Exklusivně! V Malostranské besedě zazní akustické vystoupení frontmana skupiny Nazareth!

Exklusivně! V Malostranské besedě zazní akustické vystoupení frontmana skupiny Nazareth!

Tisk

alt Jeden z nejsilnějších rockových hlasů minulého století, ale i současnosti frontman skupiny Nazareth Dan McCafferty dorazí 25.5.2012 do Prahy, aby zde předvedl to, co už dlouho nikde nezaznělo. Hity skupiny Nazareth v akustické podobě!



„Dan McCafferty v podstatě na nabídku managementu Malostranské besedy kývnul okamžitě. Impuls přišel ze strany producenta a hudebníka Karla Maříka, který s McCaffertym spolupracoval již v minulém roce na singlu Love Hurts společně s Českou Miss Jitkou Válkovou,“ informoval Kulturu21 tour manager spol. Alan Cottam Agency Stanislav Nový.

Ojedinělý projekt akustického vystoupení spustila Malostranská beseda již před rokem, kdy si pozvala světoznámou písničkářku Suzanne Vega a vystoupení bylo natolik výjimečné a úspěšné, že se pro letošní rok připravilo speciální vystoupení rockera McCaffertyho.alt

„McCaffertyho nenahraditelný hlas doprovodí kapela Karla Maříka. Společně komunikují které skladby vybrat. Určitě zazní všechny podstatné hudební milníky v historii kapely Nazareth. Show bude zhruba sedmdesáti pětiminutová a v rámci vystoupení bude možno položit umělci otázku týkající se jeho života.“ doplňuje Nový.

Kapacita sálu v Malostranské besedě je zhruba do tří set návštěvníků. Rezervujte si vstupenky již teď na www.malostranska-beseda.cz nebo v síti Ticketstream.

Zdroj foto: Alan Cottam Agency


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Ozvěny ze Světa knihy/ 65. pole

Pole perex20. mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha 2014 je sice již minulostí, ale protože zde zástupci redakce Kultury21 objevili spoustu novinek a skvělých knižních titulů a navíc se potkali s kolegy různých nak...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Druhá světová válka, žena a dítě, které dokázalo všechno změnit

musime-byt-statecne perexProsinec 1940. Ellen Parrová nikdy nechtěla děti. Když však během evakuace Southamptonu narazila na osamocené dítě spící v opuštěném autobusu, byla nucena své původní rozhodnutí přehodnotit. Malá Pamela, tvrdohlavá, v...

Divadlo

Svět je naruby – jsem sluha anebo pán? A není to vlastně fuk?

harlekyn je mrtvy perexNa jednom parkovišti jednoho nákupního centra se před očima diváků rozvíjí příběh commedie dell'arte… a známy darebák Harlekýn se pouští do souboje dobra se zlem.

...

Film

Moje kino LIVE nabízí filmy i v době omezeného pohybu

kinoVybraná menší kina se rozhodla zprostředkovat filmy online a zajímavým způsobem nabídnout i další program. V pátek 27. března to byla třeba beseda s Vítem Klusákem, režisérem filmu V síti. Program bude pokračovat i během dubna. Projekt nese název Moje kino LIV...