Festival na podporu lidí s dýchacími obtížemi

Festival na podporu lidí s dýchacími obtížemi

Tisk

altNa podporu nemocných cystickou fibrózou (nemocní trpí trvalými dýchacími obtížemi a infekcemi dýchacích cest) se koná letošní osmý ročník festivalu Rockový Slunovrat.

 

 

Uskuteční se v pátek 22. a v sobotu 23. června v Lesním divadle v Řevnicích. Jelikož se jedná o dvoudenní festival, účastníci budou moci být ubytování ve stanovém městečku na nedaleké louce. Je tedy nutné vzít si sebou stany.

„U stanového městečka bude také DJ’s Jägerme¬ister, tam se můžete bavit i po skončení hlavního programu. Skutečně je se na co těšit,“ láká na festival Ema Klementová, která bude festival moderovat.

alt

V pátek bude areál otevřen již od 14 hodin, první kapela začne hrát v 15.45 hodin. Zahrají například kapely Wohnout, Zoči Voči, Charlie Straight nebo Sek jsi Bombónky.

Podrobnější informace o festivalu lze získat na webových stránkách http://www.rockovrat.cz.

Zdroj foto: rockovrat.cz

Autor fota: archiv Rockového Slunovratu

 


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Vladimír Brabec: Conneryho miluju, ale naštval mě, pacholek! (1.část )

Brabec perexNa rozhovor se skvělým hercem a znamenitým dabérem Vladimírem Brabcem jsem dorazila s asi 20 minutovým zpožděním. Dole mi otevřela jeho manželka a poslala mě nahoru – prý už na mě čekají a ona že...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Williama Wistinga čeká další případ

na dne 200V nakladatelství Kniha Zlín vyšla další detektivka s komisařem Williamem Wistingem. Tentokrát se jedná o jedenáctý díl s názvem Na dně.

...

Divadlo

Experimentující Divadlo Líšeň zve začátkem podzimu Pražany na dvojici politicky angažovaných her

lisen 200Dvojici politicky angažovaných inscenací z projektu Provokující divadlo uvede zkraje podzimu v Praze experimentální brněnské Divadlo Líšeň. 25. září půjde o ceněnou jevištní reportáž o putinovském Rusku s názvem PUTIN LYŽUJE, na niž naváže beseda s in...

Film

Přijely Ostře sledované vlaky

vlak perexUž po čtvrté - bohužel s hlemýždím tempem jednoho titulu ročně - se obnovené premiéry dočkává klasické dílo české kinematografie, digitalizované, vyčištěné a vyrovnané v kontrastu i jasu. K divákům se tak dostává v podobě, v jaké se uvádělo při prem...