BU-FU DRUHÝM ALBEM CÍLÍ NA HUDEBNÍ BARIÉRY

BU-FU DRUHÝM ALBEM CÍLÍ NA HUDEBNÍ BARIÉRY

Tisk

bufu 1Hardcoristům BU-FU právě vyšlo na značce Alfedus druhé album s názvem „Buy Us Fuck You“. Novinka byla pokřtěna 16. ledna v pražském Chapeau Rougeza účasti mnoha hostů. Cílem skupiny je přiblížit tvrdou muziku širšímu publiku a zbořit veškeré bariéry. V tomto duchu vznikla i spolupráce s hlavním producentem alba Ecsonem Waldesem. 

 

 

Kolekce deseti našlapaných skladeb s texty ve třech jazycích (českém, anglickém a v jednom případě i ruském) se natáčela ve studiu BIOTECH a kromě již zmíněného Ecsona Waldese se na produkci podílel také kytarista skupiny Support Lesbiens Hynek Toman. Kapela BU-FU míchá od roku 2006 hudební koktejl složený z ostrého rapu, hutných a průrazných kytar a šlapající rytmiky. Nebojí se ale zapojit i prvky dalších stylů. Typické tvrdé riffy střídají hravé a melodické pasáže.

„Většina lidí má o podobné muzice trochu zkreslenou představu. Že jde pouze o velice hlasitý projev, agresi nebo násilí. My věříme, a jsme o tom přesvědčeni, že touto deskou můžeme spoustě lidem otevřít oči. Do cca roční práce na albu se promítla naše energie, nadšení, ale i chvíle bezmoci - chtěli jsme, aby deska měla stejnou sílu jako naše živé vystoupení“, řekl k novince zpěvák a raper Jarek Černý. „Když se posluchači přiblíží pocitu, jako by mu BU-FU hráli doma v obýváku, bude to pro nás velké zadostiučinění“, dodal. 

Kapela se začala dostávat do povědomí fanoušků i skrz úspěchy v mnoha soutěžích, zásadní motivací bylo pro skupinu především 1. místo na TPCA Beat Festu 2012, kde se rovnocenně shodla porota i publikum.

bufu

Track list  “Buy Us Fuck You“:
1. TAK BER 
2. GOD DAMN 
3. TAK BER
4. DĚTSTVÍ
5. PRACHY
6. LJUBOV
7. JUSTICE
8. LEGALIZACE 
9. BLONDÝNKA 
10. STAY PURE 

Více o kapele najdete na:

http://www.bufaci.cz/

http://bandzone.cz/bufu

https://www.facebook.com/bufaci


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Fotograf Pavel Krásenský: „Pokud mám možnost mít v lednici své malé místo, kde si uchovávám usmrcený hmyz, tak je rodina opravdu velmi tolerantní“

200rozV rámci Listopadu, měsíce fotografie na našem webu jsme se rozhodli vyzpovídat i některé české fotografy. Prvním z nich je Pavel Krásenský, jehož ilustrace jste už určitě viděli v nějaké učebnici biologie. Jeho parketou je totiž makrofotografie hmyzu a ...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Thilliez čtenářům opět naservíroval zajímavá témata

strach 200Francouzský spisovatel Franck Thilliez už u nás není žádným neznámým jménem. Není divu, protože jeho knihy stojí za to a nedávno vyšel šestý díl z jeho série s komisařem Sharkem, tentokrát s názvem Strach.

 

Divadlo

Slovácké divadlo uvede brilantní komedii Dealer´s Choice

Dealers Choice 200Nový rok začal před pár dny a Slovácké divadlo už hlásí první premiéru. Představí ji v sobotu 14. ledna a jedná se o brilantní komedii Patricka Marbera Dealer´s Choice, která se s obrovskými úspěchy uvádí po celém světě.

...

Film

Hobit – neočekávaná cesta aneb Kdy už s ním konečně skončíme?

hobit neocekavaa cesta jackson tolkienDo našich kin přichází americký film, „Hobit: Neočekávaná cesta“. Je prvním dílem trilogie režiséra Petera Jacksona, natočené podle fantasy románu britského spisovatel...