Festival Audio Zoo se nevzdává a oznamuje na konec června vícedenní rooftop festival

Festival Audio Zoo se nevzdává a oznamuje na konec června vícedenní rooftop festival

Tisk

Audio Zoo Rooftop 200První vlaštovkou letošního festivalového léta je Audio Zoo Rooftop Festival, který navazuje na plánovaný první ročník pražského festivalu Audio Zoo. Dvoudenní Rooftop festival se uskuteční na pražském Výstavišti na střeše jednoho z Křižíkových pavilonů v pátek a sobotu 26. a 27. června.

 

Páteční drum&bassový program ovládne Let It Roll a sobotní house a techno edici klub ROXY. Pořadatelé slibují zatím tajného zahraničního headlinera a kapacitu 300 až 500 návštěvníků dle aktuálních podmínek za dodržení hygienických pravidel.

Festival Audio Zoo měl v plánu jako první v historii spojit v Praze silné žánry elektronické hudby pod taktovkou velkých českých brandů Let It Roll, ROXY, Devastator, Cube, Smack One a The Mag na plánovaných čtyřech pódiích. Na pražském Výstavišti se mělo poslední červnový víkend sejít 15 - 20 tisíc fanoušků, festival byl v půlce května přesunut na rok 2021.

Nyní přichází pořadatelé s netradičním konceptem, který zohledňuje dosud uvolněná pravidla shromažďování. "Příprava festivalu Audio Zoo nás stála hodně usilí a s těžkým srdcem jsme ho museli přesunout. Nicméně chceme našim fanouškům poděkovat za podporu a nenechat je toto léto bez festivalového zážitku. Střecha Výstaviště, Let It Roll, ROXY a především touha konečně si zatančit jsou zárukou, že to bude stát za to," uvádí ředitel pořádající agentury Beatworx, Marek Vohralík.

Audio Zoo1

Vstupenky v první vlně byly vyprodány během několika desítek minut a v současnosti je na webu festivalu k dispozici druhá vlna. Pořadatelé zároveň ujišťují, že pokud by se festival musel z důvodu zhoršení pandemické situace zrušit nebo přesunout, bude majitelům vstupenek rovnou vráceno vstupné. Pořadatelé tak nebudou vyžadovat aplikování nového zákona o poukazech.

Po všeobecně špatných zprávách ohledně tohoto festivalového léta to vypadá, že se českým hudebním fanouškům konečně blýská na lepší časy. Jak Audio Zoo, tak i Let It Roll pracuje na menší české verzi svého festivalu, který byl nucen z důvodu pandemie COVID-19 přesunout na následující rok.

Audio Zoo2

Více informací: https://rooftop.audiozoo.cz/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Kryštof Šafer: „Film Váňa vás pobaví a ukáže, že není čeho se bát.”

krystof saferDo kin nedávno vstoupil film o populárním českém žokejovi Váňa – největší závod je život sám. Při této příležitosti jsme položili pár slov producentovi tohoto snímku, Kryštofu Šaferovi, který nám přiblíží film i je...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Doreen Virtue, Radleigh Valentine: Tarot andělů strážných

Tarot andelu straznych200Tak prý nejsladší tarotový set na světě! To jsou velká slova, milí autoři! S těmito kartami se podle nich prý budete prý cítit vždy velmi dobře. Tarotový svět vyhlazený do takové sladkosti, že snad nepoznáte strach a bá...

Divadlo

Rok 2084? Vše pod kontrolou, i sex

DRPWinstona Smitha byste na ulici snadno přehlédli. Jak by taky ne, když je to jenom obyčejný pracovník na ministerstvu, co si svědomitě plní své povinnosti. Prostě normální nezajímavý muž, řekli byste si, ale neměli byste pravdu. Winston totiž žije v roce 2084 a je...

Film

Šokující příběh zmizelých dětí odhaluje srbské drama Stehy

stehy perexŠvadlena Ana před mnoha lety ztratila svého prvorozeného syna. Prý umřel krátce poté, co se narodil. Ana tomuhle tvrzení uvěřila, protože neměla důvod nevěřit. Když se však objevilo několik náznaků, že by její chlapeček mohl být naživu, nezávahala...