Ugly Kid Joe přijedou do Prahy

Ugly Kid Joe přijedou do Prahy

Tisk

altUgly Kid Joe je americká rocková skupina, která vznikla v roce 1990 v Kalifornii. Roku 1997 se sice rozpadla, ale loni se členové opět sešli. Jak se jim comeback povedl, se můžete podívat v úterý 26. 6. v pražském Lucerna Music Baru.

 

Pětice hudebníků není žádnými nováčky. Mají za sebou několik turné po USA, mj. například jako předkapela Ozzyho Osbournea. V roce 1991 natočili EP As Ugly As They Wanna Be. To pak jen o rok později následovalo první album America’s Least Wanted s jejich nejznámějším hitem Everything About You. Poté přichází album Menace to Sobriety (1996), které sice mělo úspěch za mořem, ale v Americe se neprodávalo tak dobře kvůli malé podpoře dosavadního labelu, Mercury Records. Jejich posledním tvůrčím počinem v 90. letech byl Motel California (1996), kvůli kterému skupina odešla od Mercury Redords a založila vlastní label, Evilution Records. Kapela se v roce 1997, po turné k tomuto albu, rozpadla a od té doby vyšly, až do letošního roku, jen dvě kompilace.

Po čtrnácti letech se skupina znovu sešla v sestavě Whitfield Crane (zpěv), Klaus Eichstadt (kytara), Dave Fortman (kytara), Cordell Crockett (basa) a Shannon Larkin (bicí). Natočili nové EP Stairway To Hell, na kterém je šest nikdy nevydaných písní, a vydali se na velké evropské turné, v jehož rámci už v úterý navštíví i Prahu a Lucerna Music Bar.

Vstupenky za 450,- jsou k dostání v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a samozřejmě na pokladně LMB.

Ugly Kid Joe
Datum a místo konání: 26. 6. 2012, Lucerna Music Bar, Praha


Zdroj: uglykidjoe.net, lucerna.musicbar.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

ROZHOVOR: Radmila Zrůstková

Rozhovor 200Radmila Zrůstková patří mezi první české autorky, které napsaly knihu o raw food, živé stravě.  Vitariánství bylo do nedávné doby neznámým pojmem a tato žena pojala tento styl stravování velmi tvůrčím způsobem. Její kuchařka je jedním slovem úža...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Román Pakáž ukazuje i ženský úděl na vesnici na počátku 20. století

big pakaz-BSx-492088 (2)

Pokud si chcete přečíst opravdu kvalitní dílko z venkovského prostředí v době 1. světové války, sáhněte po románu Pakáž od rakouské autorky Moniky Helferové, která za něj loni získala Schubartovu literární cenu. C...

Divadlo

Klezmerem nespaseno

200divPražské Vinohradské divadlo je scénou, která velkou měrou určuje, co se v českém divadle nosí a obvykle ukazuje, jak se divadlo má dělat. Poslední vinohradská premiéra, tragikomedie Nesnesitelné svatby H. Levina, tomuto obyčeji vyhověla jen velmi málo. N...

Film

Nakladatelství Argo se představuje

argo-logoNakladatelství Argo nabízí knihy velice různorodé, vedle divácky atraktivního čtiva (kde nechybí ani comics) vydává i výsostně odborné publikace, které se týkají dějin – ať již zkoumají takříkajíc jejich každodennost, skryté tend...