Karty skryté moudrosti: Máte odvahu k výkladům?

Karty skryté moudrosti: Máte odvahu k výkladům?

Tisk

Colette Baron-Reid tarotPředstavte si, že ještě před vznikem písma vytvořily prastaré národy božské spojenectví lidí a mystických skrytých říší, které tvoří most mezi světy přírody a ducha a udržuje harmonii a rovnováhu. Tímto spojenectvím máme zajištěno, že pokud požádáme o pomoc a vedení při zhmotňování naší reality, dostane se nám pomoci v našem směřování k nejvyššímu dobru pro všechny, píše se na krabičce sady, která obsahuje knihu a balíček 44 karet. Krabička je naprosto luxusní. Texty a významy karet jsou silné a velmi dobře zpracované.

Obrázky? Hledala jsem k nim cestu

Obrázky si u mě vyžadovaly vývoj. Je tu několik – a není jich málo – opravdu velmi zajímavých a krásných a energeticky silných. Ty mne oslovily hned napoprvé, ale při prvním procházení karetní sady mi některé obrázky prostě přišly divné. Jako by tam vůbec nepatřily, jako by si s nimi někdo nedal práci.

Ukázalo se, že opravdová síla těchto karet tady není v obrázcích, ale v textu a jejich významech. Potom se začalo vše spojovat a dnes již marně hledám ty obrázky, které se mi zprvu nelíbily. Najednou jsem neviděla jen podivnou vílu v temném pozadí, ale zahlédla jsem drobné tvory u jejích nohou, zářivé víly u její hlavy. Například. Obrázkům jsem zprvu zbytečně křivdila.

Colette Baron-Reid tarot

Síla moudrosti našich předků pohladí i v pouhé knize

A to předků opravdu již velmi vzdálených, tisíce let. To vše autorka vložila do karetních symbolů, které jsou potom pouze podpůrným nástrojem pro komunikaci s naším podvědomím. Osvětlují cestu, kudy kráčet životem. Ale nemusíte vůbec trvat na výkladech. Příjemné je pročítat i přiloženou knihu, protože je studnicí moudrosti a velmi příjemného čtení. Už jen to samotné pročítání uklidňuje a přináší pochopení třeba právě toho, co v hlavě nosíte. Colette Baron-Reid se toto dílo opravdu povedlo a získalo si oblibu i u čtenářů.

A jestli získáte odvahu k výkladům, pak vězte, že mě tyto karty doslova šokovaly svou přesností a precizností. Rozhodně je řadím k těm, po kterých ráda sáhnu.

Colette Baron-Reid tarot

Colette Baron-Reid, autorka knih Messages of Spirit (Poselství Ducha) a Remembering the Future (Rozpomenout se na budoucnost), je populární jasnovidkyně a motivační řečník, přednáší na seminářích, bývá hostem rozhlasových pořadů a je autorkou meditačních CD, z nichž nejoblíbenější je Journey Through the Chakras (Cesta po čakrách). Vystupovala se Sylvií Browne, Johnem Hollandem, Caroline Myss a mnoha dalšími. V současné době žije v Sedoně, ve státě Arizona, se svým mužem Marcem a dvěma čtyřnohými kamarády.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2012, www.synergiepublishing.com
Hodnocení: 90 %

Zdroj foto: Renata Petříčková


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Kapela Noisetrap posadila za bicí ženskou

noisetrap 200Temnější pražská klubová záležitost s příjemným vokálem změnila sestavu a přibrala do party další krásku. Malinko jsem vyzpovídala zpěvačku Lucii Bártovou a slíbila jí, že se konečně přijedu podívat na jejich koncert. Doufám, že někdy znovu za...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Kráska a zvíře okupují vedle kin i knihkupectví

Kraska a zvire Egmont perexJiž více než tři týdny okupuje česká kina filmová pohádka Kráska a zvíře s nepřekonatelnou Emmou Watson v hlavní roli. U této příležitosti vyšla v nakladatelství Egmont i knižní verze, která je výrazně inspirova...


Literatura

Lobbing není takový, jak si většina lidí myslí

vsichni jsme lobbiste 200V nakladatelství Grada vyšla kniha Václava Nekvapila s názvem Všichni jsme lobbisté představující toto velmi zajímavé odvětví.

 

...

Divadlo

Legendární Past na myši ve Zlíně

past-na-mysi-perexMěstské divadlo Zlín uvedlo v půlce října loňského roku jednu z nejznámějších detektivních her na celém světě, Past na myši od Agathy Christie. Jak se světoznámého dramatu zhostilo zlínské divadlo a jak se vyvedlo rozuzlení, tak typi...

Film

Česká škola střihové skladby

Ceska skola strihu perexMálokdy se filmový recenzent (neřkuli běžný divák) zajímá o toho člověka, který - ve spolupráci s režisérem - celý film poskládal do výsledného tvaru. Přitom právě na něm záleží, zda sledované dílo nebude škobrtat, z...