PSH v létě vyrukují s koncerty zdarma

PSH v létě vyrukují s koncerty zdarma

Tisk

PSH 200

Přestože zrušené festivalové léto udělalo čáru přes rozpočet všem fandům koncertů pod širým nebem, o hudbu rozhodně nepřijdou. Pražská hip-hopová formace PSH totiž v červenci a srpnu vyrazí po břehu Vltavy na POBŘEŽNÍ HLÍDKA TOUR 2020. Na 11 zastávkách zazní největší pecky i novinky z nové desky. Koncerty jsou zdarma.

Legendární hiphopeři PSH (Peneři Strýčka Homeboye) ve složení Vladimir 518, Orion a DJ Mike Trafik nesložili ruce do klína a rozhodli se, že jako náhradu za zrušené tradiční letní festivaly naservírují svým fanouškům pořádnou dávku hip-hopu přímo pod nos. Průřez toho nejlepšího z jejich tvorby od 90. let 20. století a adrenalinem prošpikované skladby z nového a zároveň posledního alba Debut, zazní na 11 místech – na koupalištích, náplavkách, v kempech i na ostrůvcích kolem Vltavy na jedinečné První zastávka bude 16. 7. ve Skochovicích v Klubu Lávka, následovat budou 17. 7. Rakovník na Tyršově koupališti, 23. 7. Zruč nad Sázavou, 24. 7. Bělá pod Bezdězem ve Vrchbělé, 6. 8. Radava, 7. 8. Lázně Toušeň u baru Oddechoff, 12. 8. v Konětopech na jezeře, 13. 8. Mělník na Náplavce, 14. 8. Kolín ve Vodním Světě, 15. 8. Rabyně v Autokempu Nová Rabyně a tour zakončí koncert 26. 8. v Českém Krumlově. V zastávkách Konětopy, Skochovice, Rakovník, Radava, Mělník a Kolín budou PSH krýt na stagi záda Reginald & Sofian Medjmedj. Ze Skochovic, Konětop a Rabyně si navíc naladíte živý koncert na Radiu Spin.

Do Skochovic a zpět vás pohodlně doveze parník Hamburg, který bude vyjíždět z pražského Rašínova nábřeží v 17. hodin a zpět ze Skochovic ve 22.30. Lístky v hodnotě 250 Kč je možné pořídit přes www.goout.cz. Na palubě vás do správné atmosféry naladí DJ Poeta z Radia Spin. Další možnosti vodní dopravy budou na zastávky Radava a Rabyně, kdy budou parníky svážet z Orlické přehrady, respektive ze Slap v případě Rabyně.

PSH s sebou nepřivezou jen tak nějakou stage. Hrát budou na vytuněném hudebním voze Red Bull Saurus, který dokáže zajistit dokonalý zvuk a vytvořit neopakovatelnou atmosféru. Vezměte karimatky, spacáky, stany, hamaky i lodičky (některé koncerty je možné sledovat přímo z lodi) a dorazte se bavit. Koncerty jsou zdarma, platí se pouze vstup do míst, která jsou běžně zpoplatněna. Informace k lístkům a provozu v jednotlivých kempech.

PSH 2

Partnery akce jsou LYFT, Rollfortwenty, G-shock, Spin Radio a ledově namražený Jägermeister. Akce se koná za podpory Středočeského kraje.

Informace k jednotlivým zastávkám sledujte na Facebooku PSH.


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Zdeněk Pohlreich: „Nenávidím špínu, lajdáctví, diletantství, neúctu k majitelům a surovinám.“

Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich si získal pozornost díky svému osobitému přístupu při "napravování" českých pánů hospodských a jejich personálu v pořadu Ano, šéfe! Mnoho jeho hlášek už také zlidovělo. V pondělí večer odsta...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Pátrání Aleše Cibulky pokračují

altAleš Cibulka před rokem potěšil své fanoušky obsáhlejší publikací Černobílé idoly i jiní, ve které se vrátil k medailonkům hvězd pamětnických filmů, které se objevily v kalendářích z let 2009 a 2010. Jako bonus přidal ro...

Divadlo

Tři mušketýři ve Zlíně: klasika v komediálním hávu

MDZ Tri-musketyri200Poslední premiérou v rámci sezóny 2023/2024 Městského divadla Zlín bude světová klasika z pera Alexandera Dumase Tři mušketýři v nové komediální adaptaci současného amerického dramatika Kena Ludwiga, jehož titul Baskerville: Záhada...

Film

Animovaná Addamsova rodina se vrací na plátna kin s druhým dílem. Nudit se nebudou děti ani dospělí

Addamsova  rodina200Kultovní hororová rodinka se vrací na plátna kin! Tentokrát se Morticia, Gomez, Pugsley, Wednesday, Lurch, strýček Fester a Věc vydají na rodinnou dovolenou, která bude, jak jinak než, zábavná, výstřední, bláznivá, a tak troch...