Pirátští Alestorm v srpnu vydají nové CD!

Pirátští Alestorm v srpnu vydají nové CD!

Tisk

alestorm 200Skupina Alestorm vznikla v roce 2004 a je populární svou folkmetalovou muzikou s pirátskými prvky. Za svou existenci vydala tři alba a nyní oznámila informace o čtvrtém, které se bude jmenovat Sunset on the Golden Age a na světlo světa se dostane 1. srpna 2014.

 

 

Deska vyjde u Nuclear Blast a bude obsahovat těchto 10 skladeb:
1 - Walk the Plank
2 - Drink
3 - Magnetic North
4 - 1741 (The Battle of Cartagena)
5 - Mead from Hell
6 - Surf Squid Warfare
7 - Quest for Ships
8 - Wooden Leg!
9 - Hangover
10 - Sunset on the Golden Age

O písních zatím Alestorm nechtějí více prozrazovat, ale Hangover je cover letního tanečního hitu od Taio Cruz a Flo Rida. „Opravdu to funguje, věřte mi,“ glosuje kytarista a zpěvák Chris Bowes. Na výsledek si budeme muset počkat, ale minimálně textově se to k Alestorm bude hodit. Však posuďte sami u poslechu originálu.

 

Autorem přebalu desky je Ingo Römling, který měl na starosti i jejich předešlá alba. Obsahuje hromadu pirátských lodí, které dělají to, co umí nejlíp - střílejí na sebe. Děla jsou cool. A nebe je rudé, což značí západ slunce.

Název alba The Golden Age of Piracy je odkazem na dobu přibližně 1680 až 1720, kdy všichni slavní piráti dělali svou práci v Karibiku. Kradly se poklady, kopalo se do britského námořnictva, drancovaly se ženy a podobně. Tyto věci musely jednoho dne skončit, proto jsme je využily jako obecné téma alba. Ale samozřejmě nechybí ani písně o pití a párty.

alestorm

Pokud byste si chtěli zkrátit čas do vydání The Golden Age of Piracy nebo zveřejnění dalších novinek o něm, můžete si naplánovat jejich koncert na festivalu Made of Metal v pátek 15. srpna v Hodoníně.

Zdroj foto: alestorm.net


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Z VIP večírků jsem šel do fekálií a kanálů,“ směje se Roman Buťa

altČeský rybníček je malý. A každá tvář v něm hned upoutá pozornost. Obzvlášť, když je to někdo mladý, talentovaný a nadšený nejen do práce, ale i do životního optimismu. Roman Buťa rozhodně někým takovým je. Publikum si získává už více než deset let ...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Odložený případ Očistec - seznam hříšníků na zabití

Odlozene pripady-Ocistec perexObyvatele Österlandu sužuje série žhářských útoků. Ve všech vypálených domech policie nachází namalovanou číslici. Inspektorka Tess Hjalmarssonové se svou kolegyní Marií Erlingovou a proslulým dánským profi...

Divadlo

Na podzim do divadla: HRA LÁSKY A NÁHODY

200divDivadla měla dost času připravit se na další sezonu. Díky nám si můžete vybrat, na co v podzimních měsících vyrazíte! Dalším tipem je Hra lásky a náhody v Divadle scéna ve Zlíně.

...

Film

27. Dny evropského filmu proběhnou v červnu

def 200Dny evropského filmu (DEF) proběhnou od 16. do 23. června. Jsou tak prvním filmovým festivalem, který se po rozvolnění vládních opatření v našich kinech uskuteční.

...