Bounce!Bounce! v legendárním Chapeau Rouge

Bounce!Bounce! v legendárním Chapeau Rouge

Tisk
ImageSobotní večer v Chapeaue Rouge patřil skutečné párty. Dnes již legendární podnik, se třemi patry, čtyřmi bary a kvalitní muzikou pravidelně do svého programu přidává akci Bounce!Bounce!. Projekt dvou členů kapely Sunshine se letošním prvním večerem vrhnul do třetí sezóny. A nejen to, večírek se rozrostl do všech pater klubu, na každém podiu se tančilo až do rána a rozhodně bylo o co stát!


S nápadem na projekt přišel zpěvák Kay Buriánek, ke kterému se připojil i baskytarista kapely Tuzex. Chapeau Rouge se jim stalo základnou, počáteční hraní jednou za dva měsíce se po úspěších zkrátilo na půlku a tak energii jako DJ´s začali vozit i do jiných měst. Brno je jejich další pravidelnou zastávkou, či na ně můžete zajít i v Hradci Králové, Olomouci nebo Znojmě. Plzeňské párty mají dokonce větší návštěvnost, než samotné koncerty kapely. Že projekt je velice úspěšný je nasnadě a tak letošním vstupem do třetí sezóny se minimálně v Praze párty o něco rozrostla. Tři patra klubu v režii Kaye byla nesporně hudební lahůdkou a každý návštěvník si přišel na své.

Image

V Chapeau Baru hrál Ed Bass, který je rezidentním DJ se svou Dutty Electro Nite. V Undergroundu, který je sedm metrů pod zemí, se nejprve odehrál živý koncert. Benešovští The Linings jsou s Bounce!Bounce! úzce spjatí. Na jejich prvním koncertě v rodném městě jim totiž Kay a Tuzex hostovali. O následnou afterparty se postaralo výborné DJ´s duo QOTA neboli Queens of the Absolut. Královny za mixážními pulty s neskutečnou energií dokázali předávat sílu na parket až do páté hodiny ranní. Neobvyklé holčičí duo má za sebou afterparty nejen po této kapele, ale postaralo se i o zábavu po některých koncertech Vypsané Fixy na podzimním turné či vystupovalo na loňském pražském Majálesu. A nakonec v prostředním patře hrála zakladatelská dvojice, která nenechala tančící návštěvníky ani na vteřinu vydechnout.



“Na žánry kašleme, stejně jako na uniformitu podobně laděnejch akcí” tak zní Kayova slova o párty, která se už stává legendárním večerem nejen v Chapeau Rouge. Příští noc Bounce!Bounce! v klubu bude patřit i dalším hostům. Na horním baru bude opět hrát DJ Ed Bass, v Undegroundu na živo budou řádit No Distance Paradise s následnou after ABAB vs.Tenten a uprostřed již tradičně duo, kterému příznivci šílených nocí a divoké jízdy vyjadřují velké díky!

Zdroj foto: www.chapeaurouge.cz, facebook


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Je to crazy a mělo to být crazy, říká Vlady Gryc o svém novém klipu Tchýně

vlady perexJe to pár dnů, co představil zpěvák a textař Vlady Gryc svůj první videoklip s písničkou Tchýně. Zatímco hudba je dílem Hellmuta Sickela, postavu příšerné tchýně si ve zmíněném klipu střihla šansoniérka a muzikálová herečka Renata Drössler. I...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Vydejte se na putování po našich ekologických farmách

BioJeNaseCesta 200V nakladatelství Kazda vyšla kniha BIO je naše cesta s podtitulem Příběhy z putování po našich ekologických farmách. Vydejte se prostřednictvím jejich stránek na výlet i vy!

 

...

Divadlo

Připravuje se nový, původní, český muzikál Doktor Faust

doktor faust200KVArt Production s.r.o. a Divadlo Na Maninách uvedou nový původní český muzikál Doktor Faust. Premiéra díla se uskuteční 16. září 2022 v pražském Divadle Na Maninách.

...

Film

Městečko na dlani
ImageTragikomedie z válečných let vypráví o životě v městečku Rukapáně, kde pestrá sbírka postav řeší své každodenní starosti a hašteří se o to, kdo si koho vezme, zda bude víno na radnici zadarmo či zda bude ...