S klukama z Charlie Straight je vážně prdel. Budou rapovat s Dádou Patrasovou!

S klukama z Charlie Straight je vážně prdel. Budou rapovat s Dádou Patrasovou!

Tisk

ImageRodáci z Třince si v posledních dnech dělají jednu radost za druhou. Nejen, že si nadělili nový kousek jejich tvorby CD Someone With a Slow Heartbeat, ale pod svá křídla si je vzal také zakladatel firmy Art Invest Holding a manažer Martiny Sáblíkové či Petra Čecha Ing. Pavel Zíka. Zíka založil firmu společně s dlouholetým kamarádem, klarinetistou Felixem Slováčkem, který se na podpoře kapely podílí jako umělecký ředitel.

„Hodláme společně s Felixem Slováčkem přepracovat hity Dády Patrasové a udělat z nich nové věci, kde by Dáda měla rapovat,“ žertovali k tématu kluci z Charlie Straight. To, že se vážně něco chystá, mlhavě naznačil také Felix Slováček. „Kdybych vám jen naznačil, o co půjde, vyzradil bych všechno. Řeknu jen tolik, že vybíráme tituly, které jsou všem dobře známé, a které bychom chtěli obléknout do nového kabátku.“ komentoval Slováček.




Trochu vážněji pak kapela přistoupila k otázkám přítomných novinářů. Nechali se slyšet, že český jazyk v jejich textech fanoušci rozhodně nikdy neuslyší. „Zpívání v angličtině nás baví a myslíme si, že je to cool řeč, kterou v dnešní době kde kdo už umí,“ barvitě líčí frontman kapely Albert Černý, kterého na tiskovku doprovázel jeho otec Pavel Černý, jenž se stará o blaho kapely jako manažer.

 

Image


Od nové podpory ze strany Pavla Zíky z Art Invest Holding si kluci slibují expanzi na britské ostrovy, ale jak známo, hudební hranice neexistují, takže se snad brzo dočkají věhlasu i za oceánem. „Kapela má na to, aby se stala exportním produktem, který se může a dočká světového ohlasu,“ slibuje si od spolupráce Ing. Pavel Zíka.

 

Image


Popřát vše dobré do budoucí spolupráce přišla i operní pěvkyně Andrea Kalivodová, Markéta Konvičková nebo vizážista Kája Pavlíček s přítelem.

 

Image


Zdroj foto: autor článku, charliestraight.com


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Ivan Lupták: "Jako bych složil metrák uhlí…"

Klb rvacu Ivan Luptak 200Rozhovor s hercem Ivanem Luptákem, interpretem audioknihy Klub rváčů. Ivan Lupták vystudoval DAMU, ve studentském divadle Disk hrál v absolventském představení Kazimír a Karolína (Öden...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Román Italské léto na dovolenou last minute

big italske-leto-McJ-489318 (2)Ačkoliv je léto pomalu u konce, můžete si jej jednoznačně prodloužit čtením vyloženě letního románu nazvaného Italské léto od autorky Jennifer Probst. Knížka se třeba hodí na dovolenou u moře, která vás třeba...

Divadlo

Premiéru hry na motivy pohádky O dvanácti měsíčkách uvede v adventním čase pražské Divadlo MA

Zimni kouzlo 200Představení inspirované tradiční pohádkou „O dvanácti měsíčkách“ v humorném podání uvede v předvánočním období pražské Divadlo MA. Režisérka a ředitelka divadla Marianna Arzumanová vybrala pro známý příběh o Marušce, která je vyhná...

Film

Ta, která odešla

TKO CSFDV roce 1997, poté, co strávila třicet let ve vězení, se Horácia vrací do normálního světa, který je pro ni ale cizí. Její manžel je mrtvý, syn nezvěstný. Jediný, kdo jí zůstal, je její dcera. Horácia ví, že za její uvěznění může její bývalý bohatý m...