Do roka a do ne! Vyzývá Marek Ztracený fanoušky na halové turné. 20 000 lístků věnuje policistům, hasičům a zdravotníkům

Do roka a do ne! Vyzývá Marek Ztracený fanoušky na halové turné. 20 000 lístků věnuje policistům, hasičům a zdravotníkům

Tisk

Marek ztraceny 200Po dvou vyprodaných megakoncertech v O2 areně se Marek Ztracený rozhodl udělat mimořádné gesto. Oznámil návrat do O2 areny a přidal největší haly v Čechách a na Moravě. Dvacet tisíc lístků věnuje zdravotníkům, policistům, hasičům a všem, kteří riskovali svoje zdraví pro zdraví ostatních při boji s koronavirem. Turné se uskuteční na začátku příštího roku.

 

V únoru uspořádal Marek Ztracený největší hudební události tohoto roku. Dvakrát za sebou vyprodal O2 arenu a tyto jedinečné koncerty ocenily desetitisíce fanoušků. Na unikátní show přizval jako hosty Hanu Zagorovou, Martu Jandovou a virtuálně i Karla Gotta, kterému napsal píseň Ta pravá. Náhlá pandemie zásadně změnila plány, a proto se rozhodl nic neuspíšit a skoro do roka a do dne uspořádat výjimečné turné. Vstupenky budou v prodeji od pondělí 11. 5. v síti Ticketportal a v případě O2 areny i v síti Ticketmaster.

Halové koncerty proběhnou 9. 2. 2021 v brněnské DRFG areně, 20. a 21. 2. 2021 v pražské O2 areně, 27. 2. 2021 následuje Enteria arena v Pardubicích a 6. 3. 2021 Ostravar Aréna v Ostravě. Na nich slibuje velkolepou show a představí nejen své zásadní hity, ale i aktuální album Planeta jménem Stres, které vydal na začátku letošní roku.

Marek Ztraceny1

Napadlo mě, že by bylo fajn poděkovat a udělat radost lidem, kteří si v posledních měsících ‚mákli‘ nejvíc a riskovali své zdraví pro zdraví ostatních. Rozhodli jsme se tedy věnovat 20 000 lístků zdravotníkům, hasičům i policistům. Jde nám jen o to, říct: ‚Díky za to, jak jste se zachovali!! Udělejte si příjemný den, vezměte přítelkyni, přítele, kamaráda, kamarádku a pojďte si konečně užít klidný večer a bavte se! Zasloužíte si to!’, popisuje svůj nápad Marek Ztracený.

Dvacet tisíc volných vstupenek bude předáno policejnímu prezídiu, generálnímu ředitelství hasičských sborů a asociaci záchranných služeb.

„Co se týče těch věnovaných lístků, je nám jasný, že nemůžeme překvapit a férově odměnit všechny. Šlo by o statisíce lidí, a to bohužel není reálné. Lístky tedy po domluvě předáme policejnímu prezídiu, generálnímu ředitelství hasičských sborů, asociaci záchranných služeb ČR a vytipovaným nemocnicím (Nemocnice na Bulovce, Thomayerova nemocnice, Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Fakultní nemocnice Motol, Fakultní nemocnice Brno, Fakultní nemocnice Ostrava, vedení společnosti Nemocnice Pardubického kraje), kteří byli nápadem nadšení a hlavně ví nejlépe, kdo by je měl dostat,“ vysvětluje Ztracený.

Zdaleka se nejedná o koncerty pouze pro jednotky integrovaného záchranného systému. Dopad pandemie se dotýká všech, a proto se zpěvák rozhodl dát lístky zásadně levněji, než je obvyklé. Navíc první týden bude cena ještě snížená o sto korun při zakoupení prostřednictvím jeho webových stránek. Stačí se jen zaregistrovat na www.marekztraceny.cz do „Ztracené rodiny“ a využít unikátní kód, který přijde do mailu. Prodej vstupenek bude zahájen v pondělí 11. 5.

„Jen těžko se dá popsat, jak moc mi chybí ten kontakt s vámi a jak se těším, až zase vběhnu na pódium! Tyhle koncerty by měly být taková malá oslava, poděkování a hlavně radost, že se můžeme zase potkat a bavit se,“ dodává zpěvák.

MAREK ZTRACENÝ – RESTART 2021:

Brno – DRFG arena – 9. 2. 2021
Praha – O2 arena – 20 a 21. 2. 2021
Pardubice – Enteria arena – 27. 2. 2021
Ostrava – Ostravar Aréna – 6. 3. 2021


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Mám rád skutečné životní příběhy a reálné kriminální případy, říká režisér Mirek Veselý

Promlceno foto perex  k21Herci Karel Roden a Sabina Rojková vytvářejí hlavní role v připravovaném filmu Promlčeno. Inspirací k filmovému příběhu je promlčení trestného činu, v tomto případě promlčení vraždy. Režisér Mirek Veselý říká, ...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Na pomoc začínajícím vědcům

zakl200„Žijeme v době exploze vědeckého výzkumu“, píše slovenský autor nové odborné knihy Základy klinického výskumu, Tibor Hlavatý, internista, vysokoškolský učitel a vědec. Svoji publikaci věnuje studentům a pracovníkům zdravotnických profesí, zabývaj...

Divadlo

Příběhy a postavy Bohumila Hrabala ožijí na scéně Divadla Kolowrat

Dum foto perexInscenaci Inzerát na dům, ve kterém už nechci bydlet uvede na scéně Divadla Kolowrat v pondělí 21. května v 19 hodin pod produkční záštitou ArtWay, z. s. herecké kvarteto Milan Mikulčík, Simona Vrbická, Jiří Bartoň a Kateřina Březinová -...

Film

Den zrady aneb Politika je svinstvo

den zrady filmGeorge Clooney si za několik desetiletí, během nichž v Hollywoodu působí, již neotřesitelně získal pravý status hvězdy té nejvyšší svítivosti. Kromě vytouženého Oscara začal před deseti lety naplňovat své režijní amb...