Sto zvířat natáčí nové album "30 let testováno na lidech" a chystá svůj první ekoncert!

Sto zvířat natáčí nové album "30 let testováno na lidech" a chystá svůj první ekoncert!

Tisk

sto zvirat 200STO ZVÍŘAT letos slaví 30 let existence na naší hudební scéně. A ke svým narozeninám si dává dárek v podobě nového alba 30 LET TESTOVÁNO NA LIDECH!

 

 

Na něm posluchači najdou 12 nových písní již tradičně s texty Tomáše Belka, které jsou opět smrtícím koktejlem plným tragikomických postav a jejich příběhů - Dívka T. mluví sprostě, aniž by chtěla, Hlava v lihu si povídá s mediky, Rodinné foto vypráví o křeči příbuzenských oslav, Špaček se nazobal, je bajkou o drogové závislosti ptactva... Hudebně jde o třaskavou směs ska, reggae a rocksteady, kterou pomohli namíchat kromě Zvířat (Honza Kalina, Miki Nop a Jan Beruška Šobr) i textařův syn Matěj Belko a bývalý člen kapely Petr Ostrouchov.

Album vzniká ve studiu SONO a vyjde v říjnu tohoto roku ve formě CD a USB na labelu 100Promotion.

STO ZVÍŘAT zatím vydalo 11 alb, natočilo spoustu klipů a odehrálo více než 2300 koncertů u nás, v USA, v Německu, ve Francii, Švýcarsku, Belgii a Lucembursku. Na podzim odehraje kapela sérii koncertů ve velkých sálech po celé republice, např. 19. listopadu v SONO CENTRU v Brně nebo 25. listopadu kapela v pražském FORU KARLIN.

sto zvirat

STO ZVÍŘAT však mohou diváci vidět už 20. května v rámci série eKONCERTŮ, které pořádá pražský Lucerna Music Bar, kdy diváci pomocí video technologie a LED obrazovek vstoupí přímo do klubu.

„Sto zvířat pochopitelně dávalo vždy přednost živému hraní, ostatně těch více jak sto koncertů každoročně se zkrátka vryje pod kůži, no jo ale najednou je tady pandémie a tak jsme rádi, že si můžem v našem oblíbeném Lucerna Music Baru zahrát pro osmdesátku lidí na místě, ledové obličejíky, teda pro ty z vás, co se dostanou na LED obrazovky v rámci eKoncertu, i pro ty ostatní. Doufáme, že to bude nátěr, kromě klasických zvířecích hitovek vám naservírujeme minimálně i několik jednohubek z našeho nového, právě nahrávaného alba 30 LET TESTOVÁNO NA LIDECH. Kdo se nepřipojí, jako by nebyl.“

„Když k nám přídou strímaři, tak se nám práce zadaří…“

Vstupenky na www.musicbar.cz a na GoOut.cz

Předprodej na koncert začal v pondělí 11. května.

Více informací:

https://www.facebook.com/events/526199688050048/ <">https://www.facebook.com/events/526199688050048/>;

https://musicbar.cz/cs/program/sto-zvirat-ekoncert/ <">https://musicbar.cz/cs/program/sto-zvirat-ekoncert/>;


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Není čas odkládat svá přání, cíle či projekty, které mě naplňují a baví, říká Richard Pachman

richard pachman perexNa Velký pátek 30. března se v 19 hodin uskuteční v olomoucké Redutě slavnostní představení Pašije – Velikonoční příběh zkomponovaného olomouckým skladatelem Richardem Pachmanem pro Moravskou filharmonii...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Cestopis životem Miroslava Zikmunda

ziky 200Přiznávám se bez mučení - žádnou z knih dvojice H+Z nebo Z+H jsem nikdy nečetla. I když byly v knihovně u babičky a stále na dosah. Přesto mě osobnost obou cestovatelů k sobě neustále volala a jejich kouzlu jsem propadla po zhlédnutí filmového dokument...

Divadlo

Zveme vás na komedii Na Zlatém jezeře

na zlatem jezere200V loňském roce měla premiéru divadelní hra, Na Zlatém jezeře se Simonou Stašovou a Ladislavem Frejem v hlavních rolích.

...

Film

Svatbě mezi citróny chybí erotické chvění

svatba mezi citrony tramvajExistuje jediný důvod, proč se vypravit na nový dánský snímek Svatba mezi citróny - a tím je animovaný předfilm Michaely Pavlátové Tramvaj. Autorka tu v bizarních, surreálně rozechvělýc...