Kamila Nývltová versus Lucie Bílá

Kamila Nývltová versus Lucie Bílá

Tisk

alt Zpěvačka Kamila Nývltová je na roztrhání. Za sebou má úspěšnou premiéru kabaretu Lidoskop (www.lidoskop.cz), natočila nový videoklip k vlastní písni Něco jsi slíbil, který představí fanouškům už za pár dní, účinkuje v muzikálech Kat Mydlář a Quasimodo a právě získala titulní roli AIDY v připravovaném muzikálu Hudebního divadla Karlín.

 

"Na Aidu se neskutečně těším, hlavně na spolupráci celého týmu, na nové lidi, nové zázemí a hlavně na to, že budu moci stát na jevišti vedle Lucie Bílé, která podle mě patří mezi naše TOP zpěvačky. Bude to pro mě čest," těší se na nové zkušenosti Kamila Nývltová. Zpěvačka přiznává, že konkurz do muzikálu AIDA byl pro ni jedním z nejtěžších. "Musela jsem projít všemi koly včetně tanečních. To pro mě nebylo vůbec jednoduché. V muzikálech, ve kterých jsem dosud účinkovala, zpěváci tančili minimálně, všechno oddřeli profesionální tanečníci, teď jsem musela dokázat, že nejsem úplné poleno a že se také umím hýbat. Přihlásilo se více než 400 lidí, nevěřila jsem, že uspěji, ale stalo se a mám z toho opravdu obrovskou radost," svěřila se Kamila s tím, že AIDA je pro ni skutečná výzva.

alt

"Nebude to jednoduchá role, má velice těžké party, budu zpívat vždy naživo s živým orchestrem, to pro mě bude v muzikálu novinka. Orchestr povede Martin Kumžák, na něj se těším, už jsem s ním spolupracovala v soutěži X-factor. Muzikál Aida pro mě je srdeční záležitost, nejedná se úplně o klasický muzikál, ale celým muzikálem se nese nádherná černošská muzika, která je mému srdci hodně blízká," uzavírá Kamila Nývltová, která si na léto už raději ani neplánuje dovolenou. Většinu léta totiž stráví zavřená ve zkušebně v karlínském divadle, kde bude potit krev. Nelituje, těší se. "Jsem fakt moc šťastná, protože konkurence byla opravdu veliká a čekání na výsledky bylo snad nejdelší na světe! Ale dopadlo to a já se moc těším až od října budu stát na prknech Hudebního divadla Karlín a zahraju si Aidu!!"

alt

 

alt

Kamila Nývltová natočila nový videoklip k vlastní písni Něco jsi slíbil. Video o natáčení můžete zhlédnout níže.

Autor fotografií: Zdeněk Mayer


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Chtěla bych být takovou babičkou!

Valerie Zawadska 200Audioknihu BABIČKA POZDRAVUJE A OMLOUVÁ SE od Fredrika Backmana, autora celosvětově úspěšného románu MUŽ JMÉNEM OVE, načetla Valerie Zawadská. Hravé, jímavé a humorné vyprávění líčí neobyčejný vztah babičky a vnučky, ale také uka...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Štika v rybníce aneb jak ukrást českou miliardu…

stika v rybnice pragerTitul druhé knihy nadějného táborského spisovatele Aleše Pragera by mohl být poněkud zavádějící, nebýt doplňku v názvu. A tak se v ní neponoříme do vod rybníka, ale do kalných vod politiky. Knížku sice zatím nen...

Divadlo

Studenti Divadelní fakulty JAMU se vydali za Hamletem současnosti

hamlet 200V kulisách současné Kodaně se setkává pět mladých lidí. Podobají se Shakespearovým postavám? Variace na téma Hamlet now s průnikem do naší bezprostřední reality. To vše představuje tematické okruhy autorské inscenace Být i nebýt 11.21, jejíž pre...

Film

Odvaha je jediným životním měřítkem, když něco opravdu chceme, uděláme cokoliv

Milovana

Dnes vám nabídnu tip na starší švédský kousek Till det som är vackert, u nás uvedený pod názvem Milovaná. V hlavní roli zde uvidíme Alicii Vikander - tento snímek jí otevřel dveře do světa filmu a upozornila jím na sebe. Za roli Katariny byla ocen...