Parník Tyrš přivítá australskou hvězdu trance music

Parník Tyrš přivítá australskou hvězdu trance music

Tisk

parnik srpen 200Toužíte vyrazit do Austrálie a nechce se vám oblétávat zeměkoule? Pak můžete v srpnu zavítat na Parník Tyrš, kam dotáhneme kus Austrálie pro všechny, kdo si budou chtít užít světovou star na vlnách Vltavy.

 

 

Slibovali jsme plavbu, kterou hudebně zajistí mladá krev ze zahraničí, která už za sebou má i slušnou řádku úspěchů. Onou hvězdou není nikdo menší než australský rodák Exis. Ten na sebe v počátku upozornil díky originálnímu hitu "The Count" a pak už na sebe úspěch nenechal dlouho čekat. Za všechny velké úspěchy zmiňme třeba remix hymny ASOTu 800 "I Live For That Energy", kolaborace s Benem Nickym a zpěvačkou Chloe u hitu "Anywhere" nebo remix hitu "Violetta" od Orjana Nilsena. Svou ruku přiložil k dílu také na novém albu "Invictus" od Driftmoona. Pokud chcete tohoto talentovaného Australana vidět naživo, máte možnost již 25. srpna, kdy po jeho boku vystoupí ostravský talent BluEye a svůj warmup set předvede také Thomas Verden.

 

parnik

Nenechte si ujít symbolické zakončení letních prázdnin na palubě parníku Tyrš po boku zvučné hvězdy, kterou aktuálně Exis rozhodně je! Vstupenky budou k dispozici před plavbou za 300 Kč. Vyplouváme v 18:00 a zpátky u břehu zakotvíme tradičně ve 22:00.

Až parník zakotví, chce to ještě mít kde pokračovat. Proto pro vás máme afterparty, kde můžete najít dostatečné kulturní vyžití. Stačí zamířit do holešovického klubu Centrála, který nabízí příjemné prostředí doplněné o UV prvky.

O hudební zábavu se postarají pánové BluEye, Thomas Verden, Prajdy, Ramon DM a Trancer, přesný časový lineup bude ještě doplněn. Vstupné zdarma.

Odkaz na oficiální událost akce:
https://www.facebook.com/events/235933297044073

https://www.exismusic.com
https://www.facebook.com/exismusic/
https://www.facebook.com/BluEyeOfficial
https://www.facebook.com/ThomasVerdenOfficial/
https://www.facebook.com/RiverpartyCZ/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Markéta Hrubešová: „Zatím se držím svého kopyta.“

marketa hrubesovaMarkéta Hrubešová je známá herečka, ale v poslední době ji můžete stále více zastihnout kolem vaření a kulinářských pořadů. Naposledy jste ji mohli vidět v primáckém VIP Prostřeno, které suverénně ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Kniha dvou cest. Kterou z nich se vydat?

big kniha-dvou-cest-K0A-462265

Zkuste si představit, že máte svůj život zcela pod kontrolou. Máte životního partnera, dítě a práci. Najednou někam letíte v letadle, to letadlo se zřítí a vidíte přitom umír...

Divadlo

Cybercomics ukazuje budoucnost světa i moderního divadla

cybercomics200Cybercomics je sci-fi román z nedaleké budoucnosti od Egona Bondyho, do kterého se se vším vervou pustilo Slovácké divadlo. Svět mafie a nadnárodních společností vás pohltí a nepustí.

...

Film

Inherent Vice – drama, u něhož nevíte, co je skutečnost a co jen sen

inheren200V současném Hollywoodu už je jen velmi málo ryze osobitých a nekonvenčních tvůrců, o nichž by se dalo takřka s jistotou říct, že patří mezi ty kultovní. Jedním z nich je nepochybně rodák z Californie Paul Thomas Anderson, který sbíral největší uz...