Ohňostroj skvelej zábavy v Beckove

Ohňostroj skvelej zábavy v Beckove

Tisk

beckov perexV lone nádhernej prírody, nad ktorou sa pyšne vypína rozprávkový hrad, sa v dňoch 17. až 19. júla opäť uskutočnia Beckovské Slávnosti. Romantické kúzlo bude dýchať z každej uličky jedného z najmalebnejších kútov Slovenska.

 

 


Akoby švihnutím čarovného prútika sa vrátite v čase o pár storočí, keď udatní hrdinovia nasadzovali životy za prejavy priazne urodzených dám. Bludní rytieri skrížia zbrane a zmerajú si sily na hrdých tátošoch. Atmosféra bude napätá ako tetiva na luku. Nechajte sa zasiahnuť šípom nezabudnuteľných okamihov. Najlepší remeselnícki majstri prekvapia svojimi umeleckými kúskami. Majstrovstvá sveta v hode vidlami VIDLOMET sú už domácou tradíciou. V D. A. S. Aréne sa môžete tešiť na množstvo diskusií, premietania alebo prezentácií na aktuálne i neobyčajné témy.

beckov1

V nedeľu boje utíchnu. Znepriatelené armády si podajú ruky a pripijú na mier. Rinčanie zbraní vystrieda detský smiech a jasot. Najmladší si prídu na svoje v nafukovacom kráľovstve. Nafukovací hrad, trampolíny, šmykľavka vyčaria úsmev na tvári každého šarvanca.

beckov

V Beckove sa už pravidelne objavujú tie najlepšie kapely a interpreti z domácej scény. V blízkosti hviezd hudobného neba sa ocitnete aj toto leto. Richard Müller, Modus, Horkýže Slíže, Lojzo, Ibi Majga sú zárukou kvalitnej hudby a zábavy. Neváhajte a príďte si oddýchnuť do náručia prekrásnej prírody.

Foto: Lenka Meravá


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Novou akvizicí rockové kapely GAIA je zpěvačka a textařka Bára Havelková

bara havelkova perexI když začala zpívat s otrokovickou rockovou kapelou GAIA teprve loni, i na aktuálním kapelovém albu nazvané Druhá múza přesvědčila o svém pěveckém talentu. Kromě toho je muzikální Bára Havelková nejen pohlednou ženou, ale ...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...

Čtěte také...

Lapeni ve spárech organizovaného zločinu

andaluskypritel perexS očekáváním jsem otevřela román Andaluský přítel. Anotace slibovala strhující čtení, dechberoucí děj, akčnost. Příběh opravdu potvrdil slova upoutávky. Alexander Södeberg spustil od prvních strá...


Literatura

Román napsaný ve vězení? To je Poprvé

Poprve 200V nakladatelství Jota vyšla kniha Poprvé od Nica Walkera, která je předlohou filmu Cherry, kde hlavní roli ztvárnil Tom Holland.

 

...

Divadlo

Letní divadelní program pod petropavelskou katedrálou

biskupsky dvur 200Malebný kout Zelného trhu ožívá neochvějně každé léto už čtrnáct let poutavými příběhy z dílny Městského divadla Brno. I tentokrát je pro vás již připravena vskutku rozmanitá programová nabídka plná hvězd, které můžete obdivovat na letn...

Film

Prolomení kódu Enigmy postrčilo soukolí světových dějin

KodEnigmy perexŽivotopisné válečné drama Kód Enigmy vypráví příběh matematického génia, který díky svému úžasnému talentu pomohl zkrátit 2. světovou válku a zachránil tak tisíce lidských životů. Profesor matematiky a kryptoanalytik Alan Turing se spol...