Veronica Monet: Vědomá prostitutka

Veronica Monet: Vědomá prostitutka

Tisk

prosti200Je to jako kdybyste nahlédli pod střechu luxusního nevěstince. Jakobyste nahlédli někam, kde se beze zbytku uspokojují mužské touhy. Kde i pro nejdivočejší představy najdete tu pravou společnici. Je to kniha, která pro podobné hrátky dodá odvahu i vám. Řadové ženě, která je úplně obyčejná. A touží nahlédnout pod střechu luxusního nevěstince! Ne, kdepak, samozřejmě, TOTO tu také najdete, ale autorka velmi umně a upřímně zpracovala toto lechtivé téma i do duchovní hloubky.


Pravda, je to pořád nahoru a dolů
Ono to není čtení, které by uklidňovalo lidskou duši, naopak – je to chvílemi neskutečně vzrušující a máte nutkání zvolat – NO TOTO!!!! No ano! Nestydí se žádného místa na mužském těle, nestydí se vám ukázat i to své a vyzvat vás k tomu, ať najdete i vy sama své nejtajnější a nejbouřlivější orgasmy. Muže nakonec v posteli nevzrušuje nic víc, než pořádně vzrušená žena! To je totiž celé tajemství vykřičených domů. To je tajemství ženy, která si nechávala platit desetitisíce dolarů za noc. A muži platili, a vraceli se k ní.
Není už jen to samotné dostatečným lákadlem si tuto knihu přečíst?  Osobně jsem z ní občas byla na rozpacích, občas jsem se hluboce zasnila a občas jsem byla úplně konsternovaná logikou a systematičností, s jakou autorka k sexualitě přistupuje. My v tom pořád hledáme nějaké háčky a ono je to všechno nadmíru jednoduché.
Stačí použít hlavu! No a pak třeba ruce, jazyk a jiné orgány a celá ta erotická symfonie se rozehraje právě tak, jak potřebujete a jak se vám to líbí.

prosti


„Profesionální společnice přistupují k sexu jako k velmi významné události, která stojí za veškeré to očekávání, plánování a námahu, které většina lidí věnuje jiným společenským událostem, jako jsou narozeniny, výročí, svátky, dovolené a podobně. Ačkoliv jsem do svých klientů nebyla zamilovaná, vždy jsem udělala všechno proto, abych uctila sex jako zvláštní a posvátnou událost. Moje úsilí se pak odrazilo v intenzitě sexuálního styku zkrátka proto, že v mé mysli byl povýšen na velmi významnou součást mého života. Mnoho lidí plýtvá vzácnou energii na pocit studu, viny a trapnosti, ačkoliv by tuto energii mohli použít k vytvoření smyslnosti, intimity a smysluplných sexuálních zážitků.“


Tak! A tady Veronica Monet uhodila hřebíček na hlavičku. Plně si prožít svou smyslnost, věnovat jí čas, energii a sto procent svého vnímání. Řekla bych, že tato kniha je také čtivem, které vás naučí se na to soustředit. Jakoby vychytáte ty odvádějící myšlenky a naučíte se, jak přesně soustředit svou pozornost na tuto součást života. Kam se zahledět, kam zamyslet, kam sáhnout, na jaký pocit na svém či na partnerově těle se zaměřit. Výhodou je, že opravdu v tom není nic složitého a je to tak přirozená logika, že začnete mít pocit, že se pouze rozpomínáte na něco, co jste dávno uměli, ale z jakýchkoliv důvodů zapomněli nebo nikdy nerozvíjeli.
Vzácný text, vzácné pojednání. Velmi specifické a určitě nesedne každému, ale dle mého názoru se autorce podařilo skloubit velmi taktním způsobem tvrdou fyzickou praxi luxusní prostitutky, selský rozum a náznaky duchovních hloubek. A teď jen záleží na čtenáři, které tyto niance z Vědomé prostitutky vyzobe pro svůj vlastní prospěch.
A pro svou vlastní potěchu.

prosti9


O autorce
Veronica Monet se po čtrnácti letech rozhodla skončit svoji kariéru profesionální společnice. Přestože se jí podařilo vypracovat se na úplnou špičku v tomto oboru a muži jí běžně platili 15 tisíc dolarů za noc, cítila, že přišel čas na změnu. Jak sama říká, důvody byly tři: konflikty se zákonem (a to přestože ze svých příjmů platila daně), nechtěla už pracovat nahá (chtěla přinášet svým klientům radost, aniž se jich musela dotýkat na intimních partiích) a nakonec věřila své intuici, že napíše a vydá knihu. Od dětství snila o tom, že bude spisovatelkou a věděla, že v 45 letech vydá první knihu. Proto ve 44 letech skončila s prací a přestěhovala se do chatky v horách a napsala knihu, kterou držíte v rukou. Kromě psaní se Veronica Monet věnuje poradenství v oblasti sexuality, vztahovému poradenství a metodám zvládání hněvu. Zároveň provozuje webové stránky, kde nabízí informace a pomocnou ruku těm, kdo se chtějí zbavit nadvlády studu a vykročit směrem k opravdovému já.


Název: Vědomá prostitutka (Sex Secrets of Escort)
Přeložila: Hana Vysloužilová
Autor: Veronica Monet
Žánr: psychologie, populárně naučná, sex
Nakladatelství: Synergie Publishing SE
Rok vydání: 2015
Počet stran: 256
Hodnocení: 90%          

( 0 hlasů )

     

Zdroj foto: Synergie, R. Petříčková
Odkaz na web: www.synergiepublishing.com 


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Dominik Vodička: „Vítězství je vždy krásná věc, ale tady šlo hlavně o půl rok strávený se super lidmi.“

vodicka 200Dominika Vodičky jste si mohli všimnout v pořadu Stardance, kde společně s Veronikou Khek Kubařovou vyhráli. Na co bude nejvíce vzpomínat, co mu to přineslo a jak se nyní má?

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

David Deida: Cesta vášně: hodně úletová kniha


david deida cesty vasneDavid Deida nedávno vydal Cestu pravého muže.Tato kniha se stala bestseller...


Literatura

Vražedný rej: krimi porakousku

vrazedny rej200V červenci vydalo nakladatelství Kalibr čtvrtý díl volné série autora Andrease Grubera s názvem Vražedný rej. Kniha je čtivá, má náboj i specifický styl humoru a hlavně se s ničím a nikým nemaže. Naláká ke čtení i vás?

Divadlo

Etiketa je životní styl

dobre mravy 200Už v předminulé sezóně, v červnu roku 2016 mělo premiéru představení Dobré mravy, které se inspirovalo a vycházelo z nikoho jiného z etikety Ladislava Špačka, guru českého společenského chování. Co toto ztřeštěné představení přineslo?

Film

Baby driver
babydriverDlouho očekávaný a ojedinělý film Baby driver přichází do kin. S chlapcem Babym ( Ansel Elgrot) můžeme vidět, jak těžké může být nést následky za své špatné rozhodnutí. Film je neotřelý a nápaditý. Mimo jiné je velmi kvalitní a propracovaný. Vš...