ZakázanÝ ovoce pokřtí videoklip

ZakázanÝ ovoce pokřtí videoklip

Tisk

zakazany ovocePokud ještě nemáte plány na páteční večer, zkuste zavítat do žižkovského klubu Modrá Vopice, kde se odehraje křest videoklipu písně Nech mě odejít skupiny zakázanÝ ovoce. Pořádný klip se křtí pořádným koncertem, proto kromě nich zahrají i Aivn’s naked trio, Broumband, the COCKs a Covers for Lovers. O afterparty se postará DJ CzechMike.

 


ZakázanÝ ovoce je kapela se sedmiletou historií. Dle svých slov hrají melodický punk s prvky hard rocku a rock’n’rollu. Mají za sebou čtyři alba. V roce 2006 natočili své první CD funguY a také první klip, k písni Barová. V roce 2007 kapela s písní funguY obsazuje 2. místo v soutěži Radia Beat Naděje Beatu. Už o rok později natáčí druhé CD, Není co řeshit, a účastní se mnoha festivalů. Začátkem roku 2009 odehráli koncert v Berlíně. V červnu 2010, k pětiletému výročí kapely, vychází deska Dost už bylo gest. Toto CD bylo pokřtěno taktéž v Modré Vopici, za účasti cca 500 lidí. Hráli např. na festivalu Masters of Rock, odehráli několik turné, natočili další klipy. Zatím poslední CD, Život se Tě neptá, pokřtili v březnu tohoto roku, a kromě písně Nech mě odejít, jejíž klip budou křtít v pátek, už natočili klip i k písni Vem si mě.

zakazany ovoce

Aivn’s naked trio je nová kapela brněnského kytaristy Aivna (Annie’s Trip, Zastavárna BB). Jejich žánrové rozpětí je široké, označují se však za rock-soul s bluesovým základem.

Zato rocková parta Broumband, jejímž lídrem je charismatický zpěvák a kytarista Mirek Broum, není žádným nováčkem. Působí už od roku 2003, loni vyjela na společné turné s kapelou UDG a na začátku letošního roku pokřtila CD Atentáty.

Co si představit pod názvem the COCKs je trochu záhadou, nicméně na facebooku se můžete dočíst tuto informaci: „Bývalí a současní členové The Hookers zahrají písně GG Alina a M Kyselky.“ Možná vám to něco říká, já se asi nechám překvapit.

A nakonec Covers for Lovers. Počátek jejich působení spadá až do let devadesátých. Členové se scházeli a rozcházeli v různých kapelách, až si založili svojí. Při výběru repertoáru se snaží jít napříč dobou i hudebními styly. Jejich poslední deska je z tohoto roku a jmenuje se Dobrý zprávy a co je opravdu dobrou zprávou, dá se zcela zdarma stáhnout na facebooku skupiny.

Páteční večer však bude kromě koncertu pěti skupin a křtu klipu také vícenásobnou oslavou narozenin, mj. právě výše zmíněného Mirka Brouma. Co z toho vyplývá? Že za vstupné 100 Kč dostanete opravdu pořádnou porci páteční klubové zábavy!

Videopozvánka:

Oficiální událost na facebooku: http://www.facebook.com/events/365781306824960/

Časový harmonogram:
20:30 Aivn’s naked trio
21:20 Broumband
21:50 zakázanÝ ovoce
22:20 the COCKs
22:50 Covers for Lovers

Křest videa zakázanÝ ovoce
kde: Modrá Vopice
kdy: pátek 7. 9.
za kolik: 100 Kč

Zdroj foto: alfedusmusic.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Rita Kindlerová: „Je to jeden z nejlepších příběhů o lidskosti a cestě člověka k poznání sebe sama a svého místa na světě.“

Rita Kindlerova 200Rita Kindlerová je naše nejrespektovanější překladatelka z/do ukrajinštiny, intelektuálka a žena různých zájmů. Ačkoliv dříve měla problém se překladatelstvím uživit, v posledním půlroce je její profese velmi žádaná. Její posled...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Cesta k cizím jazykům

cesta-k cizim jazykum 200V listopadu vydalo nakladatelství Grada geniální příručku pro všechny, kteří by se chtěli zdokonalit v cizím jazyce. Na svědomí ji má erudovaná lingvistka Dagmar Sieglová a v knihkupectvích ji najdete pod názvem Ces...

Divadlo

Biskupskému dvoru bude kralovat Eliška/Rejčka

EliskaRejcka 200Letní premiéra na Biskupském dvoře bývá již tradičně spojena s některou výraznou brněnskou osobností či událostí. Příběh o životě Elišky Rejčky se nabízel už několikrát a dramaturgie našeho divadla o něm často uvažovala. Vždyť tato dvojná...

Film

Nejlepší český film roku je podle kritiků PŘIŠLA V NOCI

prislavnoci perexPrávě vyhlášené Ceny české filmové kritiky opanovala černá komedie PŘIŠLA V NOCI. Komorní film autorského dua Jan Vejnar a Tomáš Pavlíček proměnil 3 z 5 nominací a od českých kritiček a kritiků si vysloužil ceny za nejlepší film, režii a ...