelný a slovy nesdělitelný zážitek. Něco jako „dovolená pro duši“. Malý návrat do říše dobra, snů, fantazie, nekonečné lásky… a když si jen kousíček z toho odnesete do běžného života, svět bude rázem jasnější a zářivější. 

A nakonec, možná andělé opravdu jsou…  Vyzkoušela jsem si s nimi komunikovat. A… co myslíte?

Zkusit to však musí každý sám.  Ale mě se tohle cedéčko líbí už jen proto, že miluju hlas paní Nadi Konvalinkové. 

Léčení s anděly/ Healing With The Angels, 2004 

andele
Vydalo: HayHouse, Inc., USA 
Přeložila: Kateřina Chocholová a Jorga Hanesová 
Čte: Naďa Konvalinková
Vydalo: Synergie Publishing SE, 2013,

www.synergiepublishing.com


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Václav Neckář - rozhovor pro festival Benátská! s Impulsem

neckar 2Na jedinečném festivalu Benátská! s Impulsem, který se bude konat 25. – 28. července 2019 v areálu ve Vesci u Liberce, vystoupí také Václav Neckář i s jeho kapelou Bacily a v doprovodu smyčcového kvarteta! Na co se těší a jaká vystoupení si rozhodně...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Jaroslav Erik Frič – Kdyby nebyli básníci, nebyl by ráj a naopak!

jef jsi orkneyske vino perexUndergroundový básník J. E. Frič vydal na podzim loňského roku novou básnickou sbírku Jsi orkneyské víno a jiné básně (1996 - 2010). Nese stejné jméno jako deska, kterou v roce 2...


Literatura

Dobrodružné setkání s duchem Japonska

S Japonskem v srdci perexJaponsko je bezpochyby zajímavá země. Jaká ale je ve skutečnosti? To vám prozradí Martin Vačkář, japanolog, překladatel a tlumočník z japonštiny a publicista, který je autorem knihy S Japonskem v srdci.

Divadlo

Nebezpečné hry irského tance

Lord perex1. listopadu jsme měli možnost zhlédnout další unikátní taneční show Lord of the Dance, tentokrát s názvem "Dangerous games". Představení proslulého Michaela Flatleyho opět nezklamalo.

...

Film

Podzimní schéma České televize klepe na dveře

ctv 200Zatímco letní měsíce slouží k provětrání archivu a na obrazovkách se objevuje jeden evergreenový seriál a film za druhým, bývá září startovní čarou pro nové televizní projekty. Česká televize se rozhodla v boji o diváky s konkurenčními te...